2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Günaydın, bugün kalp atışlarını duyduk çok şükür. 6+0 ama 2 gün geç döllenme olmuş dedi doktor. Kan testi verdik. Sonuçları bekliyoruz bakalm. Doktor dediğim gibi yine çok rahat. Hasta değilsin sen, yatma kalkma uzanma yok, normal hayatına devam edeceksin dedi. Düşük yaptığını unutuyorsun, o düştü ki, sağlıklı olan gelebildi dedi. İçime su serpti, bir sakinleştim yalan değil. Allahım hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Ben gittiğimde 6+2 olucam bizde duyarız inşallah

allah kimseyi hamilelikte hasta etmesin bunu üç gündür çok iyi anladım hem vicdan azabı var erciyese çıkmak kaymak benim neyime iyiki düşmedim. Çok üşümüştüm yüksek ihtimalle ondan hasta oldum of of

Kızlar ikinci gebeliği olup ssvd yapmayı düşünen var mı benim gibi?
Valla düşünmek isterdim ama düşünemiyorm çünkü doğum yapanlı 16 ay falan olcak ben tekrar Doğum yapmış olcam yaptırmazlar ben de korkarım açıkcası dikişler çok eski olmamış oluyo en az 5 yıl geçmeliymiş

Canım maşallah çok yüreklisn hamile kaymak ödüm patlardı hemde direk şifayı kapardım ben de ama olan olmuş bol vitamin al

Canım maşallah çok yüreklisn hamile kaymak ödüm patlardı hemde direk şifayı kapardım ben de ama olan olmuş bol vitamin al
Cesaretle kaydık bir özgüven patlamasıyla ama şimdide kaptım şifayı geçmiyor aynen bol bol meyve yiyorum napayım dinlenerek geçecek elbet.

Canıım yapma sakın bir daha öyle şeyler. Palandöken dibimizde ama ben asla cesaret edemem. Daha tam tutunamadı minnaklarımuz önümüdeki 1.5-2 ay çok önemli ve tehlikeli. Allah korumuş da griple kurtulmuşsun.

Allah yardımcın olsun inşallah bu minnak hiç zorluk çıkarmaz iştahı yerinde boyu kilosu ideal ilerler hep. Gerçekten yemeyen bebek çok zor
Boyu uzun kilosuda iyi çok şükür ama beni görsen tek onunla uğraşıyorm 4 aylıkken sütümü sağıp evin önündeki ağaçların yanına çıkıyorduk artık kucağımda oraya buraya sokakta apartman da dolaşarak içiriyordum sütümü şimdide parka gdiiyoruz arada tezgah üstünde masa üstünde müzikle çalgıyla o geldi bu geldi uğraş dur ama artık pes ettim az yediriyorm çünkü gücüm yok çok halsizim ve midem bulanıyor açkende tokkende başladı bulantı ama haff bulantılar inşallah artmaz

Kızlaar bebişlerinize birşey aldınızmı hiç biz daha almadık.
Biz de almadık :) son aylara kadar da almayı düşünmüyorum. Kızımın kıyafetlerini vermiştim durmuyor hiç biri. Kız da olsa alacağız yani. Bebek kıyafetlerini az çok biliyorum artık hepsini internetten bile sipatiş edebilirim.

Cesaretle kaydık bir özgüven patlamasıyla ama şimdide kaptım şifayı geçmiyor aynen bol bol meyve yiyorum napayım dinlenerek geçecek elbet.
Ben 14. Haftada kapmıştım oğlumda bi cesaretle yağmurda yürümüştüm yanlış yerde inmiştim otobusten şöför sağolsun bir ay çektim ağzım açık uyuyodum nefes alamıyodm çok zordu inşallah iyileşirsin canımm ıhlamur ve ayva çayı içerdim ben

İnşallah artmaz canım. Benim kızım zorla olsa da yiyor ama boyu kilosu hep geriden geliyor, persantilim altında kalıyor. Sağlığı yerinde çok şükür ona seviniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…