2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Biliyomusun bende senin gibi düşünüyorum hatta o moddayim.. gelmek isterse kendi bilir:) daha öncekinde cok pimpiriklenmistim 7.haftada kalp atisi durdu.. bunda cok rahatım
HER TÜRLÜ TEDBİRİ ALIP TAKDİRİ ALLAHA BIRAKMAK LAZIM
ben elimden geleni yapayımda kendimi yer bitiririm yoksa yapım böyle keske söyle yapsaydım keske böyle yapsaydım diye yiyip bitirecegmi yapayım sonra rahat edeyyim

Kontrolden geliyorum.kese var fakat icinde embriyo gozukmedi haftaya tekrar gidecegim.bos gebelik olma ihtimali var yani.hic duymamistim

kaçıncı haftadaydin şimdi canım, ben 4+3de gittiğimde sadece kese gormustuk,6+3de bebeği gördüm
şimdi geçmiş mesajlarına baktım da 6+5desin sanırım. Geç döllenme de olabilir,bozma moralini hemen. İnşallah sağlıklıdır

Biliyomusun bende senin gibi düşünüyorum hatta o moddayim.. gelmek isterse kendi bilir:) daha öncekinde cok pimpiriklenmistim 7.haftada kalp atisi durdu.. bunda cok rahatım
HER TÜRLÜ TEDBİRİ ALIP TAKDİRİ ALLAHA BIRAKMAK LAZIM
ben elimden geleni yapayımda kendimi yer bitiririm yoksa. yapım böyle keske söyle yapsaydım keske böyle yapsaydım diye yiyip bitirecegme yapayım sonra rahat edeyyim

Öyle bi takintim yok sukur normal hayatına devam ediyorum

Var mıydı bugün kontrolü olan ... kesedir ... kalptir... güzel haberlerle gelecek olan
Biz bugün gittik çok şükür kalp atışını duyamadık ama kalp atışını gördük. Doktorum çok derinde kese alttan bakmak istemiyorum dedi. Buna şükürler olsun. Tabi hala kahverengi lekelenmem devam ediyor

ne güzel maşlhh valla hiç sizin gibi rahat olamıyorum ben yaa
ben kendime kızarım söyleyken söyle diye
kendimi bugune kadar cok yıprattım ben
huy bu degişmiyor malesf
Diyorum ya ilk gebelikte bende öyleydim hatta o kadar özenip dikkat etmeme rağmen 7 hafta sonra kalp atisi durdu.. hala da kendimi yemeye devam ettim neden nie die die.. bu sefer cok rahatım bi kere kaybedince heralde.. ayni üzüntüyü yaşamamak için çok üstünde durmuyorum.. normal çalışmama yememe içmeme devam.. tabiki içki sigara gibi alışkanlıkların yok böyle olunca çokta dikkat edicek bisey kalmiyor

gözün aydın, kalp atışını görmek bile rahatlatiyor. İnşallah sağlıkla kucağımiza alırız bebeklerimizi :)

bende 7. haftada ikinci bebeğimi kaybettim bir kızım var benim 7 yasında
7 haftalıkkken kalbi durdu
hemen test yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı
şimdi iğne kullanıyorm coraspirin içiyorm
allahım sağlıkla evlatlarımızı kucagımıza alalım inşlahh
sizde iğne kullanıyorsnz degilmi kacıncı haftaydı sznki

bende 7. haftada ikinci bebeğimi kaybettim bir kızım var benim 7 yasında
7 haftalıkkken kalbi durdu
hemen test yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı
şimdi iğne kullanıyorm coraspirin içiyorm
allahım sağlıkla evlatlarımızı kucagımıza alalım inşlahh
sizde iğne kullanıyorsnz degilmi kacıncı haftaydı sznki

Evet bende hemen gittim genetik testlerimi yaptirdim iğne ve bebe aspirini kullaniyorum 6 haftalik tam :) amin insallah saglikla sihhatle alalim kucagimiza

Selam benide listeye ekleyin sat 9 eylül bat 9 ekimde kese gozuktu:) 33 istanbul ilk bebis

merhabalar hoş geldin ve hemen ekleyeyimmm

Kontrolden geliyorum.kese var fakat icinde embriyo gozukmedi haftaya tekrar gidecegim.bos gebelik olma ihtimali var yani.hic duymamistim

canım benim bizlerde ilk gittiğimizde sadece keseyi gördük .... ultrasona göre 4+5 ti ama sat a göre geride idi 6 haftalık falandı satta .
Gönlünü ferah tut ..dua et..bizde ederiz... gerisi nasip

Merhab artik bende varim

merhabalar hayırlı olsun sende hoş geldin

bende geçen hafta kalp atışını gördüm .... o da çok güzeldi hayırlı olsun canım .... progestan vermiş miydi dr ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…