2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bende ıhlamur içiyorum canım iyi geliyor.

aynen canım pişmanım baya zaten hasta olduğumada sinirlendim çok bilinçsizce hareket ediyorum ben ya

Sen tecrübelisin canım. Bende cinsiyeti öğrenene kadar bekleyecem sonra alıcaz inşallah.

Anladım canım benim ilk gebeliğim pek fazla bilgim yok inşallah öğreneceğiz :)

Hoşgeldin canım:) benim ilki de normaldi ana teyzem hamile o da öyle düşünüyor. Sezeryanın ardından 9 sene geçti onda.
Hoşbulduk :) benim 3 yaşında bir kızım var ssvd için 1,5 yıl min geçmesi yeterli, İzmirde dr bakınıyorum ben de :)

Bildiğim iyi bir dr 1,5 yıl yeterli görüyor ssvd için. Benim ilk kızım 3 yaşında şuan yani ikinci doğumumda aradan 3,5 sene geçmiş olucak yeterli bir zaman. Bakalım bir özel hastane dr u bulsam süper olucak. Sen hangi şehirdesin?

Kızlaar bebişlerinize birşey aldınızmı hiç biz daha almadık.

Henüz almak için erken ama birinci bebeğimde keşke alsaydım dediğim şeyleri ilk olarak almayı düşünüyorum. Şimdilik bir liste yapıcam en gerekliden en gereksize sırayla aklıma gelenleri kaç tane almam gerektiğini yazıcam. Cinsiyet belli olduktan sonra özellikle böyle bir liste çok işe yarar tavsiye ederim :) listenin en başına da bir sürü çıtçıtlı body yaz, kakaları kusmukları hiç bitmiyor malum kuzuların

Kızlar eşimle aramda kan uyuşmazlığı var ben A rH negatif o ise A RH poizitif ilk hamileliğim bi sorun olur mu sizce ilk çocukta bir sıkıntı olmaz diyorlar ama korkuyorum
Bendede var hamilelikte iğne vuruyolar 27 haftada falan ama eğer lekelenmen olursa zaman kaybetmeden vurdur ben acemiydim lekem olduğu halde vurulmadım doktor çok kızdı bebeğimide 9 haftda kaybettim şimdi 2cide daha dikkatliyim leke konusunda sürekli takip et kendini leke gelmediği müddetçe allahın izniyle bişey olmaz

Canım çok sağol cevap verdiğin için. Çok evhamlıyım daha kese görmeye bile gitmedim. Korkuyorum düşerse falan diye...

Canım çok sağol cevap verdiğin için. Çok evhamlıyım daha kese görmeye bile gitmedim. Korkuyorum düşerse falan diye...
Yok canım içini ferah tut inan stres daha kötü yapıyo korkulcak bişey değil leken gelirse çok azda olsa doktora gidersin gelmezsede ki inşallah gelmez ondada 27 haftada vuruyolarmış birde doğumda bebeğin kan grubuna bakarak vuruluyo çokta bulunan bi iğne değil malesef dikkat et ve içini ferah tut bak benim ilk gebeliğimsonlandı ama kendime bi sözverdim evham yapmıycam rahat olucam diye stres çok etkiliyo bebişlerimizi rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Ben çok hastayım kızlar ya hamileliğimin tadını bile çıkartamıyorum bronşit olmuşum 1 ay oldu geçmedi üstüne hamile kalıncada iyice kötü oldum bi türlü toparlanamadım ve öksürdükçe midem bulanıyo kusuyorum iyileşmek istiyorum diye ağlıyorum artık kocama doktor sadece öksürüğüme bitkisel bi şurup verdi ve parol diğer herşey yasak napcam bn böyle

Bayanlar selam hepinize
5 eylül doğum gözüküyor ama sezeryandan sebep ağustos sonı gibi olur düşünüyorum
ALLAH nasip ederse
Yarın 6+2 olucam dr kalp atışı için çağırdı ama bana erken geliyor ne dersiniz duyarmıyım
Topiğe şöyle bir göz attım çoğunluk 2.gebelik sanırım benimde öyle 2011 doğumlu birde kızı var Allah bağışlasın hepsini inş

Hosgeldin.benimde 2011 dogumlu oglum var.ben De yarin kalp atisi icin gidecegim 6 +0 da.bakaşm inşallah duyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…