2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benimde öyle oldu kanamayla başladı şuan da akıntıya dönüştü ama korkmuyorda değilim. İğne de yaptık ana inşallah bişi olmaz

Normal canım benim daha fazlaydi.on binden ustunu olcmuyor zatn burdaki alet.dollenme gunune bagli birazda
kızlar bu döllenme nasıl oluyor anlamadım ben biri anlatsa.şimdi ben ovulasyon testi yaptım çizgi çıkmadı akıntı varda ilişki oldu.meğer yumurta daha olmamış 5 gün sonra pozitif oldu bende tekrar ilişki yaşadım.şimdi sperm rahimde 5 gün yaşar mi?hangi ilişkiden olan tuttu acaba? herkesgibiyim canım sen daha iyi bilirsin beni bi aydınlatsan

Evet canım
vazgeçilmezim canım hoşgeldin nasılsın hayırlı olsun bebeğin tanıdın mı beni

Cig et, toksoplazma riski iceriyor canim, hamileler icin cok tehlikeli.
Eger onceden ayni parazite fln bagisikligi varsa belki durum farklidir.o yuzden sizde sorun olmuyordur.
Mesela ben test yaptirdim, hic bagisikligim yokmus

Amiiiinnnn canım
Aynen benimdr cuma günü kontrolüm günler durmuş sanki bir an önce cuma günü gelsede görsek bebişleri

Sonunda bende buradayım şükürki daha çok minik ama haziran doğum allah izin verirse araniza katılabilirim dimi

Sonunda bende buradayım şükürki daha çok minik ama haziran doğum allah izin verirse araniza katılabilirim dimi
Estafurullah hisgeldin cnm Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ilk sayfada olan bilgileri yaz istersn snide listeye eklesn Ausencia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…