2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çoookkkk geçmiş olsun, bol dinlenmeye çalışın. İnşallah atlatırsınız kısa zamanda. Bu arada biliyorsunuzdur ama diyeyim; baş dönmesi de demişsiniz, progestan kullanıyorsanız ağız yoluyla değilde vajinal ile almak gerekiyormuş. Geçmiş olsun tekrar.

Amin canim amin.Allah razı olsun.inş.Rabbim kimseye yaşatmasin

Bana ilk verdiğinde akşam yemekten sonra dedi dr.

.
Yemek yeyince midem bulanıyor çok..Kusacak gibi oluyorum.Ögürüyorum çok fena..Allah hayırlısıyla geçirmeyi nasip etsin inşaAllah hepimize ve bebislerimizi sagsalim almayı nasip etsin kucagimiza

.
Bende de aynı canım bulantilar fenaaaa...Allah kolaylık versin hepimize

Benim doktor köy sütü ondan yapılan yoğurdu pazardan alınmış peyniri yasakladı. Marketten bilindik markalardan alacaksın dedi. Pastorize edilmiş olacak yoksa bi bakteri varmış sana bi şey yapmaz ama bebeğine zarar verir dedi.

Ins duyarim canim.cok üzülüyorum
.
Allah yardımcın olsun canım.Sabret büyüyecek ve tutunacak inşaAllah sana bebisin ..YA HALIK YA BARİ YA MUSAVVİR YA VARİS oku canım hep.Bu hepimiz için geçerli..
.
Eşin basparmagini senin göbek deliğine koysun ve 10 kere Ya MÜBDİÜ desin hergün 10 kere..
.
EvelAllah geçecek bugunler

Aa bunu bilmiyordum bizde açıkta sütçüden aldığımız sütü kullanıyoruz hem içmede hem yoğurtta,, tövbeler olsun bi da

ya kızlar ben de yumurta yemek istiyorum ama kendimi bildim bileli haşlanmış yiyemiyorum ne yapmam lazım ya bir de bende hiç bir belirti yok sadece göğüslerim şiş ve hassas birde durmadan idrara çıkmam
Omlet yap canım seviyorsan.

.
Evet canım brucella virüsü var.Dikkat etmek lazım.Hazır süt daha mantıklı

Başka bi konuda okudum arkadaşlar inşallah son aylarda neydi diye unutmam yaparım.

Merhabalar benim de yaş 29 antalya. Kesesini gördük. Sat 13 Eylül. Tahmini doğum tarihi 21.06.2018

İnş canım.hala etkisindeyim ya.bebeğimin kalp atıslarıni duymak istiyorum.Allah herkesin bebeğini korusun.

Canım yetişir belki bende yarın gidicem 7+4olarak ama gecen hafta gorememistim . kuzenim 3 aylıkken görmüş doktor dış gebelik bile demiş
Ya ins benim bebeğimin de kalp atıslarini duyarız.ins sende bebegini görürsün.yarabbim duy sesimi de bu bebeğime kucağımıza sağlıklı sıhhatli ver...

Iyi geceler geçen sol kasigim ağrıyordu.
Bugün de sağ kasigim ve göbek deliğinin hemen yani ağrıyor. Ağrıma da değil batma şeklinde.

Şu cuma günü gelse de bir gitsem doktora.

Çok yoruldum bu nedensiz ağrılardan. Moralimi bozuyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…