- 25 Haziran 2014
- 2.122
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #4.141
Çoookkkk geçmiş olsun, bol dinlenmeye çalışın. İnşallah atlatırsınız kısa zamanda. Bu arada biliyorsunuzdur ama diyeyim; baş dönmesi de demişsiniz, progestan kullanıyorsanız ağız yoluyla değilde vajinal ile almak gerekiyormuş. Geçmiş olsun tekrar.Arkadaşlar çok zor bir gün geçirdim ... bulantılarım boyut değiştirdi ...level atladı resmen ..
gözümü açamadım başım dönüyor ....
Kusma ilk kez oldu .
Nasıl bir bulantı Allahım ya .... ilk gebeliğimde yaşamadım diye öyle tuhaf geliyor ....
etiketler var ...mutlaka bakacağım .... tabloya eklenecekler var biliyorum .. hoş geldiniz sefalar getirdiniz ...
siteye de ilk kez akşam girebildim ... kusura bakmayın e mi ? yoksa çok merak ediyorum ..kim kalp atımı duydu ..kim görmediği kesesini gördü
Ins duyarim canim.cok üzülüyorumAllahım yar ve yardımcın olsun. İnşallah kalp atışlarını duyarsın. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun
Amin canim amin.Allah razı olsun.inş.Rabbim kimseye yaşatmasinAllah bebisine sağlık versin canim. Çok uzuluyorum kötü seyler duyduğumda. Insan tanımasa bile aynı evrelerden geçtiği için empati yapıp yaşıyor sanki olayı. Rabbimden ümit kesilmez ınsallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canim.
Bana ilk verdiğinde akşam yemekten sonra dedi dr.Arkadaşlar, folik asiti ne zaman kullanıyorsunuz? Ben sattan itibaren bebek istediğim için kullanmaya başlamıştım ve sabah tok karnıma alıyordum. Adet gecikmesi sonrası karnımda baya bir şişlik oldu, 4aylık hamile gibiydim. Doktor akşamları iç folik asiti dedi. Tabi akşam olunca içmeyi unuttum, bir gün içtim diğer gün unuttum. Sonra bir dikkat ettim, şişkinlik geçti.
Uzun lafımın kısası; siz folik asiti ne zaman içiyorsunuz?
.Keşke bende de olsa o his. Bir öğünde bir ekmek yiyeceğim, zor tutuyorum kendimi. Yarım ekmek yiyorum. Bu seferde aç kalıyorum. Ne yiyebilirim diye geziniyorum sürekli. 52 kilo ile başladım, bakalım kaç olacağım???
.Kızlaar bu bulantılar beni mahvetti
Canım yetişir belki bende yarın gidicem 7+4olarak ama gecen hafta gorememistim . kuzenim 3 aylıkken görmüş doktor dış gebelik bile demişÇok minik.yolk kesesi de minik.kese de bebeğe göre çok büyük
.Arkadaşlar çok zor bir gün geçirdim ... bulantılarım boyut değiştirdi ...level atladı resmen ..
gözümü açamadım başım dönüyor ....
Kusma ilk kez oldu .
Nasıl bir bulantı Allahım ya .... ilk gebeliğimde yaşamadım diye öyle tuhaf geliyor ....
etiketler var ...mutlaka bakacağım .... tabloya eklenecekler var biliyorum .. hoş geldiniz sefalar getirdiniz ...
siteye de ilk kez akşam girebildim ... kusura bakmayın e mi ? yoksa çok merak ediyorum ..kim kalp atımı duydu ..kim görmediği kesesini gördü
Benim doktor köy sütü ondan yapılan yoğurdu pazardan alınmış peyniri yasakladı. Marketten bilindik markalardan alacaksın dedi. Pastorize edilmiş olacak yoksa bi bakteri varmış sana bi şey yapmaz ama bebeğine zarar verir dedi.benim pazar günleri evime köyden geliyor ondan içersem içiyorum onun dışında kapalı süt pek içmiyorum
aldığım sütten yoğurt yapıyorum hergün yiyorum iştede hazır yoğurt çıkıyor mecbur yiyorum
peyniri yoğurdu severim ama süt içemiyorum işte
sabahları mutlaka haşlanmış yumurta yiyorum
ara ögün fındık üzüm badem ceviz v.s yiyorum meyva yiyorum ara ögün
ekmek hamurişi çok severim onları azaltmaya başladım
.Ins duyarim canim.cok üzülüyorum
Aa bunu bilmiyordum bizde açıkta sütçüden aldığımız sütü kullanıyoruz hem içmede hem yoğurtta,, tövbeler olsun bi daBenim doktor köy sütü ondan yapılan yoğurdu pazardan alınmış peyniri yasakladı. Marketten bilindik markalardan alacaksın dedi. Pastorize edilmiş olacak yoksa bi bakteri varmış sana bi şey yapmaz ama bebeğine zarar verir dedi.
Omlet yap canım seviyorsan.ya kızlar ben de yumurta yemek istiyorum ama kendimi bildim bileli haşlanmış yiyemiyorum ne yapmam lazım ya bir de bende hiç bir belirti yok sadece göğüslerim şiş ve hassas birde durmadan idrara çıkmam
.Benim doktor köy sütü ondan yapılan yoğurdu pazardan alınmış peyniri yasakladı. Marketten bilindik markalardan alacaksın dedi. Pastorize edilmiş olacak yoksa bi bakteri varmış sana bi şey yapmaz ama bebeğine zarar verir dedi.
Başka bi konuda okudum arkadaşlar inşallah son aylarda neydi diye unutmam yaparım.Merhaba, sırf birilerine faydası olur diye üye oldum. Ben hamileyken Ayşe Öner'in bebek eğitimine katıldım. Onun tavsiyesiyle şu yöntemi denedim. Her sabah meme başıma bolca kolonya sürdüm. Onun yerine alkol de kullanabilirsiniz. Akşam yatarken ise Lansinoh göğüs ucu kremi sürdüm. Amaç sanki bebek emiyormuş gibi alkol ile meme ucunu kabalaştırmak. Gece de bakım yapıp yatmak. Oğlum doğduğunda meme başlarım çoktan kabalaşmıştı. Hiç acı sızı çekmeden ilk gündem beri keyifle emziriyorum. Hamile anneler mutlaka denemeli.
Merhabalar benim de yaş 29 antalya. Kesesini gördük. Sat 13 Eylül. Tahmini doğum tarihi 21.06.2018HAZİRAN 2018 ANNELERİ
HERKESE SAĞLIKLI BİR GEBELİK SÜRECİ VE KOLAY DOĞUMLAR DİLİYORUM ...İŞTE HAZİRAN ANNELERİMİZ ....
[td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [tr][td]Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağsts[/td][td]01 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
HAZİRAN ANNESİ Yaşı Yaşadığı İl SAT tarihi Tahmini Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı Çocuk Notlar . 2 d 1 d 1 d 1
[tr][td]herkesgibiyim[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağsts[/td][td]02 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]loves all off you[/td][td]27[/td][td]Manisa[/td][td]26 Ağst[/td][td]02 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]dusunceli kizz [/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Mystory-06 [/td][td]30[/td][td]Ankara[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ausencia [/td][td]38.5[/td][td]Kocaeli[/td][td]28 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı görüldü:)[/td][/tr]
[tr][td]esrakdnz[/td][td]27[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağustos[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Berillll123[/td][td]32[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağustos[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]kahvekokulu[/td][td]27[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağustos[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]parolamyokask[/td][td]30[/td][td].[/td][td]28 Ağustos[/td][td]5 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Flower3516[/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]29 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]30 Ağsts[/td][td]6 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]erem2009 [/td][td]30[/td][td]Balıkesir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]Yazmira35 [/td][td]34[/td][td]İzmir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]fnd_50 [/td][td]27[/td][td]Nevşehir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]kedikedi84[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]31 Ağsts[/td][td]07 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]muallimiahir[/td][td]28[/td][td]Bursa[/td][td]31 Ağustos[/td][td]07 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Bigaripyolcu[/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]8 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Amazing_GNC [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]1 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Pamuksekermavis [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]İkizler kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]duygukaanfatih[/td][td]28[/td][td]Çanakkale[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Edaaa93 [/td][td]24[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Paradise82[/td][td]35[/td][td]İstanbul[/td][td]03 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]beniim [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]sta[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Blackcat95[/td][td]21[/td][td].[/td][td]03 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]newsletter [/td][td]30[/td][td]Almanya[/td][td].[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]gmzckr [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran [/td][td]?[/td][td].[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]tatlilavinya [/td][td]32[/td][td]İstanbul[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]safari_go[/td][td]21[/td][td]Ankara[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]rune[/td][td]36[/td][td]Mersin[/td][td]4 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]2 kese yerleşmiş[/td][/tr]
[tr][td]vlkpnr[/td][td]30[/td][td]?[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]jelibons[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]05 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]gibigibiyim[/td][td]36[/td][td]Ankara[/td][td]06 Eylül[/td][td]13 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]meralg[/td][td]29[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]aeengineer[/td][td]28[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]27 Haziran[/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ebrulim5809 [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran [/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Chun lee[/td][td]33[/td][td].[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]BALIMSIN[/td][td]32[/td][td]Tekirdağ[/td][td]07 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]asivemai[/td][td]28[/td][td]İzmir[/td][td]08 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Adige_[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]08 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Mrvgnc[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]YILDIS[/td][td]26[/td][td]Adana[/td][td]09 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]lavinza[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]09 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]AHU42[/td][td].[/td][td]Konya[/td][td]09 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Citlembik89[/td][td].[/td][td]Kayseri[/td][td]11 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Beybisi123[/td][td]23[/td][td]Bursa[/td][td]12 Eylül[/td][td]19 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Arbe-deli [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]denizyildizi00[/td][td]25[/td][td]İzmir[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]mengur[/td][td]33[/td][td]Ankara[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]kadriyekivanc[/td][td]35[/td][td]Ankara[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Leylacigdem [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td] Lunanueva01[/td][td]29[/td][td]Mersin[/td][td]18 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr] [tr][td]gokse_4141[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td]17 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]mi-nick [/td][td]25[/td][td]Bursa[/td][td]18 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]white_rose23[/td][td]30[/td][td]Elazığ[/td][td]?[/td][td]28 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]vefa84 [/td][td]33[/td][td]Uşak[/td][td]22 Eylül[/td][td]29 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr] [tr][td].[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td]2[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td]2[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][/tr]
Not : WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 20-06-2018
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
İnş canım.hala etkisindeyim ya.bebeğimin kalp atıslarıni duymak istiyorum.Allah herkesin bebeğini korusun..
Allah yardımcın olsun canım.Sabret büyüyecek ve tutunacak inşaAllah sana bebisin ..YA HALIK YA BARİ YA MUSAVVİR YA VARİS oku canım hep.Bu hepimiz için geçerli..
.
Eşin basparmagini senin göbek deliğine koysun ve 10 kere Ya MÜBDİÜ desin hergün 10 kere..
.
EvelAllah geçecek bugunler
Ya ins benim bebeğimin de kalp atıslarini duyarız.ins sende bebegini görürsün.yarabbim duy sesimi de bu bebeğime kucağımıza sağlıklı sıhhatli ver...Canım yetişir belki bende yarın gidicem 7+4olarak ama gecen hafta gorememistim . kuzenim 3 aylıkken görmüş doktor dış gebelik bile demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?