- 12 Kasım 2009
- 5.758
- 4.810
- 698
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #3.261
HER TÜRLÜ TEDBİRİ ALIP TAKDİRİ ALLAHA BIRAKMAK LAZIMBiliyomusun bende senin gibi düşünüyorum hatta o moddayim.. gelmek isterse kendi bilir:) daha öncekinde cok pimpiriklenmistim 7.haftada kalp atisi durdu.. bunda cok rahatım
Kontrolden geliyorum.kese var fakat icinde embriyo gozukmedihaftaya tekrar gidecegim.bos gebelik olma ihtimali var yani.hic duymamistim
şimdi geçmiş mesajlarına baktım da 6+5desin sanırım. Geç döllenme de olabilir,bozma moralini hemen. İnşallah sağlıklıdırkaçıncı haftadaydin şimdi canım, ben 4+3de gittiğimde sadece kese gormustuk,6+3de bebeği gördüm
HER TÜRLÜ TEDBİRİ ALIP TAKDİRİ ALLAHA BIRAKMAK LAZIMBiliyomusun bende senin gibi düşünüyorum hatta o moddayim.. gelmek isterse kendi bilir:) daha öncekinde cok pimpiriklenmistim 7.haftada kalp atisi durdu.. bunda cok rahatım
Öyle bi takintim yok sukur normal hayatına devam ediyorumHER TÜRLÜ TEDBİRİ ALIP TAKDİRİ ALLAHA BIRAKMAK LAZIM
ben elimden geleni yapayımda kendimi yer bitiririm yoksa yapım böyle keske söyle yapsaydım keske böyle yapsaydım diye yiyip bitirecegmi yapayım sonra rahat edeyyim
Coook teşekkür ederim cümlemizi insallahHayirli olsn Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin masallah bebise
Benimde oluyor hala 6+5im doktorum bi tehlike görmüyorum dedi kırmızı olmadığı sürece dedi. Tabi ne kadarsa olsa doktor kontrolünde olmakta fayda varCanım çok normal.bende de bugüne kadar oldu.bende 7+1im.kanama olmadıkça sıkıntı yok
Öyle bi takintim yok sukur normal hayatına devam ediyorum
Biz bugün gittik çok şükür kalp atışını duyamadık ama kalp atışını gördük. Doktorum çok derinde kese alttan bakmak istemiyorum dedi. Buna şükürler olsun. Tabi hala kahverengi lekelenmem devam ediyorVar mıydı bugün kontrolü olan ... kesedir ... kalptir... güzel haberlerle gelecek olan
Dualarımız seninle. İnşallah haftaya kontrole gittiğinde bebiş gözükürKontrolden geliyorum.kese var fakat icinde embriyo gozukmedihaftaya tekrar gidecegim.bos gebelik olma ihtimali var yani.hic duymamistim
ne güzel maşlhh valla hiç sizin gibi rahat olamıyorum ben yaaÖyle bi takintim yok sukur normal hayatına devam ediyorum
Kontrolden geliyorum.kese var fakat icinde embriyo gozukmedihaftaya tekrar gidecegim.bos gebelik olma ihtimali var yani.hic duymamistim
Diyorum ya ilk gebelikte bende öyleydim hatta o kadar özenip dikkat etmeme rağmen 7 hafta sonra kalp atisi durdu.. hala da kendimi yemeye devam ettim neden nie die die.. bu sefer cok rahatım bi kere kaybedince heralde.. ayni üzüntüyü yaşamamak için çok üstünde durmuyorum.. normal çalışmama yememe içmeme devam.. tabiki içki sigara gibi alışkanlıkların yok böyle olunca çokta dikkat edicek bisey kalmiyorne güzel maşlhh valla hiç sizin gibi rahat olamıyorum ben yaa
ben kendime kızarım söyleyken söyle diye
kendimi bugune kadar cok yıprattım ben
huy bu degişmiyor malesf
gözün aydın, kalp atışını görmek bile rahatlatiyor. İnşallah sağlıkla kucağımiza alırız bebeklerimizi :)Biz bugün gittik çok şükür kalp atışını duyamadık ama kalp atışını gördük. Doktorum çok derinde kese alttan bakmak istemiyorum dedi. Buna şükürler olsun. Tabi hala kahverengi lekelenmem devam ediyor
bende 7. haftada ikinci bebeğimi kaybettim bir kızım var benim 7 yasındaDiyorum ya ilk gebelikte bende öyleydim hatta o kadar özenip dikkat etmeme rağmen 7 hafta sonra kalp atisi durdu.. hala da kendimi yemeye devam ettim neden nie die die.. bu sefer cok rahatım bi kere kaybedince heralde.. ayni üzüntüyü yaşamamak için çok üstünde durmuyorum.. normal çalışmama yememe içmeme devam.. tabiki içki sigara gibi alışkanlıkların yok böyle olunca çokta dikkat edicek bisey kalmiyor
bende 7. haftada ikinci bebeğimi kaybettim bir kızım var benim 7 yasındaDiyorum ya ilk gebelikte bende öyleydim hatta o kadar özenip dikkat etmeme rağmen 7 hafta sonra kalp atisi durdu.. hala da kendimi yemeye devam ettim neden nie die die.. bu sefer cok rahatım bi kere kaybedince heralde.. ayni üzüntüyü yaşamamak için çok üstünde durmuyorum.. normal çalışmama yememe içmeme devam.. tabiki içki sigara gibi alışkanlıkların yok böyle olunca çokta dikkat edicek bisey kalmiyor
Evet bende hemen gittim genetik testlerimi yaptirdim iğne ve bebe aspirini kullaniyorum 6 haftalik tam :) amin insallah saglikla sihhatle alalim kucagimizabende 7. haftada ikinci bebeğimi kaybettim bir kızım var benim 7 yasında
7 haftalıkkken kalbi durdu
hemen test yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı
şimdi iğne kullanıyorm coraspirin içiyorm
allahım sağlıkla evlatlarımızı kucagımıza alalım inşlahh
sizde iğne kullanıyorsnz degilmi kacıncı haftaydı sznki
Selam benide listeye ekleyin sat 9 eylül bat 9 ekimde kese gozuktu:) 33 istanbul ilk bebis
Merhab artik bende varim
Biz bugün gittik çok şükür kalp atışını duyamadık ama kalp atışını gördük. Doktorum çok derinde kese alttan bakmak istemiyorum dedi. Buna şükürler olsun. Tabi hala kahverengi lekelenmem devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?