- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #1.361
Canim sende mi 28 aralikta trasnfer oldun sanki oyle hatirliyorum ama bende 28 aralikta transfer olmustumSelamün aleyküm kızlar bende Eylül annesi olucam inşallahYaşım 29
2 başarısız aşılamadan sonra ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım çok şükür.. Takvime beni de ekler misinizkubra5505
İnşallah canım bende evham yapmamaya karar verdim :)Yok canım içini ferah tut inan stres daha kötü yapıyo korkulcak bişey değil leken gelirse çok azda olsa doktora gidersin gelmezsede ki inşallah gelmez ondada 27 haftada vuruyolarmış birde doğumda bebeğin kan grubuna bakarak vuruluyo çokta bulunan bi iğne değil malesef dikkat et ve içini ferah tut bak benim ilk gebeliğimsonlandı ama kendime bi sözverdim evham yapmıycam rahat olucam diye stres çok etkiliyo bebişlerimizi rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Aynen canım 28 aralıkta transfer olmuştum bende. Ne güzel sende hamilesinCanim sende mi 28 aralikta trasnfer oldun sanki oyle hatirliyorum ama bende 28 aralikta transfer olmustum
Doktor ne dedi baktı mı kese için falanKızlar 2 gün araliklarla kan sonucumu yazayım size kafayı yiycem artık
203-387-378-620 nolcak smdi ya bu nasi bi beta boyle
Dün bakmıştı kese vardı ama küçüktü ama veta artmamıştı o zmn şimdi artmışDoktor ne dedi baktı mı kese için falan
Insallah cnm allah isteyen herkeze nasip etsin benimde bir kizim var herkezin kardesi var benim niye yok deyip duruyor hergun karnimi dinliyor anne bebek varmi diye soruyor yok deyince uzuluyorevet hamileyim.benim de oglum var cok istiyordu kardes bizden cok sevindi.insallah sizinde olur.yeniden eylul annesi oluruz
aa son gün güzel artmış.iyi şeyler olur inşKızlar 2 gün araliklarla kan sonucumu yazayım size kafayı yiycem artık
203-387-378-620 nolcak smdi ya bu nasi bi beta boyle
Yaa biz de aynıyız ya.biraz bekletti bu bebek de hemen olmadı.bakalm iyi olur inşInsallah cnm allah isteyen herkeze nasip etsin benimde bir kizim var herkezin kardesi var benim niye yok deyip duruyor hergun karnimi dinliyor anne bebek varmi diye soruyor yok deyince uzuluyor
Inş cnm ya bakalim hayırlısı artık nolcak sonuç merak ediyorum beni sasirtiyo bu sonuçlar bi sabit kaliyo bi artıyoaa son gün güzel artmış.iyi şeyler olur inş
kaçıncı gün embriyosu canım ? ben bu gebelik hesaplamayı beceremiyorum nedense? Benim 5. gün embriyosu ve 28 aralık tarsnfer ben kaç haftalık oluyorum ??Aynen canım 28 aralıkta transfer olmuştum bende. Ne güzel sende hamilesin
5.ci gün embriyosu ve 2 tane transfer edildi bana canım. Son adet tarihine göre hesaplanıyor canım benim 8 Aralık mesela 4+6 oluyorum.kaçıncı gün embriyosu canım ? ben bu gebelik hesaplamayı beceremiyorum nedense? Benim 5. gün embriyosu ve 28 aralık tarsnfer ben kaç haftalık oluyorum ??
Alti aydir istiyoruz ugrasiyoruz ama olmuyor hayirlisi bakalim insallah bu ay tutturmusumdur uc dort gundur feci bir bas agrim var bugun mide bulantisida oldu atesim uc gundur 37.0 la 36.8 arasi dolaniyor dusmedi gogus agrimda var icimden bir his bu sefer oldu diyor piskolojikte olabilir tabiYaa biz de aynıyız ya.biraz bekletti bu bebek de hemen olmadı.bakalm iyi olur inş
Canım teyzem anlatmıştı banada hamilelikte öksürük tehlikeli diye. Bir elmayı küp küp doğrayıp biraz suda kaynatıyormuşsun sonra bir kaşık nişasta koyuyormuşsun içine o lapa oluyormuş bunu günde üç defa sıcak sıcak yiyomuşsun öksürüğünü sadece bu geçirmişBen çok hastayım kızlar ya hamileliğimin tadını bile çıkartamıyorum bronşit olmuşum 1 ay oldu geçmedi üstüne hamile kalıncada iyice kötü oldum bi türlü toparlanamadım ve öksürdükçe midem bulanıyo kusuyorum iyileşmek istiyorum diye ağlıyorum artık kocama doktor sadece öksürüğüme bitkisel bi şurup verdi ve parol diğer herşey yasak napcam bn böyle
bi kan verip baktırın merakda beklemek de zor ama boş çıkınca da üzülüyor insan.inşallah tutmuşturAlti aydir istiyoruz ugrasiyoruz ama olmuyor hayirlisi bakalim insallah bu ay tutturmusumdur uc dort gundur feci bir bas agrim var bugun mide bulantisida oldu atesim uc gundur 37.0 la 36.8 arasi dolaniyor dusmedi gogus agrimda var icimden bir his bu sefer oldu diyor piskolojikte olabilir tabi
Ben öyle çok kusuyordum ki . Dr artık sana en kuvvetli ilacı verelim dedi. Kanserlerde kemoterapi de kullanilan bulantı hapı var adı zofran . O haptan her gün 4 mg içtim . 45 kiloya düşmüştüm. O ilaç sayesinde yemek yiyebildim 70 le doğuma girdim . Şuan kızım 4 yaşında hiç bir yan etkisi olmadı . Fakat kullanmayı önermeye Dr lar da var. Daha hafif haplarda var belki doktorun onlardan verir arkadaşımbenim 3gündür devamlı var. dün iş yerinde, evde devamlı kustum. sabah işe geldim yine aynı. zorla yiyorum bir şeyler. hep çıkarıyorum ve midem aşırı yanıyor. umarım tez zamanda geçer. zorlanıyorum gerçekten.
haftaya cmrtesi gidecktim doktora. daha tam tahlillerimi yapmadım. ama diyorum bu hafta mı gitsem belki bir ilaç falan verir..
Slm kızlar bende bi kaç gün önce öğrendim hamileliğimi çok şükür daha çok çok yeni benim ara ara kasık ağrılarım oluyo bunun dışında hamileliğe dair hiç bi belirtim yok bu normal mi ilk hamileliğim kimyasaldı onda çok şiddetli baş dönmeleri yaşıyodum nerdeyse yürüyemiycek kadar bu sefer çok şükür öyle bişey yok umarım bu sağlıklıdır sizler ne durumdasınız
Göğüslerim afedersin artık hep kabuk toplamıştı çünkü az değil 5 aydır sağıyordum emmiyordu emerken morarıyodu zorla emziriyodum elimden geleni yaptım sütümü sağıp üstüne şırıngayla içiriyodum son bi aydır da biberon almıyodu artık yılmıştım ama amacım yine 1 yaşını geçmesiydi azalmıştı sütüm de baya ama kes diyince iki dr da kestim önemli olan ilk 6 ay alcağını almıştır dediler ama zaten araamadı bile çünkü emmiyodu eminim çoğu kişi benm gibi uğraşmazdı çoktan keserdi ama ben yine 5 ay sağdım her yerde süt sağıyordum artık :)) göğüslerim hala yara üstleri sütte akıyor hala ama kesilcek böyle böyle sanırım bir de benim vitamindende gidiyormuş her ikisinede zaten diş etlerimden çok çektim bi de ondan korktum ya yine olursa vitaminsizlkten diye dr da diyince kestim :)Keşke tandem emzirmeyi bir araştırsaydın canım ama tabii için nasıl rahat ediyorsa :)
İstanbuldayım ama ben doğum yapalı 9 ay oldu bebek doğcağı zaman 16.5 ay oluyo galiba imkansız yapmazlar :/Bildiğim iyi bir dr 1,5 yıl yeterli görüyor ssvd için. Benim ilk kızım 3 yaşında şuan yani ikinci doğumumda aradan 3,5 sene geçmiş olucak yeterli bir zaman. Bakalım bir özel hastane dr u bulsam süper olucak. Sen hangi şehirdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?