- 14 Ekim 2017
- 374
- 722
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #4.181
Belki de sagliklidir inşallah stres yapmamaya çalış belki herkesin kese durumu vs. FarklidirÇok minik.yolk kesesi de minik.kese de bebeğe göre çok büyük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki de sagliklidir inşallah stres yapmamaya çalış belki herkesin kese durumu vs. FarklidirÇok minik.yolk kesesi de minik.kese de bebeğe göre çok büyük
Canim bir hafta ileri veya geri çıkması normal diye biliyorum ultrosonda endise etme bilen arkadaslar daha detayli yazarBenim sat 3 eylül yani bu 7+4 günlük oluyor ama dün dr ultrasonda 8+1 görünüyor dedi nasıl olur ki sordum dr.a ama anlayamadım galiba. Bilgisi olan varmı?
Canim bir hafta ileri veya geri çıkması normal diye biliyorum ultrosonda endise etme bilen arkadaslar daha detayli yazar
İyi geceler rica ederim :)Teşekkür ederim iyi geceler :)
Gecenin yarısı uyanıp bulantılarla savaşıyorum bu sefer olmaz inşallah diyordum daha erken başladı
Kizlar ozele gittim.doktor karindan duyamadi.allttan baktı.hicbi ses yok.muhtemelen kalbi durmus dedi.kese buyümüş bebek büyümemiş dedi.kesenin sekli bizulmuş dedi.haftaya da karindan bakalim yoksa kürtaj dedi.
Ya süt olayı çok karışık. Geçen sefer doktorum, pastörize süt iç mi dedi içme mi dedi hatırlayamıyorum. Çok kesin söylemişti herşeyi. Ama hatırlayamıyorum işte. Şimdiki doktora sordum, farketmez dedi. Bende yarım yağlı süt içtim, bu hafta, kahvaltıda. Bilen bir arkadaş bilgilendirse iyi olur aslında
Selam kızlar malesef ben dün kalp atışı göremedim 6+6 ydı.. Cuma tekrar bakalım dedi doktorum ama pek ümitli değildi.. Bu olayı 3. kez yaşıyorum bekleyerek pek olumlu bi sonuç göremedim daha önce.. O yüzden ümidimi kaybetmiş sayılırım.. Allah sizlere hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin
Bende bulanti agri sizi kusma hic bisry yok sanki hic hamile degilim gibi yani sadece yorgunluk var. Bu normal mi ya? Olsa bi dert olmasa bi dert :)O bulantılar şuan bende de var bir yandan da sıcak ve soğuk diye yatakla cebelleşiyorum
benim doktorum şişlik yaptığı için akşamları içmemi söyledi akşamları tok karnımla içiyorum o şişliği uykudayken geçiriyorum.Arkadaşlar, folik asiti ne zaman kullanıyorsunuz? Ben sattan itibaren bebek istediğim için kullanmaya başlamıştım ve sabah tok karnıma alıyordum. Adet gecikmesi sonrası karnımda baya bir şişlik oldu, 4aylık hamile gibiydim. Doktor akşamları iç folik asiti dedi. Tabi akşam olunca içmeyi unuttum, bir gün içtim diğer gün unuttum. Sonra bir dikkat ettim, şişkinlik geçti.
Uzun lafımın kısası; siz folik asiti ne zaman içiyorsunuz?
Bu arada ben ilk gunden beri inek sütü iciyorum ama cok iyi kaynatiyorum bi problem yasamadim en son gittigimde de bebegim iyiydi yani. Bence boyle cok takilmamak lazim yok su bakteri var bu bakteri var diye rahat olalim millet sigara iciyor alkol iciyor kola iciyor pizza hamburger sucuk yiyor bunlar cok cok daha zararli yani
Ben de kendimde bi tuhaflik var saniyodum sende de ayni oldugunu gorunce rahatladim valla ozellikle sabahlari ama genel olarak tum gun istahsiz oluyorum bulantim fln yok ama bisey yiyesim gelmiyo benim de.
Bende hep tokluk hissi var..günde 1 dilim ekmek yiyorum ancak..Akşam azcik yemek o..Böyle tok olan var mı hep acaba?
Yok gercekten size karsi olsun diye birsey yazmadim inanin ben daha cok evhamliyimdir yani acaba soyle olut mu acaba boyle olur mu acaba brbegim iyi mi hatta suan bulantim vs hicbisey yok normal mi diye sorguluyorum :) ama rahat olalim ya da birbirimizi rahatlatalim diye yazmak istedim kesinlikle kotu niyetle degil. Benim de ilk gebeligim :) buarada antibiyotik geciyor mudur süte ay neye guvenip ne yiyip ne icecez marketten alsak icinde ne var ne katiyolar hangi katki maddesi var ona guvrnemiyosun inek sutu aliyosun boyle muallakta kaliyosun Allah yardimcimiz olsunGuvenilir tanidigin bir yerden aliyorsan acik sut iyi ama geneldr ilacli oluyor, nasil antibiyotik icmiyorsak,antibiyotikli sut tuketmemek de lazim diye yazdim.yoksa ben de ilk hamileligimdeki gibi asiri kasmiyorum :)
Folik asitin aksam icilmesi gerektigini soylediginiz icin tesekkurler Dr bana folik asit su an bir isine yaramayacak, icmene gerek yok dedi.o yuzden icmiyorum.
Bu arada balik yiyemeyen, ya da bulantidan dolayi bir sey yiyemeyenler bence kendinizi zorlamayin.
Ben de somon yicem diye kendimi cok kastim heralde,esim de zorladi bitir bitir diye.daha kotu midem bulandi,kalan 6 ayda hic balik koyamadim agzima.ilk zamanlar bulanti yapan seyleri yemek bazen ters tepebiliyor.
Hatta unlu bir prof.dr.a gitmistim ben hic duzgun balik yemedim demistim, bosver kizim yemediysen de bir sey olmaz, ilk baligimi 14 yasinda yedim, gayet zekiyim demisti
Ya da mesela Hintliler hic kirmizi et yemiyor, ama gayet zekiler,dunyanin her yerinde faaliyetteler.
O yuzden bu dusuncelerle gunlerimizi kotu gecirmeyelim.