• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba arkadaşlar sat 10 eylül .bugün kontrolüm vardı .keseyi gördük .doktor kese çok küçük içinde başka bişeyde görünmüyor .geçen hafta beta hcg baktım 1808 idi.sizce normal mi :( Dr şuan beş haftalık görünüyor dedi. Çok üzgünün :(

Herkese günaydınlar, iyi haftalar.

Ben cumartesi kontrole gittim. Bebeğimizin kalp atışını duyduk, boyu 14 mm miş. Kan testlerime baktı Dr herşey normal gözüküyor. Sadece su daha fazla içmelisin dedi, ki ben günde 2,5 lt içiyorum aslında ama yetmiyormuş demek ki.
Bunun dışında normal sebze meyve balık et tavuk yumurta süt bunları ihmal etme dedi. 3 hafta sonrası için tekrar çağırdı.

2 ay sonra da çatlak kremi kullanmaya başla dedi. Hangisini önerirsiniz diye sordum, biooil kullanabilirsin dedi. Geçen gün bir dermatoloğu dinliyordum youtube da o da hamilelere 1er şişe badem ve kakao yağını karıştırıp sürmelerini öneriyorum diyordu. Bu daha doğal sanki diğer yağdan.

Merhaba arkadaşlar sat 10 eylül .bugün kontrolüm vardı .keseyi gördük .doktor kese çok küçük içinde başka bişeyde görünmüyor .geçen hafta beta hcg baktım 1808 idi.sizce normal mi :KK43: Dr şuan beş haftalık görünüyor dedi. Çok üzgünün :KK43:
Beşinci haftada zaten kese haricinde başka bişey gözükmez canım sıkma canını daha çok erken en erken 7. Haftada bebek görülüyor

Merhaba arkadaşlar sat 10 eylül .bugün kontrolüm vardı .keseyi gördük .doktor kese çok küçük içinde başka bişeyde görünmüyor .geçen hafta beta hcg baktım 1808 idi.sizce normal mi :KK43: Dr şuan beş haftalık görünüyor dedi. Çok üzgünün :KK43:

bende de 5 haftalıkken sadece kese vardı. 8 haftalıkken içinde kini gördük.

Herkese günaydınlar, iyi haftalar.

Ben cumartesi kontrole gittim. Bebeğimizin kalp atışını duyduk, boyu 14 mm miş. Kan testlerime baktı Dr herşey normal gözüküyor. Sadece su daha fazla içmelisin dedi, ki ben günde 2,5 lt içiyorum aslında ama yetmiyormuş demek ki.
Bunun dışında normal sebze meyve balık et tavuk yumurta süt bunları ihmal etme dedi. 3 hafta sonrası için tekrar çağırdı.

2 ay sonra da çatlak kremi kullanmaya başla dedi. Hangisini önerirsiniz diye sordum, biooil kullanabilirsin dedi. Geçen gün bir dermatoloğu dinliyordum youtube da o da hamilelere 1er şişe badem ve kakao yağını karıştırıp sürmelerini öneriyorum diyordu. Bu daha doğal sanki diğer yağdan.
badem yağını oğluma hamileyken denedim ve göbeğimde ki kılları gürleştirip kalınlaştırdı canım tavsiye etmem

Artık ailede ve çevrenizde herkes öğrendi mi gebeliğinizi ?

Benim henüz herkes değil ... eşim , oğlum , babam ... 3 yakın arkadaşım ... 1 komşum :)))

sanırım cuma kontrolden sonra artık eşimin ailesine söyleriz .... :KK51:

Bizim ailelerimiz biliyor, ben aslında bekleyelim istiyordum her şey kesinleşene kadar ama eşim öğrenir öğrenmez hemen söyledi ailesine :D ben de kendi aileme tabi. arkadaşlarımızdan da en yakınlar biliyor ve işyerimden 1-2 kişi. Şimdilik bu kadar :D

Bizim ailelerimiz biliyor, ben aslında bekleyelim istiyordum her şey kesinleşene kadar ama eşim öğrenir öğrenmez hemen söyledi ailesine :KK70: ben de kendi aileme tabi. arkadaşlarımızdan da en yakınlar biliyor ve işyerimden 1-2 kişi. Şimdilik bu kadar :KK70:

Bizimde ailelerimiz biliyor.

Kayinvalidem öğrendiğinden beri heveslenme daha çok yeni, erken diyor . :KK47: Ama kendisi akşam da kendi evinde beşiği şuraya koyarız petekleri şöyle açarız diye hevesli hevesli anlattı :KK76::halay:

Yakın akraba çevrem ve yakın arkadaşlarım dışında daha kalabalık sulalemize duyurmadık :KK49:

Merhaba Güzel Anneler;

Bende aranıza bugün itibariyle katıldım.Dün sabah ögrendim hamiş olduğumu evde test yaptım akşamda acilde kan testi ile kesinleştirdik:)
2. gebeliğim 2010 doğumlu bir oğlum var ama çok garip bi heyecandayım ilk gibi tecrübesiz gibi :).Sağlıkla bebişlerimiz hepimizin kucağına gelsin inşallah

Merhaba Güzel Anneler;

Bende aranıza bugün itibariyle katıldım.Dün sabah ögrendim hamiş olduğumu evde test yaptım akşamda acilde kan testi ile kesinleştirdik:)
2. gebeliğim 2010 doğumlu bir oğlum var ama çok garip bi heyecandayım ilk gibi tecrübesiz gibi :).Sağlıkla bebişlerimiz hepimizin kucağına gelsin inşallah

Hoşgeldiniz. Hayırlı olsun inşallah.

Sağlıklı, huzurlu hamilelik geçirmeniz dileği ile :KK200::nazar:

Back