- 12 Kasım 2009
- 5.758
- 4.810
- 698
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #3.301
ben bildiğimi yaparım zatenSen esine bak cnm ailesiyle anlasamiosan yapack bsey yk kpederinin adinida koymak istersn koy istemessennkoyma kmsenn lazna bakma sn bagaracaksn ona omurboyu ismini esinle birlikte karr vern bnde hep iki isim koycm derdm smdi karrmi deistm iki isim zor oluor vazgectm
:)) saglikli gelsinlerde gerisi kolay illaki cozum olur erkek olrsa bnce o da cok yumusar bazilri erkek cocuk delisidir soyadi icin ve erkek cocugunn erkek olmasi onemlidir belki deisir biraz dhaben bildiğimi yaparım zaten
hiç erkek torun yok bunlarda olursa bizim ilk olucak soyadımz yürüsün diye istiyor hasbam
kızımda cinsiyeti ögrendim hastaneden cıktık eşime dedimki adını x... koyacagm tek isim bizimki
koydum ne isim aradım ne sordum kızım dogdu kimliğini hemen cıkardık
bende sevmem iki isim
mariaa falan takan var yahu ne gerek
Teşekkür ederim canımİnşallah bebeğinin kalp atışlarını duyarsın
aman kızlar amannn yaramı deşmeyin ben cokkk sıkıntılar cektim
maddi manevi hayatımda basıma gelen tek iyi ve güzel sey kızım oldu
kızım benim herseyim simdide diğer yavrum beni hayata baglayan iki varlık
ben eşimden huyundan memnunum ama hiççççç dengim olmayacak bir aileye düştüm
Teşekkür ederim canım inşallah herşey yolunda gidercanim bende senin gibiyim iki dusuk sonrasonda igne aspirin saglikli bi dogumum var buda ikinci kismet olursa bugun duydum kallp atislarini moralini bozma moral cok onemli ins sende sagsalim kucagina alirsin
zaten sorun su kapımızı kapatıyorz onlarında canına minnet yasıyormusunz diye sormazlar ne beni ne eşimi ne kızımıönemli olan kapını kapattığında evindeki huzur ... tabii ki de diğerleri de etkiliyor insanı ama en azından evinde eşinle çocuğunla ağzının tadı var ..daim etsin Rabbim.
aminnnn aynen öyleSelam annelerr.bugun 7+1 olduk sekinci haftanin icine girdik bebisimin fotosunu bile degisti altta:)) daha bi cm bile degil ama insan suretine kavusuyor yavas yavas bi mucize gercekten.Allah ne buyuk biz de o kadardik smdi kazik kadarizannem ben karnindayken boyle paranoyak değildi eminim.hala kalbi atiyor mu atacak mi iyi mi buyudu mu haftasına gore gelişimi nasil sunu yesem bebise bisi olur mu.vesvese resmen bu baska bisi degil az tevekkul etmek lazim aslinda.afedersiniz kendimizi de yirtsak koyversek de bisi degismiyor aslinda sonucta.Allah icimizi ferahlatsin
Aynen oyle bekleyelim ki biraz daha buyusunler insallah el ve ayak kivrimlarini goruruz ben oglumda 8+bir zamanda gormustum diye hatirliyorum. Benim de bundan sonra ayda bir olacak kontrol o zaman nasil bekleyecegim bilmiyorummm. Ben hareketlerini hisstettikten sonra rahatliyorum sukur oglumda 16 haftalikken karnimdan gorunuyordu karin zarim inceymis. Simdi ne zaman hissedecegim bakalim :)Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Seninle kontrol günümüz aynıydı :) bana da geçmiyor ... eşime dedim öne mi alsamsonra dedim bekle aus ... bi dahakini belki de 1 ay sonra çağıracak sabııııııır hacı sabır dedim kendime .
Ay cok tesekkur ederim
Evet canımEtli cig kofte mi?
vazgeçilmezim canım hoşgeldin nasılsın hayırlı olsun bebeğin tanıdın mı beniMerhabalar bende 2.bebegimi bekliyorum Allah herksn gonlune gore versin ins.
Selam annelerr.bugun 7+1 olduk sekinci haftanin icine girdik bebisimin fotosunu bile degisti altta:)) daha bi cm bile degil ama insan suretine kavusuyor yavas yavas bi mucize gercekten.Allah ne buyuk biz de o kadardik smdi kazik kadarizannem ben karnindayken boyle paranoyak değildi eminim.hala kalbi atiyor mu atacak mi iyi mi buyudu mu haftasına gore gelişimi nasil sunu yesem bebise bisi olur mu.vesvese resmen bu baska bisi degil az tevekkul etmek lazim aslinda.afedersiniz kendimizi de yirtsak koyversek de bisi degismiyor aslinda sonucta.Allah icimizi ferahlatsin
Aynen oyle bekleyelim ki biraz daha buyusunler insallah el ve ayak kivrimlarini goruruz ben oglumda 8+bir zamanda gormustum diye hatirliyorum. Benim de bundan sonra ayda bir olacak kontrol o zaman nasil bekleyecegim bilmiyorummm. Ben hareketlerini hisstettikten sonra rahatliyorum sukur oglumda 16 haftalikken karnimdan gorunuyordu karin zarim inceymis. Simdi ne zaman hissedecegim bakalim :)
ALLAHIM yavrularımız sana emanet sen bize ferahlık ver
emaneti sana sen koru sen esirge bize bagısla
amin
Kontrole girdim kahverengi leke için progestan diye bi hap verdi kese gorundu fakat bebis gorunmedi daha sat a gore geri gorundu kese gec dollenme olabilir dedi 5 haftlik gözüküyor usg de 3 hafta sonrasını bekliyorum..
Çok ultrasonda zararlı kızlar sık sık gitmeyin.
Bildigim kadariyla ultrasonda ses dalgalariyla bakildigi icin zarari yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?