- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #44.641
Ben geldikten 10 dk sonra uyuya kaldı adam bünyesi kaldırmadıÇocuk nasıl bakılır anlamış mi bari
Benimki emiyor sürekli ama bu sıralar azaldı sanki pek cazip gelmiyorkızlar selam, oğlum 10 gün sonra 6 aylık olacak ancak biraz tembel çıktı dönmeleri çok yavaş dönse dönse ancak sağına soluna dönüyor yüzüstü baze dönüyor kolunu kurtaramıyor büyük oğlum 5 aylıkken döne döne odayı turlardı hatta yataktan düşmüşlüğü vardır... sizinkiler ne alemde?
bir de bizimki emziği bıraktı 2 haftadır sürekli parmak emmek istiyor uyku gelince sağ el kafaya sol başparmak ağza şapur şupur uyuyor :) alışkanlık olacak ve kalıcı olacak diye korkuyorum sizinkiler de bu şekilde parmak emiyor mu?
Sen nasılsın bari dondunmuBen geldikten 10 dk sonra uyuya kaldı adam bünyesi kaldırmadı
Bizimki direkt 5 parmak olarak ağzına tıkıstırıp emiyor. Sırt üstü koydugumanda dönüyor. Yüzüstünden sırta dönmeyi tam beceremiyor daha :) 3 gün sonra 5 ay dolacakkızlar selam, oğlum 10 gün sonra 6 aylık olacak ancak biraz tembel çıktı dönmeleri çok yavaş dönse dönse ancak sağına soluna dönüyor yüzüstü baze dönüyor kolunu kurtaramıyor büyük oğlum 5 aylıkken döne döne odayı turlardı hatta yataktan düşmüşlüğü vardır... sizinkiler ne alemde?
bir de bizimki emziği bıraktı 2 haftadır sürekli parmak emmek istiyor uyku gelince sağ el kafaya sol başparmak ağza şapur şupur uyuyor :) alışkanlık olacak ve kalıcı olacak diye korkuyorum sizinkiler de bu şekilde parmak emiyor mu?
Ihlamur yoldaşım oldu sabah cocukların burnuna sıktığımız serum fizyolojiği kendime yaptım çocuklar ağlamakta haklılarSen nasılsın bari dondunmu
Benim oğlum 5 aya 4 günlük o da sola dönüyor sağa bile dönmüyor ben hwrgün yüz üstü yatırıyorum kendisi dönmüyor ben sıkıntı etmiyorum. Elini uzun zamandır emiyor bazen bizimkine saldırıyoe uyurken de emiyzor 4 yaşından dan sonra emerse sıkıntı oluyormuş şimdiden sıkıntı yapmanın bir manası yok bence büyükler elini çekiyor hemen ben bırakın emsin diyorum dişliklerden daha sağlıklı bencekızlar selam, oğlum 10 gün sonra 6 aylık olacak ancak biraz tembel çıktı dönmeleri çok yavaş dönse dönse ancak sağına soluna dönüyor yüzüstü baze dönüyor kolunu kurtaramıyor büyük oğlum 5 aylıkken döne döne odayı turlardı hatta yataktan düşmüşlüğü vardır... sizinkiler ne alemde?
Biz 15 günlükken yaptırdık rahat geçti ilk gün çok zor çok ağlıyor eve gelince işlem sırasında lokal oldu iğne yapılırken ağladı kesilirken hissetmedi. Birşey emzik götür yada sevdiği bir oyuncağı küçükken daha kolay oluyor yeğenim 6 aylıkken oldu daha zor oldu haraketlenmişti ilk gün evde birileri olsun mutlaka ılık suya oturttuk biz acısı dinmişti sonra krem kullandık aparatlı işlem yapıldı bize doktor seni yönlendirir güçlü ol panik yapma ilk günden sonra daha kolay geçer geçmiş olsun şimdidenKizlar mevlid kandiliniz mubarek olsun hayirli geceler.biz yarin oglusumla tam 6 aylik oluyoruz nasipse.asimiz war yarin.sunnet yaptiranlar varmi aranizda bilgi alsam ???
Merhabalar, Özgür Bey mi yaptırdı dogumunuzu acaba :) Medinova'ya geldi, kendisine gidiyorum ama doğum yaptırdıgı hastalarından bilgi almak isterken sizi buldum :)Ben merkezde değilim söke deyim özgür arısoy devlette egemed Hastanede. Korcan soya ya gidiyorum
evet bend e sorun etmiyorum ama şu ara acayip emiyor bazen aç olduğunda da hiç dert etmiyor parmağını emmeyi tercih ediyorBenim oğlum 5 aya 4 günlük o da sola dönüyor sağa bile dönmüyor ben hwrgün yüz üstü yatırıyorum kendisi dönmüyor ben sıkıntı etmiyorum. Elini uzun zamandır emiyor bazen bizimkine saldırıyoe uyurken de emiyzor 4 yaşından dan sonra emerse sıkıntı oluyormuş şimdiden sıkıntı yapmanın bir manası yok bence büyükler elini çekiyor hemen ben bırakın emsin diyorum dişliklerden daha sağlıklı bence
Doktoru bu konuda bir yorum yapmıyor mu peki gelişimi yada iştahı konusunda? Herhangi bir test vs.yapılmadı mı? Bir sıkıntısı mı var acaba?Artık kafayı yemek üzereyim uykudayken 30 cc de olsa alıyordu onu da almıyor 5 aylik bebeğim 4500 gr günluk 700cc almalı ama ben 200 cc bile veremiyorum
Beslendikten sonra kusuyor geneldeGünaydın hayırlı kandiller
Kızlar size bir sorum var bebekleriniz ne ölçüde kusuyor.
Bizde de bi kere döndü ellerini kurtaramadı çok ağladı yan taraflara dönüyor . Bi de kendini itirerek baya ilerliyor bulaşıkları bi yıkadım 10 dk içinde olduğu yerden baya ileriye gitmiştikızlar selam, oğlum 10 gün sonra 6 aylık olacak ancak biraz tembel çıktı dönmeleri çok yavaş dönse dönse ancak sağına soluna dönüyor yüzüstü baze dönüyor kolunu kurtaramıyor büyük oğlum 5 aylıkken döne döne odayı turlardı hatta yataktan düşmüşlüğü vardır... sizinkiler ne alemde?
Oh iyi olmuş bazen ben de diyorum bi gün sen bak ben gideyim diye hazır değilim diyor dizleri titriyor . Ama aklımda yapacağım ben deBen geldikten 10 dk sonra uyuya kaldı adam bünyesi kaldırmadı
Ya çok mu kötü günde üç kere yapıyorum ya kızıma :/Ihlamur yoldaşım oldu sabah cocukların burnuna sıktığımız serum fizyolojiği kendime yaptım çocuklar ağlamakta haklılar
Canım vagecme bu aylarda us etrafi Merak tan veya dis cikarmaktan dolayi Emmek istemiyorlar.benim kizimda bi hafta oyleydi tadima Baslamistim biraktim .duzeldi çok şükür.burnu tıkalı ise de istemez bi temizle dene derimArtık kafayı yemek üzereyim uykudayken 30 cc de olsa alıyordu onu da almıyor 5 aylik bebeğim 4500 gr günluk 700cc almalı ama ben 200 cc bile veremiyorum
Hayırlı kandiller canim.Günaydın hayırlı kandiller
Kızlar size bir sorum var bebekleriniz ne ölçüde kusuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?