2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Aaa cok iyi yaa ben de ikiz isteseydim tek yumurta isterdim cok benziyorlar cok tatli oluyorlar ne bilm hepsi tatli tabiki melekler ama cift yumurta ikizleri normal kardesler kadar benziyorlarmis ama tek olan ayni genler bolunuyor fln tek vucuttan cogalir gibi.daha riskli ama sen bunu dusunme gozun aydin olsun guzel olcak

çok sağol canım ALLAH razı olsun bu sene tek dileğim sağlıkla hepimiz evlatlarımıza kavuşalım inşallah RABBİM hepimizinkini daim eyler..

Bunları okudukça çok seviniyorum Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah Doğum ekibi çok önemli ağrıyı sevmek çok önemli insan sevince nelere katlanmıyor ki değil mi geçecek bu ağrı sonuçta ve bir hasret verilecek inşallah kucağınıza Nasıl sevilmesin ki bu ağrılar

herkesgibiyim ablanızın dogumu bana ilk doğumumu hatırlattı :)) benimde annem ebe suyum geldi sabah 6 da açılma sancı hiçbir şey yok annem gezelim açılma falan olur belki dedi çıktık dolaştık eve geldik duşa girmemi istedi girdim akşam 5 gibi evde doğum yaptım. Başkası olsa bu kadar rahat olurmuydum bilmiyorum ama aile olunca güven fazlasıyla oluyor.

Çok şanslısın hele ki anne ne güzel Allah sağlıkla nasip etsin yavrularımızı

Senin gibi bayılmayı seven ağrı eşiği düşük bir arkadaşım bir ay önce oğluna kavuştu ki öncesinde iki düşüğü vardı bu bebeğinde de düşük riski ile hep yatmış hastanede dura dura korkar olmuştu. Sezaryenle doğururum ben demişti ama normal doğurdu maşallah. Hiç üzülme telaş etme şimdiden korkma biraz cesaret ve dua ile aşılamayacak şey yoktur normal olmasa sezaryen var zorla normal Doğum yaptırılacak değilsin ki

maşallah canım kısmetten öte yol yok zaten hiçbişey planlanan gibi olmuyo bu da kısmet bence bekleyip yaşayıp görücez :) Allah en doğrusunu takdir eder şüphesiz

Kaç kilo ile hamile kaldınız?

ben 61. hala 61im

5+5 hamileyim

Canım ben öğrendiğimde 56.5 tu ... şu an 57-58 arası .. hatta bi 59 da gördüm de iki gün önce ...ödemmiş

1-1.5 kilo aldım gibi duruyor ama bundan en büyük etken gebeliğimi öğrenir öğrenmez sigarayı bırakmam .
malum o zıkkkımı bırakmak zorladı ve elim 2 hafta hep nrmalde yemediğim kadar yemeğe gitti .

şükür ki hiç içmeden atlattım

ne mutlu ne güzel haber canım hayırlısı olsun pazartesi de güzel haberler gelecek inşallah

herkesgibiyim çok güzel ve doğru şeyler yazmışsın ..... benimde doğumum normal oldu . hastanede şanslıyımdım ki o gece tek doğum bendim :) eşimde yanımda idi ... hep yürüdük .. suyum gelmişti ama açılma bekliyorduk ... sabaha doğru da doğum oldu ... sen yazınca şaşırdım şimdi... ben ilk ve tek doğum olunca zaten sistem bu zannediyordum .... tüm gece yürüdüm koridorda , sancım gelince yere çömeldim ... sonra alıp açılmama baktılar ... olmadı mı yine yürü :))
aklımda bulunsun , bu sefer yatırırlarsa ..ben yürüyeceğim diyeyim

Bu arada hiç bir doktorunun mesleki görüşünü eleştirmiyorum haddim değil de .. benim de çatım dar (anneminde abimde bende vakumla doğmuşuz) sezeryan dedi .. yok dedim en azından denemeliyiz ....
bir kaç hafta kala iri bebek gözüküyor dedi .... sadece 3.5 normal doğdu ...

o böyler derken biraz sinirlenip .. başka dr a gittim .. ooo dedi eşime son haftalar zaten koş eve çantayu getir , hemen sezeryana alıyoruz neden ? plesanta önde .. bebek kanala giremez ..
bi soluk çıktım ordan ... yok öyle bi şey dedim eşime , olsa dr um söylerdi .. eşim daha tedirgindi .. belki dönmüştür dedi ... tehlikeli bak dedi ..yok dedim 2 gün oldu kontrol .. gayet başı yola girmişti .. dönse hissederim yahu ...

derken kendi doktorumla normal doğurdum .. ve doğum oldu .. plesanta .. bebeğin eşi denilen işte .... onu çıkarmak doğumdan zor oldu ? hani öndeymiş ya sözde

nisamelek senin de hikayen çok güzel ya

Allah hep iyilerle karşılaştırsın

Hayirli olsn smdiden cnm adet gunnde kan vereblrsin degern ne durumda gormek icin hamilelk tmm zten:)
Tesekkurler canim insallah iki farkli markayla yaptim ikiside hemen cikti ama cook silik daha bata dort gun var bir hafta gunum gecsin oyle doktora gitcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…