• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Aciklama getirdigin icin tesekkurler canim . O zaman biraz daha da rahatlayabiliriz. Iste bi yerlerden duyuyoruz sonra korkutuyoruz kendimizi ve birbirimizi. Boyle oldugunu duymak beni cok rahatlatri acikcasi. En azindan 32.haftada kestirdiklerinde emin olmus olucaz cok sukur:dua:tabu insallah o gunelri de goruruz:eek:
Görücez cnm ıns rabbım guzel yazılar yazsın hepımıze soyle düşün 32 de rısk ortadan kalkmıs oluyor ve zarırıda bebegı gecmesın dıe kesılıyor... rısklı bı durum olsa kesmezler emın ol

Igneler dedigin kan sulandirica igneler mi canim? Sonucta ayni yere cikiyor bunlri uzuuuun sure kullanicaz. Sen progrstronu falan biraktin mi? Bana crinonjeli biraktirdi artik doktorum.
Evet canım oksapar 4000'lik kullaniyorum .Tüp bebek dr doguma kadar dedi. Bem 3. ayimi doldurdugum için başka dr gectim. Benim pihtilasma sorunum yok aslında dr bence su an boşuna kullaniyorsun ama baslanmam ilaci benim kesmem doğru olmaz dedi. Evet bugün son kez progestan kullanip kesiyorum. Kalsiyum ve vitamin alıyorum şu an

Görücez cnm ıns rabbım guzel yazılar yazsın hepımıze soyle düşün 32 de rısk ortadan kalkmıs oluyor ve zarırıda bebegı gecmesın dıe kesılıyor... rısklı bı durum olsa kesmezler emın ol
Aynen cok haklisin zaten ben de senin gibi dusunuyorum. Yok sadece son haftalarda bebegin kalbi durabiliyor tup bebekte o yuzden sezaryen yapiyor doktorlar deyince arkadas. Ondan korktum esas. Yani boyle seyler duyan ya da doktoru boyle soyleyen var mi diye sordum ozellikle. :bicak:

Kızlar 30 sayfa falan okudum. Bırakın doğumu falan. Daha önce doğum yapmış bir anne olarak inanın bana her şey olacağına varıyor. Bkin tum düşüncelerden uzaklasip aciyorum Ankaranin baglarini kendi kendime oynuyorum Ohhhh cok sukur hamileyiz. Tadini çıkarın hamileliğin.

Her sabah standart duş alırım zaten. Sabah duştan sonra mustela sürdüm. Akşam eve gelince kakao yağı. Gece yatarken mustela :)
Ooo günde 3 kez diyorsun yanii. Ayy benim için çok zor . Gerçi bebiş için günde kaç kez ne ilaçlar kullandık ama :KK70:

Ooo günde 3 kez diyorsun yanii. Ayy benim için çok zor . Gerçi bebiş için günde kaç kez ne ilaçlar kullandık ama :KK70:
Alışkanlık haline gelirse zor değil bence. Zaten her sabah duş alıp kremleniyorum. Vücut kremi yerine mustela sürdüm sadece. Eve gelince üstümü çıkartıyorum hemen o arada kakao yağı ve bi süre göbek açık gezme modu :) gece yatarken bazen salladığım oluyor yalan söylemeyeyim ama sürsek iyi olur tabi :) çatlamak benim için kabustu o yüzden dikkat ettim.

evet başlamak lazım. Dimi çok erken daha aslında hareket ediyor ama çom ufak daha. İnşallah öyle merak ediyorum ki..içimde olduğunu hissetmek istiyorum karnımı seviyorum konuşuyorum ama karnımda bir bebek olduğunu idrak edemiyorum bu şekilde
Hissedene kadar öyle oluyor canım. Ben hamile olduğumu unutuyorum düşünsene :)

Kızlar otobüste hastaneye gidip gelirken hasta hapşıran insanlardan grip kaptım :KK43: Burun tıkalı başım fena ağrıyor. Nefes almak zor oluyor hep ağızdan. Sicak limonlu su ictim ama fayda etmedi. Ne yapayım geçirenler nolur yardım edin tavsiye verin :KK43::KK61::KK42::cry:
Bnd hasta uyandım malesef. Daha ıkı hft once once hastaydım oysaki :KK1: Ballı limonlu su içiyorum, sırkeyle gargara yapıyorum. Umarım çabuk atlatırız. Geçmiş olsun sanada.

Nub teorisinden anlayan kızlar nedir? Ne hissediyorsunuz?

Eklentiler

• A95566E3-2A68-4D1E-B16F-C383CA5026CA.webp
    A95566E3-2A68-4D1E-B16F-C383CA5026CA.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 77
Günaydın kızlaar hava açık burada 11 e kadar uyudum kahvaltı yaptım akşamüzeri sinemaya gidicez. Karnımın çıktığına bir türlü ikna olamayınca eşim fotoğraf çekti gerçekten çıkmış anneme de yolladım o da onayladı gerçekten muazzam birşey.İnşallah iyidir çok merak ediyorum daha 1 haftam var cuma günü gidicem

Benim Mthfr 1298 homozigot canım heterozigot daha az riskli mthfr çok önemli değilmiş zaten Hematoloji ye gittim ben önermiyorum dedi işte bir kaç kadın Doğum doktoruna danıştım bazısı kullan bazısı gerek yok dedi işte selametle şu kanama alanı biterse kullanıcam yine az da olsa riski göz ardı edemem çok zor hamile kaldım çünkü 8 yıldır sürekli tedaviler
Canım benim homozigot ve sadece kan sulandırıcı iğne verdiler ilk bebeğimi kaybetmiştim bunun tanı sura troid çıktı bazı henataloglar vermiyormuş bile ama iğne tesbiren öneriyorum dedi benim drlarım..aspirine gerek yok kanama alanı yapar iğne zararı Yok tedbir amaçlı dediler hakikaten de kanama alanım oluşmadı şükür..içini ferah tut bence heterozigotla bişey olmaz inş ki başta kullanmışsın da..Allah’a emanet hepimizin bebişleri de bizde..

Telefonum benden hızlı odaklanıyor.

Üç beş saniye sonra netleşiyor görüntü gözümde. Özellikle uzakta yaşıyorum bu sorunu. İlk kızımda da duymada sıkıntı yaşamıştım. Doğumdan sonra geçer inşallah.

Kızlar salı günü doktora gitmiştim bugün dayanamadım yine doktora geldim kontrol perşembe kalp atışı var mı diye içim içimi yedi ne olacak benim bu halim bebeğede üzülüyorum ona zarar veriyorum diye

Back