• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yeni gelen arkadaslarimiz hos geldiniz insallah onunizdeki 7 8 ayi da saglikla gecirip bebislerimizi kucagimiza aliriz. Benim bildirimler kapanmis yazdiklarinizdan haberim olmadi ama gecmisi okudum 1 dis gebelik varmis Allah sifa versin hayirli evlat versin diyelim. Kalp atisi gorenlere de hayirli olsun diyorum bir de bebisi yada kalp atisini goremeyenler var onlar da tez vakitte hayirlisiyla guzel haberlerle gelirler insallah. Benim kontrolum cuma gunu ve gunler gecmiyor 2 dusukten sonra hep endiseliyim hersey iyi gidiyor mu diye.. bu arada sabahlari midem bir garip olmaya basladi bazi yemek kokulari hatta dusuncesi bile tiksindirebiliyor gecmeyen bir yorgunluk var ve bogazim yaniyor yine de sukur. Saglikla kavusuruz insallah yavrularimiza :KK200::KK200::emir_bebek:

Yeni gelen arkadaslarimiz hos geldiniz insallah onunizdeki 7 8 ayi da saglikla gecirip bebislerimizi kucagimiza aliriz. Benim bildirimler kapanmis yazdiklarinizdan haberim olmadi ama gecmisi okudum 1 dis gebelik varmis Allah sifa versin hayirli evlat versin diyelim. Kalp atisi gorenlere de hayirli olsun diyorum bir de bebisi yada kalp atisini goremeyenler var onlar da tez vakitte hayirlisiyla guzel haberlerle gelirler insallah. Benim kontrolum cuma gunu ve gunler gecmiyor 2 dusukten sonra hep endiseliyim hersey iyi gidiyor mu diye.. bu arada sabahlari midem bir garip olmaya basladi bazi yemek kokulari hatta dusuncesi bile tiksindirebiliyor gecmeyen bir yorgunluk var ve bogazim yaniyor yine de sukur. Saglikla kavusuruz insallah yavrularimiza :KK200::KK200::emir_bebek:
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK200:
Seninle kontrol günümüz aynıydı :) bana da geçmiyor ... eşime dedim öne mi alsam :confused: sonra dedim bekle aus ... bi dahakini belki de 1 ay sonra çağıracak sabııııııır hacı sabır dedim kendime .

Artık ailede ve çevrenizde herkes öğrendi mi gebeliğinizi ?

Benim henüz herkes değil ... eşim , oğlum , babam ... 3 yakın arkadaşım ... 1 komşum :)))

sanırım cuma kontrolden sonra artık eşimin ailesine söyleriz .... :KK51:

ben sabırsız biri olarak evet herkes öğrendi;)Allah inşallah zeval vermezde sağlıkla kucağımıza alırız

ben sabırsız biri olarak evet herkes öğrendi:KK66:Allah inşallah zeval vermezde sağlıkla kucağımıza alırız

Aminnnnnnnnn :KK200:

İlkinde bende hastane bahçesinde aramıştım herkesi daha pozitif kağıdı ile :KK49::KK49::KK49: şimdi özellikle arayıp bildirdiğim babam oldu ..o da şehir dışında yalnız ve bir torunu var o da oğlum ... deli olurlar birbirlerine ... buna da çook sevineceğine emindim ...

Kayınvalide ve tayfası :)) ile bu ara görüşmedik hiç .. özellikle de arayıp söylemedim ... söylerim herhalde ...ya da oğlu söylesin :KK48:

Benim henüz herkes değil ... eşim , oğlum , babam ... 3 yakın arkadaşım ... 1 komşum :)))

Bnm cogu bilio ilk olunca saklayamadm :)) evde idrr testini yapinca yaymaya basladm :)) sevncten tutamadk :)))))

Son düzenleme:
Aminnnnnnnnn :KK200:

İlkinde bende hastane bahçesinde aramıştım herkesi daha pozitif kağıdı ile :KK49::KK49::KK49: şimdi özellikle arayıp bildirdiğim babam oldu ..o da şehir dışında yalnız ve bir torunu var o da oğlum ... deli olurlar birbirlerine ... buna da çook sevineceğine emindim ...

Kayınvalide ve tayfası :)) ile bu ara görüşmedik hiç .. özellikle de arayıp söylemedim ... söylerim herhalde ...ya da oğlu söylesin :KK48:
Acele etme ya dogunca ogrenirler :)))))

benimde eşim kızım ki kızıma demeyecektim çocuk diğerinde cok üzüldü kardesin hastalandı demiştim iyileşince allah bize geri verecek dedim:cry: bu sekilde teslli ettim
şimdi en gec ona diyeyeim dedim sonra bana destek olsun diye saklayamadım muayeneye gidince anlıyor neden annem hastaneye gidiyor baba diyince söyledik. canım yavruma
iş yerinde iki arkadasıma söyledim cünkü işimde söylemem gerek izin alacagım gidecem kendime dikkat etmem lazım bebeğimn saglıgı acısından ayaga fazla kalkmamak içn dedim bebeğim daha önemli
ama diğerleride duyar sanırım patronlar falan duyar yakın zamanda
birde kızımın dün okul arkadasının annesiyle görüşmüştm ona dedim
kızıma bakan karsı komsuma bile demedim
ailem bilmiyor onlara ennnnn son
10 kasımda günüm var orda bilirler hareketlerimden ben fazla hareketliyim simdi diakkt edip agır yürümemden bilirler:KK8:kısacası böyle:))

merhabalar hoş geldin ve hemen ekleyeyimmm:KK200:

canım benim bizlerde ilk gittiğimizde sadece keseyi gördük .... ultrasona göre 4+5 ti ama sat a göre geride idi 6 haftalık falandı satta .
Gönlünü ferah tut ..dua et..bizde ederiz... gerisi nasip :KK200:

merhabalar hayırlı olsun sende hoş geldin :KK200:

bende geçen hafta kalp atışını gördüm .... o da çok güzeldi :KK200:hayırlı olsun canım .... progestan vermiş miydi dr ?
Evet verdi düzenli kullanıyorum ama nasıl olacak bende bilmiyorum. Başka bi doktora daha gitmeyi düşünüyorum

Bnm cogu bilio ilk olunca saylayamadm :)) evde idrr testini yapinca yaymaya basladm :)) sevncten tutamadk :)))))

ilk çocukta öyle işte ..dedim ya hastane bahçesinde aradım ....ses kayıtlarım var eşim çekmiş ... Allahımmmmm nasıl bir sevinçle konuşuyorum hepsi ile .. babam ..abim ...kaynvalide ... görümce..elti ... :rolleyes:

Acele etme ya dogunca ogrenirler :)))))

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ilk çocukta öyle işte ..dedim ya hastane bahçesinde aradım ....ses kayıtlarım var eşim çekmiş ... Allahımmmmm nasıl bir sevinçle konuşuyorum hepsi ile .. babam ..abim ...kaynvalide ... görümce..elti ... :rolleyes:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
İlk olunca insan tbkide hemen solemek istiyor ikincide belki biraz daha dizginleyebilirsin kendni ama ilkte bnde aynini yaptm :)
2. De bnde snn gbi dogunca solicm hahahah

benimde eşim kızım ki kızıma demeyecektim çocuk diğerinde cok üzüldü kardesin hastalandı demiştim iyileşince allah bize geri verecek dedim:cry: bu sekilde teslli ettim
şimdi en gec ona diyeyeim dedim sonra bana destek olsun diye saklayamadım muayeneye gidince anlıyor neden annem hastaneye gidiyor baba diyince söyledik. canım yavruma
iş yerinde iki arkadasıma söyledim cünkü işimde söylemem gerek izin alacagım gidecem kendime dikkat etmem lazım bebeğimn saglıgı acısından ayaga fazla kalkmamak içn dedim bebeğim daha önemli
ama diğerleride duyar sanırım patronlar falan duyar yakın zamanda
birde kızımın dün okul arkadasının annesiyle görüşmüştm ona dedim
kızıma bakan karsı komsuma bile demedim
ailem bilmiyor onlara ennnnn son
10 kasımda günüm var orda bilirler hareketlerimden ben fazla hareketliyim simdi diakkt edip agır yürümemden bilirler:KK8:kısacası böyle:))

Benim de önümüzdeki ay arkadaş toplantım var .. orda çoğu öğrenir .... komşularla apartman günü var kasımda orda da komşular öğrenir ...
oğluma bende söylemeyecektim ... kalp atışı vs hepsinden sonra söylerim diyordum ama nasıl oldu bilmiyorum bebekle ilgili bir şey söyledi bir gece ... çok atıştırıyordum ki ... çok dikkat ederim pek yemem normalde ... o da şaşırdı annnneeeeeee yoksa karnında ki bebek mi yiyor bunları dedi ..orda söyledim

Evet verdi düzenli kullanıyorum ama nasıl olacak bende bilmiyorum. Başka bi doktora daha gitmeyi düşünüyorum

bana da verdi de o yüzden sordum ... benim kanamaydı resmen ... sonra lekeye döndü ... sonra görüntüde yok oldu son ultrasonda ince bir kanama içerde görüldü .. en son hepsi bitti şükür ...ultrasonda da kanama yoktu ...
ama zorlamadım pek kendimi ..basit ev işleri , yemek vs ... oğlumla biraz okul gel git oyun ... o kadar

oda insanlık bende kalsın diye
çok zalim ve çok tuhaf bir kadındır yaslı ama asla acımam
dogana kadar beni arayıp sormaz bile cokkkkkkkkkkkkkkk tuhaf ötesi
Herkes yasadigini bilir cnm keske iyi biri olsaydi da bole olmasaydi ama yapck bsy yk herkese hakettigi davrnmak en dogrusu bna gore

Herkes yasadigini bilir cnm keske iyi biri olsaydi da bole olmasaydi ama yapck bsy yk herkese hakettigi davrnmak en dogrusu bna gore
aynen öyle yeminde etmiştim ama yüzünü göstermem diye
yarın birğün ölürse içime dert olmasın diye töbe cektim
erkek olursa kayınbabm rahmetlik benim onun adını koyun diyor baska bişey demzdi
eger olursa gerci adamın ne günahı var koysammı koymasammı inada koymayacagm diyorm içimden
iki isim takarım zaten yanına ek bakalım kısmet

aynen öyle yeminde etmiştim ama yüzünü göstermem diye
yarın birğün ölürse içime dert olmasın diye töbe cektim
erkek olursa kayınbabm rahmetlik benim onun adını koyun diyor baska bişey demzdi
eger olursa gerci adamın ne günahı var koysammı koymasammı inada koymayacagm diyorm içimden
iki isim takarım zaten yanına ek bakalım kısmet
Sen esine bak cnm ailesiyle anlasamiosan yapack bsey yk kpederinin adinida koymak istersn koy istemessennkoyma kmsenn lazna bakma sn bagaracaksn ona omurboyu ismini esinle birlikte karr vern bnde hep iki isim koycm derdm smdi karrmi deistm iki isim zor oluor vazgectm

Back