- 30 Mart 2017
- 3.233
- 17.992
- 128
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #2.481
Bn meyve sevmedigim icin evde yk ama smdi cnmi cektirdiler :)))yiyelim açılalım o zaman
Tüm annelere merhaba. Benim de ilk bebegim 8 haziran tahmini doğumum, Rabbim tüm anne adaylarına saglıkĺı, mutlu bir gebelik süreci geçirmesini nasip etsin.
Heheheh ankete isaretleyenleri yakaladmAusencia cnn onu dr cinsiyeti soledkten snra isaretlicktin :))) nasip ruyalar tersine cikar dusuncesiyle gidersekte erkek olur bakalm hayirlisi olsn :)
Kızlat ben bugün kalp atisını dinlemeye gittim.6 hafta 6 günlük.diktor baya bi uğraştı.kalp atisını duyamadı.kese var dedi.kilodan dolayı rahim çok içte ultrason ulasamiyor dedi.haftaya gel dedi.böyle bisey yasayan var mı?
bizimkinin bir numarası menemenbenden güzel yapar... birde et döner alıp güzel dürüm yapar yeter Allah bereket versin :))
canım lütfen kendinizi yormayın .
genel olrak tüm arkadaşlara yazıyorum ... özellikle ilk 3 ay ... bırakalım sıkı sıkı tutunsunlar
ha bende öyle elimiz şimdiden karnımızda ayyy ...oyyyyy ben hamileyim diye dolaşalım demiyorum ... ama dikkat ... dinlene dinlene ....
dünya işi bitmeeeeeeeeeez
Bn meyve sevmedigim icin evde yk ama smdi cnmi cektirdiler :)))
Düşünceli anne cook cook tesekkür ederizz
Daha da yapamam zaten ya cok yordu beni. Ayaklarımın altına yastık koydum uzanıyorum şimdi.
Birde şarkı dinliyorum hepinize gelsiin bu şarkıı
Candan Erçetin - Melek
Banane bn taktm o ankete :)))) hehehehMerhabalar , hayırlı olsun ..Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin ve hoş geldin aramıza
ya bırak anketi rahat :))) ordan totem yapanlar falan var ..ben tahmin ediyorum o yüzden elleşmedim anketi
canım 6+1 de de ben gittim (ultrasonda 6+1 di ...Sat a göre 6+4 tü) kalp atımı duymadık .... kalp atımı ekrandan gösterdi sadece ..keseyi ..içindeki minnak bebeğimi ve kalp hareket hızını rahat görebildim ama henüz duymamız normal demişti .
Ki 57-58 kiloyum ..kilodan duymama da olamaz .
rahat ol sende ... kalp atımı için tekrar gitmeyecek kadar içim rahattı benim .. o yüzden önümüzdeki hafta randevuma gideceğim .
Bende yemege zorlucm artk kendmi umarm bnde severm bu surecte :/bende kırk yıl yemesen aramazdım ..ama son bir senedir kendimi sağlıklı beslenmeye adarken ... Allahıııım dedim ben nasıl bu nimetleri kaçırmışım
valla yazamıyom daha. ben severim yemeyi içmeyi ve yemek yapmayı:))Bak meyve dediniz cnmi cektirdiniz heryer hamile dolu napionz siz ya :))))))
Yemek yapsn biri de bn de severm yemegi icmeyi ama yapmayi no :)))valla yazamıyom daha. ben severim yemeyi içmeyi ve yemek yapmayı:))
yokkk severim yemek yapmayı hatta ablamın yemek blogu var benim ögrencimdir ayıptır söylemesi:))Yemek yapsn biri de bn de severm yemegi icmeyi ama yapmayi no :)))
BENDE AKŞAM EVE GİDERKEN MARKETTEN ALAYIM BARİİİİBn meyve sevmedigim icin evde yk ama smdi cnmi cektirdiler :)))
Herkese merhabalar geçmiş coook olmuş çalışıyorum inşaallah fırsat bulursam okuyacağım...yeni gelenlere hoşgeldiniz der diğer arkadaşlara sağlıklı güzel haberli günler diliyorum
Ausencia canım bugün doktora gittim şükürler olsun kese göründü
Kan tahlillerine göre şekerim çok yüksek çıkmış 1 hafta açlık tokluk şeker takibi yapicam sonuca göre endokrin ve diyetisyene gidicem inşaallah 5 ay kilo almamaya çalış dedi nasil olacak bakalim 15 gün sonrası için randevu verdi ama sanli çok ge çağırdı gibime geliyor şimdide
Ooooooo ne gzl keske yakin olsak hahahah :)yokkk severim yemek yapmayı hatta ablamın yemek blogu var benim ögrencimdir ayıptır söylemesi:))
Bnde esime soleyeymde alsin bari :/ bak herkesin canini cektirdiler :))))BENDE AKŞAM EVE GİDERKEN MARKETTEN ALAYIM BARİİİİ
Bn 65 :))) suan sanki 75 gibiym :))Kaç kilo ile hamile kaldınız?
ben 61. hala 61im
5+5 hamileyim
65,5 tim canım bu sabah tartıldım 66,4 çıktımKaç kilo ile hamile kaldınız?
ben 61. hala 61im
5+5 hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?