• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benimde bulantı başladı ama oğlumdaki gibi açken midem bulanıyor bu yüzden aç kalamıyorum sabah kalkınca bebeğimi doyurmuyorum ilk kendimi doyuruyorm onun umrunda değil ama kendimi kötü hissediyorum kötü anneymişim gibi bu sabah zorladım bu konuda kuscaktım çok kötü oluyorm ve tavuktan tiksindim aynı oğlandaki belirtileri yaşıyorum sanırım bütün hamileliklerim böyle olcak açken ben ben değilim:kk77::hamarat:

Ben ilk bebeğimi 6+ kaçtı hatırlamıyorum ama o günlerde duydum kalp atışını:) dr un çağırdıysa cuma git bence duymam büyük olasılık
Anladım canım gideyim bakalım ben oğlumu 7+1 de gitmiştim o zaman duydum bakalım bundada 6+3 de gideyim zaten belli değil haftam ilk keseye göre 6+3 sat 5 ekim geç döllenme emzirme dömemindeydim her ne kadar sütü sağarakta versem emzirme dönemi sayılıyor :)) Doğum yapalı 8 ay olmuştu şimdi 9 ay oldu bakalım hayırlısı olsun hakkımızda bebek gözükünce belli olcak sat

Anladım canım gideyim bakalım ben oğlumu 7+1 de gitmiştim o zaman duydum bakalım bundada 6+3 de gideyim zaten belli değil haftam ilk keseye göre 6+3 sat 5 ekim geç döllenme emzirme dömemindeydim her ne kadar sütü sağarakta versem emzirme dönemi sayılıyor :)) Doğum yapalı 8 ay olmuştu şimdi 9 ay oldu bakalım hayırlısı olsun hakkımızda bebek gözükünce belli olcak sat

Umarım gebeliğin boyunca emzirmen de gayet sağlıklı bir şekilde devam eder canım tandem emzirme yaparsın hayırlısıyla duyulur umarım kalp atışları

Kızlar ya bi de ben bişiy sorucam utanıyorum da ama:KK43: kızlar hamile olduğunuzu anladıktan sonra eşinizle ilişkinize devam ettiniz mi ben geçen hafta salı öğrendim ve 7-8 gündür elletmiyorum kendimi bişiy olur bebeğe diye olur mu onu da bilmiyorum kimseye de soramadım doktora da gitmedim yA daha
Bence bi sıkıntı ol az çünkü ilişki vajinada gerçekleşiyor bebek ta rahimde birbirinden çok ayrı şeyler bu yüzden rahat ol hatta ilişki sonrası mutluluk hormonları salgılıyor bu da bebeği etkiliyor

Bu arada sürpriz hamile kalanların ruh hali nasıl ya ben hayatımda bir sürü yeni planlar yapmıştım mastera başladım İngilizce sertifika istiyorum ilk bebeğimle doyasıya ilgilendikten sonra ve omumda kardeş istediği bi anda istiyordum şimdi Diyorum ne olacak kaygı iki çocuk nasıl olacak çalışıyorum bide

Kızlar ya bi de ben bişiy sorucam utanıyorum da ama:KK43: kızlar hamile olduğunuzu anladıktan sonra eşinizle ilişkinize devam ettiniz mi ben geçen hafta salı öğrendim ve 7-8 gündür elletmiyorum kendimi bişiy olur bebeğe diye olur mu onu da bilmiyorum kimseye de soramadım doktora da gitmedim yA daha

Doktorum 8.haftaya kadar yasakladı bana canım bi tehlike durumum yok ama yapma dedi
aynen benim doktorumda 8. haftaya kadar yasakladı içime baya bir kurt düştü ama sorun yok dedi kendisi.

Sagol.cnm yatis verdi kürtaj yapacaktı ben beklemek istiyorum dedim bi kaç gün belki yükselir diye pazartesi gel o zmn dedi yarın özel bi doktor var onun muayenehanesine gidicem
Canım senin durumun ne oldu yazdında benmi görmedim inşallah değerin yükselmiştir sağlıklı gebeliktir.

I'll hamileligim 4.5 Aya kadar kusmakla geçti. Sonra kesildi şükür hiç bulantim olmadı. Şimdiki hamileligimde 1 hafta kadar bulantim oldu . 2 gün önce falan bitti gitti şükür . Tekrarlanır mı bilmem . Senin ne zamandır bulantin var arkadaşım

benim 3gündür devamlı var. dün iş yerinde, evde devamlı kustum. sabah işe geldim yine aynı. zorla yiyorum bir şeyler. hep çıkarıyorum ve midem aşırı yanıyor. umarım tez zamanda geçer. zorlanıyorum gerçekten.
haftaya cmrtesi gidecktim doktora. daha tam tahlillerimi yapmadım. ama diyorum bu hafta mı gitsem belki bir ilaç falan verir..

Sorma canım hem de ne fena doktorlar inanmıyodu sonunda videoya çektim şok oldular gözlerinin önünde yedirmeye çalıştım şaştı kaldılar neler çektiğimi görün dedim ultrasonda midesine baktılar sorun yok ama işte iştah da yok:işsiz:
Allah yardımcın olsun inşallah bu minnak hiç zorluk çıkarmaz iştahı yerinde boyu kilosu ideal ilerler hep. Gerçekten yemeyen bebek çok zor

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz:)

Mide bulantısı mı dediniz, bugüne kadar iyiydim bugün ne oldu bana anlamıyorum kızıma yemek yedirirken bile midem bulandı.

Kızlar eşimle aramda kan uyuşmazlığı var ben A rH negatif o ise A RH poizitif ilk hamileliğim bi sorun olur mu sizce ilk çocukta bir sıkıntı olmaz diyorlar ama korkuyorum :(

Bende de 1-2 gun oldu ama gecti. Alakasi var midir acaba? Gordugum her hamilelik belirtisinde mutlu oluyorum resmen,iyi demek ki, bu sefer dusuk olmayacak diye.
Cannm
suan beklemedeyz canım bugun kan vercem artmısmı degerım dıye bakıcam zannetmıyorum ama artık hayırlısı ne deyım daha :KK43:
canım inşallah gönlünce olur herşey ama sağlığın için ne iyiyse o olsun ınşallah

Back