- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.417
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #3.361
.Yorucu olsa da onun varligi bana guc veriyor biraz once minik kardesi icin dua ettik cok sukur
Yaa ama çok tatlıııımaşallah size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
.Yorucu olsa da onun varligi bana guc veriyor biraz once minik kardesi icin dua ettik cok sukur
ben bir kız bir erkek hissediyorım valla eşim erkek kızlarım erkek etraftakiler erkek ama ben de yık yok.inşallah oğlum olur sağlıkla ve hayırlaKızlar çok erken daha ama insan heyecan yapıyor.demek istediğim acaba bebeginizin cinsiyeti ile ilgili bi hissiniz var mı?mesela benim içime erkek doğuyor hep.kız çocuğunu daha çok seviyorum ama ne bilim hep oğlusum diyorum.aklıma hep erkek geliyor.çevremdekiler de hep erkek diye hissediyor.bugün esim rüyasında aslan görmüş.aslan yavruları gormüş.tabirine baktım.evli ciftler icin hayırlı sağlıklı erkek bebek sahibi olmaya yoruluyormuş.hadi siz de söyleyin neler hissediiirsunuz tatlı hamişler.
benim de zaman zaman oğlum dediğim oluyor sonra topluyorum kendimi kızın olursa hayal kırıklığı olmasın diyeKızlar çok erken daha ama insan heyecan yapıyor.demek istediğim acaba bebeginizin cinsiyeti ile ilgili bi hissiniz var mı?mesela benim içime erkek doğuyor hep.kız çocuğunu daha çok seviyorum ama ne bilim hep oğlusum diyorum.aklıma hep erkek geliyor.çevremdekiler de hep erkek diye hissediyor.bugün esim rüyasında aslan görmüş.aslan yavruları gormüş.tabirine baktım.evli ciftler icin hayırlı sağlıklı erkek bebek sahibi olmaya yoruluyormuş.hadi siz de söyleyin neler hissediiirsunuz tatlı hamişler.
.Kızlar çok erken daha ama insan heyecan yapıyor.demek istediğim acaba bebeginizin cinsiyeti ile ilgili bi hissiniz var mı?mesela benim içime erkek doğuyor hep.kız çocuğunu daha çok seviyorum ama ne bilim hep oğlusum diyorum.aklıma hep erkek geliyor.çevremdekiler de hep erkek diye hissediyor.bugün esim rüyasında aslan görmüş.aslan yavruları gormüş.tabirine baktım.evli ciftler icin hayırlı sağlıklı erkek bebek sahibi olmaya yoruluyormuş.hadi siz de söyleyin neler hissediiirsunuz tatlı hamişler.
Benim de iki oğlum var kız olsun çok isterim hayırlısıyla ama kendimi kaptirmak istemiyorum. Sonra hayal kırıklığı olmasın diye.benim de zaman zaman oğlum dediğim oluyor sonra topluyorum kendimi kızın olursa hayal kırıklığı olmasın diye
Keşke bende hissedebilsem ama tarafsız olamıyorum ki;(
Amin canım.esin çok guzel bi rüya görmüş.maşallah.Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize.
Ben hamile kalmadan önce eşim rüyamda erkek çocuğumuzun onu namaza kaldırdığını görmüş..bundan mı etkileniyorum bilmem ama ben de erkek cocugum olacak gibi hissediyorum.Cin takvimine göre de erkek hemAllah hayirlisini versin hepimize yeter..
.Amin canım.esin çok guzel bi rüya görmüş.maşallah.Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize
inşallah canım sana kız bana da hayırlı bir erkek evlat nasip etsin benim 3 kızım varBenim de iki oğlum var kız olsun çok isterim hayırlısıyla ama kendimi kaptirmak istemiyorum. Sonra hayal kırıklığı olmasın diye.
Allah gönlümüzden geçeni hayırlısıyla nasip eder inşallah
Amin inşallahinşallah canım sana kız bana da hayırlı bir erkek evlat nasip etsin benim 3 kızım var
Belli olmaz canım. Kan tahlili verdiniz mi hiç ?iyi akşamlar kızlar 5+ 1 hamileyim geçen hafta salı günü gittik kese görünmedi bu hafta gitsem kesin görebilir miyim ?
bhcg 6349 duBelli olmaz canım. Kan tahlili verdiniz mi hiç ?
Beta hcg 1000 üştüyse görür sünüz
bhcg 6349 duBelli olmaz canım. Kan tahlili verdiniz mi hiç ?
Beta hcg 1000 üştüyse görür sünüz
Ozaman kesinlikle görürsünbhcg 6349 du
Selam canim arastirdigin dr ve hastahane hakkinda bilgi verebilir misin ben ozel hastane arastrmadim daha, medicabil ve medcalpark arasında kararsızım ikisinden biri olcak mecbur eşimin işiyle anlaşmalı oldukları içinIyi geceler tatlı hamiş anneler Nasılsınız ? Nasıl gidiyor ?
Benim size çok çok önemli bir sorum var.
Şimdi ben baktım çok güzel araştırdım. Bursa da özel hastaneler çok pahalı doğum ücretleri bende hem uygun hemde güvenebileceğim doktor baktım ve buldum. Buraya kadar herşey normal
Ama önemli olan da şu ki benim evim ile hastanenin arasında bayağı yol var.
Sıkıntı olur mu ki acaba ?
Yakınımda ki hastaneye gideceğim siz sorun olur diyorsanız
Cevaplarinizi bekliyorum