2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Tüm annelere merhaba. Benim de ilk bebegim 8 haziran tahmini doğumum, Rabbim tüm anne adaylarına saglıkĺı, mutlu bir gebelik süreci geçirmesini nasip etsin.

Merhabalar , hayırlı olsun ..Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin ve hoş geldin aramıza

Heheheh ankete isaretleyenleri yakaladm Ausencia cnn onu dr cinsiyeti soledkten snra isaretlicktin :))) nasip ruyalar tersine cikar dusuncesiyle gidersekte erkek olur bakalm hayirlisi olsn :)

ya bırak anketi rahat :))) ordan totem yapanlar falan var ..ben tahmin ediyorum o yüzden elleşmedim anketi

canım 6+1 de de ben gittim (ultrasonda 6+1 di ...Sat a göre 6+4 tü) kalp atımı duymadık .... kalp atımı ekrandan gösterdi sadece ..keseyi ..içindeki minnak bebeğimi ve kalp hareket hızını rahat görebildim ama henüz duymamız normal demişti .
Ki 57-58 kiloyum ..kilodan duymama da olamaz .

rahat ol sende ... kalp atımı için tekrar gitmeyecek kadar içim rahattı benim .. o yüzden önümüzdeki hafta randevuma gideceğim .

Düşünceli anne cook cook tesekkür ederizz

Daha da yapamam zaten ya cok yordu beni. Ayaklarımın altına yastık koydum uzanıyorum şimdi.

Birde şarkı dinliyorum hepinize gelsiin bu şarkıı

Candan Erçetin - Melek

ohhh dinlen canım bak keyfine...

Banane bn taktm o ankete :)))) heheheh

Herkese merhabalar geçmiş coook olmuş çalışıyorum inşaallah fırsat bulursam okuyacağım...yeni gelenlere hoşgeldiniz der diğer arkadaşlara sağlıklı güzel haberli günler diliyorum

Ausencia canım bugün doktora gittim şükürler olsun kese göründü

Kan tahlillerine göre şekerim çok yüksek çıkmış 1 hafta açlık tokluk şeker takibi yapicam sonuca göre endokrin ve diyetisyene gidicem inşaallah 5 ay kilo almamaya çalış dedi nasil olacak bakalim 15 gün sonrası için randevu verdi ama sanli çok ge çağırdı gibime geliyor şimdide

Canım hayırlı olsunnnn ...darısı kalp atımını duymaya

diğer konu için aman dikkat .... daha öncede demiştim gün içinde yediklerimizi yazıyoruz ... gel sende oto kontrol olur ... sağlıklı ve dengeli beslenirsen ilk zamanları kilo almadan atlatabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…