2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhabalar benim de yaş 29 antalya. Kesesini gördük. Sat 13 Eylül. Tahmini doğum tarihi 21.06.2018
Cnm oncelikle hayirli olsn bnle cok yakin tarihin kesenin icinde yuzuk gibi birsey vrmi yoksa sdce kesemi goruldu birde kac mm idi ?

Geçmişi okudum şükür arkadaşlar ....
Eklenecek arkadaşlarla .... bilgi güncellemelerini tamamladım ... Eksik bilgileri olanlar ismimi etiketleyerek ya da bu mesajı alıntıyarak yazarlarsa sevinirim ....

Beni de ekleyin diyerek yazılan her mesaj için tüm geçmişi okumam gerekiyor :)

Canım benim daha önce kese görülmüştü bugün kalp atışını duyduk 7+5 te
Ausencia hanım kalp atışımızı duyduk bebişi gördük bugün. Tabloya ekler misiniz
Herkese merhaba. Beni de listeye eklermisiniz? Sat 29ağustos /istanbul/ yaş:29/tahmini doğum tarihi 5haziran

Merhabalar benim de yaş 29 antalya. Kesesini gördük. Sat 13 Eylül. Tahmini doğum tarihi 21.06.2018

Merhab artik beni de ekleyebilirsiniz listeye transferden sonra 14.gunum ve degerim 530 cikticok sukur sat 23 eylul

Tabloda bilgileri yazarsan hemen ekleyeyim ...hoş geldin hayırlı olsun

HAZİRAN ANNESİYaşıYaşadığı İlSAT tarihiTahmini Doğum TarihiCinsiyetKaçıncı ÇocukNotlar
[td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [tr][td]Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağsts[/td][td]01 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]herkesgibiyim[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağsts[/td][td]02 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]loves all off you[/td][td]27[/td][td]Manisa[/td][td]26 Ağst[/td][td]02 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]dusunceli kizz [/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Mystory-06 [/td][td]30[/td][td]Ankara[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ausencia [/td][td]38.5[/td][td]Kocaeli[/td][td]28 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı görüldü:)[/td][/tr]
[tr][td]esrakdnz[/td][td]27[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağustos[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Berillll123[/td][td]32[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağustos[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]kahvekokulu[/td][td]27[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağustos[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]parolamyokask[/td][td]30[/td][td].[/td][td]28 Ağustos[/td][td]5 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Flower3516[/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]29 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]fpamuk[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]29 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]30 Ağsts[/td][td]6 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]erem2009 [/td][td]30[/td][td]Balıkesir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]Yazmira35 [/td][td]34[/td][td]İzmir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]fnd_50 [/td][td]27[/td][td]Nevşehir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]kedikedi84[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]31 Ağsts[/td][td]07 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]muallimiahir[/td][td]28[/td][td]Bursa[/td][td]31 Ağustos[/td][td]07 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Bigaripyolcu[/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]8 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Amazing_GNC [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]1 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Pamuksekermavis [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]İkizler kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]duygukaanfatih[/td][td]28[/td][td]Çanakkale[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Edaaa93 [/td][td]24[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Paradise82[/td][td]35[/td][td]İstanbul[/td][td]03 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]beniim [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]sta[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Blackcat95[/td][td]21[/td][td].[/td][td]03 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]newsletter [/td][td]30[/td][td]Almanya[/td][td].[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]gmzckr [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran [/td][td]?[/td][td].[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]tatlilavinya [/td][td]32[/td][td]İstanbul[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]safari_go[/td][td]21[/td][td]Ankara[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]rune[/td][td]36[/td][td]Mersin[/td][td]4 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]2 kese yerleşmiş[/td][/tr]
[tr][td]vlkpnr[/td][td]30[/td][td]?[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]jelibons[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]05 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]gibigibiyim[/td][td]36[/td][td]Ankara[/td][td]06 Eylül[/td][td]13 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]meralg[/td][td]29[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]aeengineer[/td][td]28[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]27 Haziran[/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ebrulim5809 [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran [/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Chun lee[/td][td]33[/td][td].[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]BALIMSIN[/td][td]32[/td][td]Tekirdağ[/td][td]07 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]asivemai[/td][td]28[/td][td]İzmir[/td][td]08 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Adige_[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]08 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Mrvgnc[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]YILDIS[/td][td]26[/td][td]Adana[/td][td]09 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]lavinza[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]09 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]AHU42[/td][td].[/td][td]Konya[/td][td]09 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Citlembik89[/td][td].[/td][td]Kayseri[/td][td]11 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]Beybisi123[/td][td]23[/td][td]Bursa[/td][td]12 Eylül[/td][td]19 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Defnelfin[/td][td]29[/td][td]Antalya[/td][td]13 Eylül[/td][td]21 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Arbe-deli [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]denizyildizi00[/td][td]25[/td][td]İzmir[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]mengur[/td][td]33[/td][td]Ankara[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]kadriyekivanc[/td][td]35[/td][td]Ankara[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Leylacigdem [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td] Lunanueva01[/td][td]29[/td][td]Mersin[/td][td]18 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]gokse_4141[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td]17 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]mi-nick [/td][td]25[/td][td]Bursa[/td][td]18 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]oflumete[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]20 Eylül[/td][td]27 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]

[tr][td]white_rose23[/td][td]30[/td][td]Elazığ[/td][td]?[/td][td]28 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]vefa84 [/td][td]33[/td][td]Uşak[/td][td]22 Eylül[/td][td]29 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]

[tr][td]kizilcik26[/td][td]25[/td][td]Eskişehir[/td][td]27 Eylül[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]İkiz ..keseler görüldü.[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td]2[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td]2[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][/tr]

Bnden neden bahsedilmemiş Üzüldm şimdii(

canım yazmışsın . bende üzüldüm şimdi ... o mesajda güncelleme olan bilgileri yzmıştım ... sende bir şey yazdı isen gözümden kaçmıştır kusura bakma lütfen .. kese görüldü .. kalp atımı duyuldu vs .. alıntıları idi

folik asit sabah akşam verdi bana ...
Şişlik ondan mıııı ? keşke ondan olsa benimki de :))
Bu arada baş dönmelerim için progestan ı vajinal yolla almamı tavsiye etmişsin öyle kullanıyorum canım aşırı bulantı denge mekanızmamı da etkiliyor bence .

.
O zaman ben direk kadın doğuma mı gideyim canım bana tahlil verdiğinde?

canım geç oldu cevap kusura bakma ... evet Emel hanım ne tahlil verirse ... sende o hafta devlet hastanesi kadın doğumcudan randevu al ..tahlilleri yaptır

Çok geçmiş olsun .. progestan rahim duvarını kalınlaştırır ... Doktorun bir doktora göre fazla tevekkül .. önce önlem alacağız canım ...

Rabbim sıkı sıkı tutundursun bebeğini

Yine kanamam oldu işten çıktım doğru hastaneye ne olacak böyle anlamadım. İnşallah bişi olmaz

Canım geçmiş olsun çook ... güzel haberini de aldık Hamd olsun .

Ya alıntıların gitti aklımda kalanlardan okur inşallah haşlanmış yumurta yemeyen bir arkadaş vardı .... yumurtayı haşlanmış yemek için zorlanma kendini ... güzel omletler hazırlayabilirsin kendine ... öyle seviyormuşsun ... haşlanmışta çılbır şeklinde ..bol yoğurtlu .naneli yiyebilirsin

Kimlerdi unuttum ama gebelik belirtisi hissetmeyen ya da kendini ara ara gebe gibi hissetmeyenler vardı .. bu bana da oluyor ... bence bir çoğumuza oluyor .. Gebelik ...hormonlar derken psikolojimiz gel gitli .... mümkün olduğunca güzel şeyler düşünmeli .. güzel olanı aklımıza getirmeliyiz ...

Bir de akıntı vardı M Mystory-06 idi sanki sarımsı beyaz sümükümsü ... tarif kötü oldu kabul :) akıntılar bende de var ... gerçi ben progestanı vajinal yoldan alıyorum onunda akıntı yapacağını söylemişti doktor ama ..onun dışında da akıntımız normal

Ayy kiyamamm cnm bnm üzülme senn❤Saka yaptmm )

Yaptırmadum.ne yapmak gerekiyor
Canım benim bebeğim de geç döllenme olmamasına ragmen 10 gün geriden geliyor. Henüz kalp atışını duyamadım düşün yarın 9 haftalık olacak... Ama ilk gittiğim muayenede doktor yolk sac gördü kese normal dedi. 6.haftaydı. Sonra bana dedi ki haftaya geldiğinde kan tahlili yaparız. Tamam dedim nerden bileyim meğer kanım okadar düşükmüş ki. 7. Hafta ya gelmesine iki gün falan vardı bir kanama geçirdim. Allahın işi işte ben de o kanama olmasa ne acile gidecektim kanımın düşük olduğunu öğrenemeyecektim. Kanım hayatımın en düşük seviyesine gelmiş. Ben de bir şey yokmuş bebek nası beslensin doktor kan hapı falan verdi. Dediki burda bebek görünmüyor renkli ultrasona a gir. Ertesi gün renkli ultrasona girdim bebeği çook küçük gördüler. Hayatımın en zor üç haftasını geçiriyorum diyebilirim. Sen de mutlaka kanına baktırır. Çoğu doktor tahlilleri kalp atışını duymaya bırakıyor ama bu bence çok yanlış

Bnm dr um sdce keseyi gormeme ragmen butun testleri yptirmami istedi bnde diom dha bsy belli deil nden verdi bu testleri dmek bndanmis... cok gecmis olsn cnm her serde bir hayir var a cok buyuk ornek Rabbim sifa versn kan yapicibseylr tuket bebisinde kendne gelr merk etme Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsn insallah

Saol canım inşallah herşey senin için de iyi gider. Yarın doktora gideceğim.

Merhaba, beni de ekler misin listeye, yaş 30, 2.bebek,sat 9 Eylül, tahmini doğum 16 Haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…