2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar çok erken daha ama insan heyecan yapıyor.demek istediğim acaba bebeginizin cinsiyeti ile ilgili bi hissiniz var mı?mesela benim içime erkek doğuyor hep.kız çocuğunu daha çok seviyorum ama ne bilim hep oğlusum diyorum.aklıma hep erkek geliyor.çevremdekiler de hep erkek diye hissediyor.bugün esim rüyasında aslan görmüş.aslan yavruları gormüş.tabirine baktım.evli ciftler icin hayırlı sağlıklı erkek bebek sahibi olmaya yoruluyormuş.hadi siz de söyleyin neler hissediiirsunuz tatlı hamişler.

ben bir kız bir erkek hissediyorım valla eşim erkek kızlarım erkek etraftakiler erkek ama ben de yık yok.inşallah oğlum olur sağlıkla ve hayırla

benim de zaman zaman oğlum dediğim oluyor sonra topluyorum kendimi kızın olursa hayal kırıklığı olmasın diye
Keşke bende hissedebilsem ama tarafsız olamıyorum ki;(

.
Ben hamile kalmadan önce eşim rüyamda erkek çocuğumuzun onu namaza kaldırdığını görmüş..bundan mı etkileniyorum bilmem ama ben de erkek cocugum olacak gibi hissediyorum.Cin takvimine göre de erkek hemAllah hayirlisini versin hepimize yeter..

Kızlar ilginçtir ki ben daha hamile olduğumu öğrenmeden bu hisse kapildim.esimle birlikte olduktan sonraki günler kasığım batınca esime dedim ki burda bebek var.oğluşum benim diye sevdim resmen.icime doğdu hamileliğim.o zamandan beridir oğlusum diye seviyorum karnımı.esimin de icine erkek doğuyor

benim de zaman zaman oğlum dediğim oluyor sonra topluyorum kendimi kızın olursa hayal kırıklığı olmasın diye
Keşke bende hissedebilsem ama tarafsız olamıyorum ki;(
Benim de iki oğlum var kız olsun çok isterim hayırlısıyla ama kendimi kaptirmak istemiyorum. Sonra hayal kırıklığı olmasın diye.
Allah gönlümüzden geçeni hayırlısıyla nasip eder inşallah

Amin canım.esin çok guzel bi rüya görmüş.maşallah.Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize

Amin canım.esin çok guzel bi rüya görmüş.maşallah.Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize
.
Hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar da kızmış erkekmis önemli değil..Allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah

Benim de iki oğlum var kız olsun çok isterim hayırlısıyla ama kendimi kaptirmak istemiyorum. Sonra hayal kırıklığı olmasın diye.
Allah gönlümüzden geçeni hayırlısıyla nasip eder inşallah
inşallah canım sana kız bana da hayırlı bir erkek evlat nasip etsin benim 3 kızım var

Iyi geceler tatlı hamiş anneler Nasılsınız ? Nasıl gidiyor ?

Benim size çok çok önemli bir sorum var.

Şimdi ben baktım çok güzel araştırdım. Bursa da özel hastaneler çok pahalı doğum ücretleri bende hem uygun hemde güvenebileceğim doktor baktım ve buldum. Buraya kadar herşey normal

Ama önemli olan da şu ki benim evim ile hastanenin arasında bayağı yol var.

Sıkıntı olur mu ki acaba ?
Yakınımda ki hastaneye gideceğim siz sorun olur diyorsanız

Cevaplarinizi bekliyorum

Bende bu sefer kiz hissediyorum ama kaptirmak istemiyorum kendimi oglusum da olabilir, oglum da hissetmistim ve hislerim dogru cikti simdi kismet bakalim :)

Selam canim arastirdigin dr ve hastahane hakkinda bilgi verebilir misin ben ozel hastane arastrmadim daha, medicabil ve medcalpark arasında kararsızım ikisinden biri olcak mecbur eşimin işiyle anlaşmalı oldukları için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…