2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Haklısın canım güzel dileklerin için teşekkür ederim

Canım ne zamandır kalp atımı var bilmiyorum ama bebek 6+2 olmadan kalp atımı gözükmez tıbben mümkün değil.. Yani ölçümleri yanlış yapıyo olamazlar mı başka doktora mı gözüksen?

zaten bebek 6 haftalik gorunuo canim gecen cumadan bu yana kalp atimi seyrediliyor ama gelisim yok kese ufak

zaten bebek 6 haftalik gorunuo canim gecen cumadan bu yana kalp atimi seyrediliyor ama gelisim yok kese ufak
İşte o yüzden söyledim geçen hafta da 6 haftalık mı gözüküyodu 1 hafta bir mercimek tanesi için uzun bi süre çünkü kalp atışı devam ediyosa gelişimi de ediyo olmalı nasıl olur böyle

İşte o yüzden söyledim geçen hafta da 6 haftalık mı gözüküyodu 1 hafta bir mercimek tanesi için uzun bi süre çünkü kalp atışı devam ediyosa gelişimi de ediyo olmalı nasıl olur böyle

valla doktorlarda bu durumda bisey soyluyemiyorlar canim durumu seyredip gorecegiz diolar biride 30 yillik meslek hayatimda gordugum kadariyla %99 dusukle sonuclanir %1 devam eder oda mucize bilemeyiz dio dualarinizi eksik etmeyin lutfen..

Bebek ve yolku gördük.keseye göre çok minikti.

sakin sakin geçmişi okuyordum ama yarıda bıraktım .... folik asit mevzusundan dolayı ...

arkadaşlar sabahta yazmıştım... hepiniz mi günde 1 kullanıyorsunuz diye ?

bana sabah akşam verildi ... folbiol 5 mg ! yani günde 10 mg folik asit alıyorum ben ...

sağlık ocağı dr u verdi ... kendi doktorum da devam dedi ... ama ona sabah akşam olduğunu söylemedim .

sinirim bozuldu şu an ...

bunu araştırma gereği duymadım ...çünkü gebelik planı ile beraber folik asit başlaır biliyordum ... ben gebe olduğumu öğrenince başladım ve mg nı vs hiç araştırmadım ..sonuçta yazan dr .

benin kah tahlili sonuçlarımda normal .... folik asit bakıldı mı ? bakıldı ise tahlillede ki adı ne ?

b12 dvit ferritin kan sayımı hepsi çok iyi ...

Ya bana hamile kalmadan önce vücut kendini hazırlasın diye vermişti şimdide ona devam et dedi ama hiç bir tahlil yapmadı, previt positive kullanıyorum içerisinde bir sürü vitamin var folik asit değeri ise 600 mcg yazıyor. Hiç bir şey anlamadım gerçekten :/

Canım çok yüksek dozda almışsın önce gidip olctur folik asit duzeyime baktirmak istiyorum de.ve yarından itibaren yarım al hatta bir kaç gün almasan da olur derdim ama ne kadar folik asit duzeyini bilmiyorum.maalesef bazı doktorlar bazı şeyleri bilmiyor gibiler . Içini ferah Tut yeni daha bebisin bisey olmaz .

hayır mantık şu ... folik asit değerine bakılır ... düşükse takviye verilir...

bugün oğlum öksürüyor diye asm ye götürdü eşim ..şurup + alerji şurubu verilmiş .... hayır bu çocuğa alerji testi yaptınız da mı öksürüğü alerji ile ilişkilendirdiniz ???? yok . vermiyorum tabii ki de .

Bu konularda dikkatliyim ama insan atlıyor işte ... folik asit alınıyor .. hiç mg ı nedir ? sabah akşam neden verdi düşünmedim de ...

Şimdi dr bir arkadaşıma sordum wapp tan .. cevap laırsam biraz içim rahatlayacak ... yarın kontrolüm vardı zaten ..dr ile de görüşeceğim .... folik B9 testi isteyeceğim .... ona göre bakalım değerim ne ...

Bizde dün akşam gittik, doktor sağolsun kalp atışını çok güzel uzun uzun gösterdi ablasına, mest oldu resmen onu izlerken seninkine de günler geçmiyordur eminim.

Çok mutlu ve heyecanlı ... doktora soru hazırlıyor kafasında

Kızlar stresle nasıl başa çıkıyorsunuz kv ler bir haftadır burda icime ata ata patlayacam soylesem suclu ben oluyorum her zaman malesef bu yüzden susmayi tercih ediyorum

oooooooo kv radyasyon etkisine normalde 24 saat katlanamaz iken gebe ve 1 hafta

ya sabır ...

Yani gebelik durumunuzu söyleyip , eşinizi aracı kılıp bu misafirliği kısa kestirebilirsiniz ...

Maalesef dr arkadaşım da ... hemşire arkadaşım da dozun çok olduğunu söyledi .. muhtemelen 2*1 ibaresi otomatikmiş ..aile hekimi onu düzeltmeyi unutmuş dedi dr arkadaş

yaştan dolayı mı diye fazla doz diye de bi düşündü ... (79 luyum)

ama sonuçta 1 aydır günde 10 mg folik asit alıyorum ben .. kafama göre de değil ... dr yazdı diye .

cidden çok sinirim bozuldu . bugün burada konuşulmasa ... kendi dozumu araştırma gereği de duymazdım .

ha bebeğe zararı yoksa hadi onu da içtik.. eyvallah diyip geçeyim ... küçük olduğu için zararı olmaz diyor da bence beni teselli için .

Gecmis olsun canım.ins bebege zararı dokunmaz.dün benim bebeğimin kalp atisini duyamadik.neden oldu bu diye düşünürken herseyi kurcaladim.aklıma birden folik asit geldi.kaç tane iciyorsunuz diye sordum.bi arkadaşta sağolsun duyarsiz kalmadı cvp yazdı.öyle çıktı meydana.ben 5 mg o ise 400 mcg kullaniyormuş.
Ins senin bebeğine bisey olmaz.
Bu arada sen adminsin.söyle bi uygulama yapsaniz çok iyi olur.herkes doktorun kendine ilac olarak ne yazdigıni kac mg oldugunu günde kac tane icilmesi gerektigini yazsin.doktor nasil bi tedavi uyguluyor.hangi testleei istiyor.nerde kontrole gidiyor.ayrıntılı olarak paylasın.baya fayda görürsünüz.
Ben artık bu grupta olamam.bebeğimin kalp atisi yok.muhtemelen haftaya alirlar.ins sizin bebeklerinize bisey olmaz.Allah bebeklerinizi size bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…