- 9 Ekim 2017
- 209
- 557
- 23
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #3.321
Benimde öyle oldu kanamayla başladı şuan da akıntıya dönüştü ama korkmuyorda değilim. İğne de yaptık ana inşallah bişi olmazBenim de önümüzdeki ay arkadaş toplantım var .. orda çoğu öğrenir .... komşularla apartman günü var kasımda orda da komşular öğrenir ...
oğluma bende söylemeyecektim ... kalp atışı vs hepsinden sonra söylerim diyordum ama nasıl oldu bilmiyorum bebekle ilgili bir şey söyledi bir gece ... çok atıştırıyordum ki ... çok dikkat ederim pek yemem normalde ... o da şaşırdı annnneeeeeee yoksa karnında ki bebek mi yiyor bunları dedi ..orda söyledim
bana da verdi de o yüzden sordum ... benim kanamaydı resmen ... sonra lekeye döndü ... sonra görüntüde yok oldu son ultrasonda ince bir kanama içerde görüldü .. en son hepsi bitti şükür ...ultrasonda da kanama yoktu ...
ama zorlamadım pek kendimi ..basit ev işleri , yemek vs ... oğlumla biraz okul gel git oyun ... o kadar
Kızlar bende 5+4 haftamdayım beta hcg 9342 çiktı kan testinde çok yüksek değilmi
kızlar bu döllenme nasıl oluyor anlamadım ben biri anlatsa.şimdi ben ovulasyon testi yaptım çizgi çıkmadı akıntı varda ilişki oldu.meğer yumurta daha olmamış 5 gün sonra pozitif oldu bende tekrar ilişki yaşadım.şimdi sperm rahimde 5 gün yaşar mi?hangi ilişkiden olan tuttu acaba?Normal canım benim daha fazlaydi.on binden ustunu olcmuyor zatn burdaki alet.dollenme gunune bagli birazda
Korktum bende bi sorunmu var diye bir de yuksek olunca ikiz olabilir diyolarNormal canım benim daha fazlaydi.on binden ustunu olcmuyor zatn burdaki alet.dollenme gunune bagli birazda
benim de düşük canım gerçi doktor düşük demedi ama.son adet 11 eylül ve 17 ekim de 108 du değerimKorktum bende bi sorunmu var diye bir de yuksek olunca ikiz olabilir diyolar
Hamileligin baslari ya insan ister istemez herseyi sorguluyo kafaya takiyo Allah hepimize ve tum isteyenlere saglikli evlatlar nasip eder insallahbenim de düşük canım gerçi doktor düşük demedi ama.son adet 11 eylül ve 17 ekim de 108 du değerim
inşallah canım kötü düşünme herşey güzel olurHamileligin baslari ya insan ister istemez herseyi sorguluyo kafaya takiyo Allah hepimize ve tum isteyenlere saglikli evlatlar nasip eder insallah
Yok cnm gyet normal bazen degerler uc katida artabilior ilk degerlern kac cikmistiKızlar bende 5+4 haftamdayım beta hcg 9342 çiktı kan testinde çok yüksek değilmi
Evet canım
vazgeçilmezim canım hoşgeldin nasılsın hayırlı olsun bebeğin tanıdın mı beni
Bu ilk testim zaten canim daha bugun yaptirdimYok cnm gyet normal bazen degerler uc katida artabilior ilk degerlern kac cikmisti
Anladm ozmn 5+4 icin cok normal bnmde 5+4 de daha yuksek oluyi hesapladigimdaBu ilk testim zaten canim daha bugun yaptirdim
Yeni gelen arkadaslarimiz hos geldiniz insallah onunizdeki 7 8 ayi da saglikla gecirip bebislerimizi kucagimiza aliriz. Benim bildirimler kapanmis yazdiklarinizdan haberim olmadi ama gecmisi okudum 1 dis gebelik varmis Allah sifa versin hayirli evlat versin diyelim. Kalp atisi gorenlere de hayirli olsun diyorum bir de bebisi yada kalp atisini goremeyenler var onlar da tez vakitte hayirlisiyla guzel haberlerle gelirler insallah. Benim kontrolum cuma gunu ve gunler gecmiyor 2 dusukten sonra hep endiseliyim hersey iyi gidiyor mu diye.. bu arada sabahlari midem bir garip olmaya basladi bazi yemek kokulari hatta dusuncesi bile tiksindirebiliyor gecmeyen bir yorgunluk var ve bogazim yaniyor yine de sukur. Saglikla kavusuruz insallah yavrularimiza
Kontrolden geliyorum.kese var fakat icinde embriyo gozukmedihaftaya tekrar gidecegim.bos gebelik olma ihtimali var yani.hic duymamistim
Bazı bebişler geç görünüyor canım dr lar zaten hemen bi dış gebelik tanısı koyuyor sen aldırma canım
Sonunda bende buradayım şükürki daha çok minik ama haziran doğum allah izin verirse araniza katılabilirim dimiHAZİRAN 2018 ANNELERİ
HERKESE SAĞLIKLI BİR GEBELİK SÜRECİ VE KOLAY DOĞUMLAR DİLİYORUM ...İŞTE HAZİRAN ANNELERİMİZ ....
[td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [tr][td]Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağsts[/td][td]01 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
HAZİRAN ANNESİ Yaşı Yaşadığı İl SAT tarihi Tahmini Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı Çocuk Notlar
[tr][td]herkesgibiyim[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağsts[/td][td]02 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]loves all off you[/td][td]27[/td][td]Manisa[/td][td]26 Ağst[/td][td]02 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]dusunceli kizz [/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Mystory-06 [/td][td]30[/td][td]Ankara[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ausencia [/td][td]38.5[/td][td]Kocaeli[/td][td]28 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı görüldü:)[/td][/tr]
[tr][td]esrakdnz[/td][td]27[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağustos[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Berillll123[/td][td]32[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağustos[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]kahvekokulu[/td][td]27[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağustos[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]parolamyokask[/td][td]30[/td][td].[/td][td]28 Ağustos[/td][td]5 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Flower3516[/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]29 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]30 Ağsts[/td][td]6 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]erem2009 [/td][td]30[/td][td]Balıkesir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]Yazmira35 [/td][td]34[/td][td]İzmir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]fnd_50 [/td][td]27[/td][td]Nevşehir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]kedikedi84[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]31 Ağsts[/td][td]07 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]muallimiahir[/td][td]28[/td][td]Bursa[/td][td]31 Ağustos[/td][td]07 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Bigaripyolcu[/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]8 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Amazing_GNC [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]1 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Pamuksekermavis [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]İkizler kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]duygukaanfatih[/td][td]28[/td][td]Çanakkale[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Edaaa93 [/td][td]24[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Paradise82[/td][td]35[/td][td]İstanbul[/td][td]03 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]beniim [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]sta[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Blackcat95[/td][td]21[/td][td].[/td][td]03 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]newsletter [/td][td]30[/td][td]Almanya[/td][td].[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]gmzckr [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran [/td][td]?[/td][td].[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]tatlilavinya [/td][td]32[/td][td]İstanbul[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]safari_go[/td][td]21[/td][td]Ankara[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]rune[/td][td]36[/td][td]Mersin[/td][td]4 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]2 kese yerleşmiş[/td][/tr]
[tr][td]vlkpnr[/td][td]30[/td][td]?[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]jelibons[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]05 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]gibigibiyim[/td][td]36[/td][td]Ankara[/td][td]06 Eylül[/td][td]13 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]meralg[/td][td]29[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ebrulim5809 [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran [/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Chun lee[/td][td]33[/td][td].[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]BALIMSIN[/td][td]32[/td][td]Tekirdağ[/td][td]07 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]asivemai[/td][td]28[/td][td]İzmir[/td][td]08 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Adige_[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]08 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Mrvgnc[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]YILDIS[/td][td]26[/td][td]Adana[/td][td]09 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]lavinza[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]09 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]naznaz16[/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]11 Eylül[/td][td]19 Haziran[/td][td]?[/td][td]4.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]beyzaeliz[/td][td]23[/td][td]Bursa[/td][td]12 Eylül[/td][td]19 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Arbe-deli [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]denizyildizi00[/td][td]25[/td][td]İzmir[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]mengur[/td][td]33[/td][td]Ankara[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]kadriyekivanc[/td][td]35[/td][td]Ankara[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Leylacigdem [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr] [tr][td]gokse_4141[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td]17 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]mi-nick [/td][td]25[/td][td]Bursa[/td][td]18 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]white_rose23[/td][td]30[/td][td]Elazığ[/td][td]?[/td][td]28 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]. [/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]?[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]. [/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]?[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
Not : WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 20-06-2018
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
Estafurullah hisgeldin cnm Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ilk sayfada olan bilgileri yaz istersn snide listeye eklesnSonunda bende buradayım şükürki daha çok minik ama haziran doğum allah izin verirse araniza katılabilirim dimi
Doktor direkt oyle demedi aslinda ama ben arastirip bi kafayi taktim yani. Bu kdr gec doöllenme olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?