- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #2.541
canım selam ve tüm kızlar sizlerede selam,
Çok şükür benimde kesem görüldü.
ALLAH ın mucizesi 5. gün embiryosu tek transfer edildi bölünüp tek yumurta ikizleri olmuşlar şimdi daha riskli olaylar diye korku ve endileşler içindeyim inşallah sağlıkla hepimizi kavuşuruz.
Duanızı bekliyorum pazartesi kalplerini duyabileyim :)
ALLAH razı olsun canm cümlemiz duyalım inşallah :)ayy ne güzel yaa maşallahhtıpatıp 2 tane bebekk yerim ben onları inşallah duyarsın canım bişey kalmadı p.tesiye
çok sağol canım ALLAH razı olsun bu sene tek dileğim sağlıkla hepimiz evlatlarımıza kavuşalım inşallah RABBİM hepimizinkini daim eyler..Aaa cok iyi yaa ben de ikiz isteseydim tek yumurta isterdim cok benziyorlar cok tatli oluyorlar ne bilm hepsi tatli tabiki melekler ama cift yumurta ikizleri normal kardesler kadar benziyorlarmis ama tek olan ayni genler bolunuyor fln tek vucuttan cogalir gibi.daha riskli ama sen bunu dusunme gozun aydin olsun guzel olcak
Bunları okudukça çok seviniyorum Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah Doğum ekibi çok önemli ağrıyı sevmek çok önemli insan sevince nelere katlanmıyor ki değil mi geçecek bu ağrı sonuçta ve bir hasret verilecek inşallah kucağınıza Nasıl sevilmesin ki bu ağrılarne güzel mesleğiniz var ablanız çok şanslı.bizler herşeyi abartıyoruz ve milleti daha çok korkutuyoruz.yok 18 dikiş atılmış yok normal beklerken 24saat sancı çektim sezeryana aldılar yine beni bitmiyor insanların hikayeleri.ben ilkinde nasıl doğurcam yaaa diye günlerce ağladım sonra doktorum dedi bak dışarı hepsi birşekilde doğmuş ama normal ama sezeryan allaha teslim et kendini hakkında hayırlısı nasıl ise öyle yaparsın inşallah doğumunu demişti. sonra bi cesaret geldi doğururum oldu herkes doğurmuş ben mi doğuramıcam oldu :) benimde çok güzel geçti doğumum suni sancıyla yaptım ama gram memnuniyetsizliğim yok. doktorum çok iyidi. çok ilgilendi sağolsun. hep anlatırlar suni sancı çk kötü diye sakın inanmayın ben çok kötü yanını görmedim benim ne suyum geldi ne sancım 1cm açılmam vardı turp gibiydim doktorum günlerin bitti istersen suni sancıyla alabiliriz dedi ok dedim. 8saatin sonunda yavrum kollarımdaydı.doğumhaneye yürüyerek gittim açılmama bakıcaklardı bi baktılar doğum başlamış bebeğin kafası gözüküyr dediler ben ağlaaa eşimle annemle helalleşemedim diye doktor dedi sakin ol saçmalama 20dk sonra yanlarında olucaksın dediği gibi de oldu 20dk doğum bitti doktor bebeğin kilosunu söyleyin hemen dedi şaşırdı çok kilolu beklemiyordu hemşireler 4.100gr dediben bunu böyle tahmin etseydim seni direk sezeryana alırdım dedi amaan iyiki tahmin etmemişiniz dedim. 3 dikişim oldu hemen ayaklandım. inşallah bunda da çok güzel geçer doğumum hayırlısıyla alırız evlatlarımızı kucağımıza....
benim kan testlerm norml 2 kattı canım çok az yüksekti ordan belli olmuyoı bnceCnm hayirli olsn Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Kan degerlern kac cikmisti ?
Aynen 4 katibarttiginda evet ama 2 katida artabliirmus demekki cok svindm senn adina insallah saglikli olur ikisi debenim kan testlerm norml 2 kattı canım çok az yüksekti ordan belli olmuyoı bnce
Çok şanslısın hele ki anne ne güzel Allah sağlıkla nasip etsin yavrularımızıherkesgibiyim ablanızın dogumu bana ilk doğumumu hatırlattı :)) benimde annem ebe suyum geldi sabah 6 da açılma sancı hiçbir şey yok annem gezelim açılma falan olur belki dedi çıktık dolaştık eve geldik duşa girmemi istedi girdim akşam 5 gibi evde doğum yaptım. Başkası olsa bu kadar rahat olurmuydum bilmiyorum ama aile olunca güven fazlasıyla oluyor.
Senin gibi bayılmayı seven ağrı eşiği düşük bir arkadaşım bir ay önce oğluna kavuştu ki öncesinde iki düşüğü vardı bu bebeğinde de düşük riski ile hep yatmış hastanede dura dura korkar olmuştu. Sezaryenle doğururum ben demişti ama normal doğurdu maşallah. Hiç üzülme telaş etme şimdiden korkma biraz cesaret ve dua ile aşılamayacak şey yoktur normal olmasa sezaryen var zorla normal Doğum yaptırılacak değilsin kiAyy canım ne güzel bi hikaye.. ne güzel bi an .. ne güzel bi anı.. Allah bizlere de kısmet etsin inşallah.. ama ben ağrı eşiği biraz düşük biriyim mesela regl ağrısında bile bayılmışlığım var defalarca.. En son kürtaj sırasında sedasyonlu olduğum halde tüm ağrıları duydum ayıldıktan sonra da ağrıdan geri bayıldım.. boyum uzun 38 bedenim kalıplıyım ama sanırsın çıtkırıldım biriyim bunları söylerken bile kalıbımdan utanıyorum.. O sebeple normal doğum yapabileceğimi düşünmüyorum bayılmaktan korkuyorum sancı sırasında galiba bayılmamak gerekiyomuş
KesinlikleÇok şanslısın hele ki anne ne güzel Allah sağlıkla nasip etsin yavrularımızı
maşallah canım kısmetten öte yol yok zaten hiçbişey planlanan gibi olmuyo bu da kısmet bence bekleyip yaşayıp görücez :) Allah en doğrusunu takdir eder şüphesizSenin gibi bayılmayı seven ağrı eşiği düşük bir arkadaşım bir ay önce oğluna kavuştu ki öncesinde iki düşüğü vardı bu bebeğinde de düşük riski ile hep yatmış hastanede dura dura korkar olmuştu. Sezaryenle doğururum ben demişti ama normal doğurdu maşallah. Hiç üzülme telaş etme şimdiden korkma biraz cesaret ve dua ile aşılamayacak şey yoktur normal olmasa sezaryen var zorla normal Doğum yaptırılacak değilsin ki
Günümüz aynı seninle canım bende bugün 6+0 oldum:)Kızlar bu arada ben de bugün tam 6+0 oldum
Kaç kilo ile hamile kaldınız?
ben 61. hala 61im
5+5 hamileyim
canım selam ve tüm kızlar sizlerede selam,
Çok şükür benimde kesem görüldü.
ALLAH ın mucizesi 5. gün embiryosu tek transfer edildi bölünüp tek yumurta ikizleri olmuşlar şimdi daha riskli olaylar diye korku ve endileşler içindeyim inşallah sağlıkla hepimizi kavuşuruz.
Duanızı bekliyorum pazartesi kalplerini duyabileyim :)
Allah hep iyilerle karşılaştırsınherkesgibiyim çok güzel ve doğru şeyler yazmışsın ..... benimde doğumum normal oldu . hastanede şanslıyımdım ki o gece tek doğum bendim :) eşimde yanımda idi ... hep yürüdük .. suyum gelmişti ama açılma bekliyorduk ... sabaha doğru da doğum oldu ... sen yazınca şaşırdım şimdi... ben ilk ve tek doğum olunca zaten sistem bu zannediyordum .... tüm gece yürüdüm koridorda , sancım gelince yere çömeldim ... sonra alıp açılmama baktılar ... olmadı mı yine yürü :))
aklımda bulunsun , bu sefer yatırırlarsa ..ben yürüyeceğim diyeyim
Bu arada hiç bir doktorunun mesleki görüşünü eleştirmiyorum haddim değil de .. benim de çatım dar (anneminde abimde bende vakumla doğmuşuz) sezeryan dedi .. yok dedim en azından denemeliyiz ....
bir kaç hafta kala iri bebek gözüküyor dedi .... sadece 3.5 normal doğdu ...
o böyler derken biraz sinirlenip .. başka dr a gittim .. ooo dedi eşime son haftalar zaten koş eve çantayu getir , hemen sezeryana alıyoruzneden ? plesanta önde .. bebek kanala giremez ..
bi soluk çıktım ordan ... yok öyle bi şey dedim eşime , olsa dr um söylerdi .. eşim daha tedirgindi .. belki dönmüştür dedi ... tehlikeli bak dedi ..yok dedim 2 gün oldu kontrol .. gayet başı yola girmişti .. dönse hissederim yahu ...
derken kendi doktorumla normal doğurdum .. ve doğum oldu .. plesanta .. bebeğin eşi denilen işte .... onu çıkarmak doğumdan zor oldu ? hani öndeymiş ya sözde
nisamelek senin de hikayen çok güzel ya
Kesinlikle veren güzel gelen güzel çekilen güzel oluyor böyle oluncamaşallah canım kısmetten öte yol yok zaten hiçbişey planlanan gibi olmuyo bu da kısmet bence bekleyip yaşayıp görücez :) Allah en doğrusunu takdir eder şüphesiz
Hayirli olsn smdiden cnm adet gunnde kan vereblrsin degern ne durumda gormek icin hamilelk tmm zten:)Galiba bende son gunle haziran annesi olmaya adayim :) iki gundur testlerim pozitif ama daha gunum gecmedi doktora gitmedim
Tesekkurler canim insallah iki farkli markayla yaptim ikiside hemen cikti ama cook silik daha bata dort gun var bir hafta gunum gecsin oyle doktora gitcemHayirli olsn smdiden cnm adet gunnde kan vereblrsin degern ne durumda gormek icin hamilelk tmm zten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?