• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    136
Kızlar selam size de alttan sancı vuruyor mu ara ara
Dün gece acile gittim
Idrarım temiz cikti
Nstde sıfır sancı
Ultrasyonda iyi
Ama cok rahatsiz edici sanci vuruyor ara ara sanki
Cok gecmis olsun canım. Ara ara iğne batması gibi oluyor. Uzun mu sürdü senin? Doktor ne dedi? Vajinal enfeksiyon olabilir mi acaba? Senin yarın doktor kontrolünde vardi de mi?

Merhaba canım, bende de kabızlık var ve hiç geçmiyor. Her gün bir kivi yemeye çalılıyorum o birwz iyi geliyor. Birde kaysı tüketin günde bir iki tane .. başka çare yok benim ikinci gebeliğimdede olmuştu
Ay çok kötü bir durum inşallah kısa sürede kurtulurum. Kimse de yaşamasın inşallah 🙏

Kızlar selam size de alttan sancı vuruyor mu ara ara
Dün gece acile gittim
Idrarım temiz cikti
Nstde sıfır sancı
Ultrasyonda iyi
Ama cok rahatsiz edici sanci vuruyor ara ara sanki enfeksiyonum varmis gibi
Eğer progesteron fitil kullanıyorsanız ondan ola bilir ,rahim ağzında damarlar hassas olduğu için tahriş oluyor. Bende oluyor , bazende oturduğumda o bölgede kemiklerde ağrı yanma oluyor. Hamile kadınlarda vaginal bölgede genişleme olur bu ağrılarda onun belirtisi

Kızlar selam bugün randevum vardı perinatologda, ve plasenta rahim önünden gitmiş. Şaka gibi şok oldum. Plasenta previa totalis dediler bugünde yok değil dediler kalkmış önünden. Allahtan ümit kesilmez umarım böyle devam eder kızlarrr sizlerede güzel haberler diliyorum

Arkadaşlar bayağıdır Esma-ül-Hüsnâları paylaşmıyorum bugün bir vesileyle aklıma geldi.

20. Hafta: 83 el- Cemîl, 206el-Cebbâr
21. Hafta: 117 el-Kaviyy, 14 el-Vehhâb
22. Hafta: 103 el-Müneccî, 55 el-Mucîb
23. Hafta: 114 el- Câmi, 142 el-Kâim
24. Hafta: 184 el-Mukaddim, 846 el-Muahhir, 111 el-Kâfî
25. Hafta: 88 el-Halîm, 150 el-Alîm, 1190 Allâmü’l-guyûb
26. Hafta: 302 el-Basîr, 1106 es-Zâhir, 62 el-Bâtın
27. Hafta: 312 er-Rakîb, 131 es-Selâm
28. Hafta: 434 Rabbü’l-âlemîn, 145 el-Müheymin
29. Hafta: 134 es-Samed, 116 el-Mükevvin
30. Hafta: 305 el-Kâdir, 156 el-Afüvv, 1286 el- Gafûr

Back