2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
canim ben de kullanilan ilaclar anneye pıhtı attiriyot diye biliyorum. Hatta iki kişide duydum akcigerlere ve beyne pıhtı atmıştı. O yuzden dr bana ignelerini doğuma kadar kullanacaksin dedi.

canim ben de kullanilan ilaclar anneye pıhtı attiriyot diye biliyorum. Hatta iki kişide duydum akcigerlere ve beyne pıhtı atmıştı. O yuzden dr bana ignelerini doğuma kadar kullanacaksin dedi.
Cnm eger hapsa 32. Haftafa kesıyolar ama eger ıgne ise doguma kadar kullanılıyor sezeryan günü verdıye mesela 48 saat kala kesıyolar falan

Geçmiş olsun canım limon da koy bi tatlı kaşığı ben 2 günde toparladım

Kizlar aranizda gece karnina sanci giren var mi ? Bu ara gece gunduz farketmiyo cok artti ama gece daha cok hissediyorum anki durup surup aci hissediyorum :/

Benim Mthfr 1298 homozigot canım heterozigot daha az riskli mthfr çok önemli değilmiş zaten Hematoloji ye gittim ben önermiyorum dedi işte bir kaç kadın Doğum doktoruna danıştım bazısı kullan bazısı gerek yok dedi işte selametle şu kanama alanı biterse kullanıcam yine az da olsa riski göz ardı edemem çok zor hamile kaldım çünkü 8 yıldır sürekli tedaviler

Evet canım valla içim içime sığmıyor ama değişir diye kimseye bişey söyleyememek:)) kaç gün tutarım içimde bilmiyorum. Benim kızımda mal dr un bir erkek dedi iki kontrolde de 20.hafta aaaa kız dedi boğacaktım o yüzden şimdi 15martı bekliyorum ikili testte kesin söyler. Sende biraz zorla görünüyor aslında açıyı falan ayarlarsa bişey söyler ya da sen görürsün bende 10+4tüm dün ama 11çıktı usg göre.
Spinal sez nasıl canım benim dr da epiduralden ziyade spinal i önerdi de farkını daha tam çözemedim.

Kizlar aranizda gece karnina sanci giren var mi ? Bu ara gece gunduz farketmiyo cok artti ama gece daha cok hissediyorum anki durup surup aci hissediyorum :/
Benim de dün gece özellikle çok oldu canım. Ama üşütünce oluyor bence. Ayaklarını sıcak tutmaya çalış. En ufak bir üşümede ağrım oluyor. Bi de adet döngüm gelince de ağrı oluyor. 13. Hafta yazıyor sende de, senin de döngüden dolayıdır inşallah içini ferah tut

Insallah oyledir canim su korkuyu bi yensek artik da azicik biz de tadini cikarsak

Aciklama getirdigin icin tesekkurler canim . O zaman biraz daha da rahatlayabiliriz. Iste bi yerlerden duyuyoruz sonra korkutuyoruz kendimizi ve birbirimizi. Boyle oldugunu duymak beni cok rahatlatri acikcasi. En azindan 32.haftada kestirdiklerinde emin olmus olucaz cok sukurtabu insallah o gunelri de goruruz

Igneler dedigin kan sulandirica igneler mi canim? Sonucta ayni yere cikiyor bunlri uzuuuun sure kullanicaz. Sen progrstronu falan biraktin mi? Bana crinonjeli biraktirdi artik doktorum.

Canım benim ellerim o durumda gebe kaldığımdan beri kaşınıyor. Bence de bebislerle ilgili karaciğer zorlanıyor gibi geliyor. Geçmiş olsun.

Anladım cnm evet heterozıgot basıt homozıgot Kotu bı pıhtılasma deıl allah korusun bunları bılmeden dogum yapan kadınlar var doguma kadar ıgne yaptıran da var 3 yada 5 ayda kesende var panık olmanı okadar ıyı anlıyorumkı ben bıle hapımı 5 dak gec ıcıcem dıe ödüm patlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…