2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ben bildiğimi yaparım zaten
hiç erkek torun yok bunlarda olursa bizim ilk olucak soyadımz yürüsün diye istiyor hasbam
kızımda cinsiyeti ögrendim hastaneden cıktık eşime dedimki adını x... koyacagm tek isim bizimki
koydum ne isim aradım ne sordum kızım dogdu kimliğini hemen cıkardık
bende sevmem iki isim
mariaa falan takan var yahu ne gerek

:)) saglikli gelsinlerde gerisi kolay illaki cozum olur erkek olrsa bnce o da cok yumusar bazilri erkek cocuk delisidir soyadi icin ve erkek cocugunn erkek olmasi onemlidir belki deisir biraz dha

aman kızlar amannn yaramı deşmeyin ben cokkk sıkıntılar cektim
maddi manevi hayatımda basıma gelen tek iyi ve güzel sey kızım oldu
kızım benim herseyim simdide diğer yavrum beni hayata baglayan iki varlık
ben eşimden huyundan memnunum ama hiççççç dengim olmayacak bir aileye düştüm

önemli olan kapını kapattığında evindeki huzur ... tabii ki de diğerleri de etkiliyor insanı ama en azından evinde eşinle çocuğunla ağzının tadı var ..daim etsin Rabbim.

önemli olan kapını kapattığında evindeki huzur ... tabii ki de diğerleri de etkiliyor insanı ama en azından evinde eşinle çocuğunla ağzının tadı var ..daim etsin Rabbim.
zaten sorun su kapımızı kapatıyorz onlarında canına minnet yasıyormusunz diye sormazlar ne beni ne eşimi ne kızımı
köyde oturuyor yazın şimdi çocukta büyüdü köyü seviyor bunların köyde iki evi var biri asagıda biri yukarda bunlar yukarda kalıyor biz gidince asagıda oturuyoz düşünün ne slm ne sabah
kızım o tarafa cıkınca onu seviyor harclık veriyor yanında durmz kızım 2 dk cünkü buzzzz gibi kadın kendi cocuklarına bile evledım dediğini duymadım 9 yıllık evliyim
kendi cocuklarını bile sevmez böyle görmüş büyümüş erkek gibi
benim ailemse tam tersi candan samimi arar sorara yemek davetleri
bizleri bir gün gecsin merak ederler ama eşimin ailesi hepsi tuhaf

Selam annelerr.bugun 7+1 olduk sekinci haftanin icine girdik bebisimin fotosunu bile degisti altta:)) daha bi cm bile degil ama insan suretine kavusuyor yavas yavas bi mucize gercekten.Allah ne buyuk biz de o kadardik smdi kazik kadariz annem ben karnindayken boyle paranoyak değildi eminim.hala kalbi atiyor mu atacak mi iyi mi buyudu mu haftasına gore gelişimi nasil sunu yesem bebise bisi olur mu.vesvese resmen bu baska bisi degil az tevekkul etmek lazim aslinda.afedersiniz kendimizi de yirtsak koyversek de bisi degismiyor aslinda sonucta.Allah icimizi ferahlatsin

çogu kv benden uzak olsun der bende öyle istemezdim işte güzelce görüşülsün hal hatır sorulsun
nerde evlendik bizim eve 2 kez geldi bir ilk evlendiğim yıl biride kızım dogdugunda düşünün

aminnnn aynen öyle
eskiler daha dogal beslendiği içn saglıklı
simdi yediğimz hormonlu
ama afrikadaki hamile kadınlar nasıl yasıyor
bu yüzden tevvekkül en dogrusu

Aynen oyle bekleyelim ki biraz daha buyusunler insallah el ve ayak kivrimlarini goruruz ben oglumda 8+bir zamanda gormustum diye hatirliyorum. Benim de bundan sonra ayda bir olacak kontrol o zaman nasil bekleyecegim bilmiyorummm. Ben hareketlerini hisstettikten sonra rahatliyorum sukur oglumda 16 haftalikken karnimdan gorunuyordu karin zarim inceymis. Simdi ne zaman hissedecegim bakalim :)

Aminnnnnnnn. canım sizler daha önce bunun imtihanını yaşamışsınız bence o yüzden biraz daha evhamlı olabiliyorsunuz , kötüsü aklınıza gelebiliyor daha çok .
Ha bende yok mu ? bende de var . ama dediğin gibi tevekkül .... hayatta her alanda ..önce tedbirini al .. tabiri caizse eşeği sağlam kazığa bağla ... gerisi ya nasip tevekkül derim

ben tam hatırlamıyorum ama 22 . haftaydı sanki ilk hissettiğimde günlüğüm vardı bi bakayım .
ama o karın şişliği... gebe gibi gözükmek bile yetiyor insana ... şimdi henüz dışardan belli değil..hareket yok ... o yüzden gidip gidip ultrasonda göresi geliyor insanın

ALLAHIM yavrularımız sana emanet sen bize ferahlık ver
emaneti sana sen koru sen esirge bize bagısla
amin

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kontrole girdim kahverengi leke için progestan diye bi hap verdi kese gorundu fakat bebis gorunmedi daha sat a gore geri gorundu kese gec dollenme olabilir dedi 5 haftlik gözüküyor usg de 3 hafta sonrasını bekliyorum..

progestana mutlaka devam et. bende içiyorum .
geç döllenme olabilir evet .
ultrasona göre geride ise ... 3 hafta neden ? bence 6+ larda gidebilirsin tekrar ?10 sonra mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…