• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım dün kan verdim 198,5 tan 700 e çıkmış 11 inde kan ver dedi. 3000lerde olursa 13 ünde cumartesi günü 6000 leri görürsek keseye belki bakabiliriz dedi bekleyiş sürüyor yani canm. Geç olur canm yaa önden bi git bence
Canım benim cumartesi günü 25.4 çıktı. Haftaya çarşamba gel keseyi görürüz dedi. O tarihte görülür mü değer o kadar artar mı 11 günde

Yok yoğun da randevu alıp gidince sorun olmaz. Benim henüz durumum belli değil yarın kan vericem duruma göre gidicem canım. İlçe olarak ben de palandökendeyim. Meslek icabı demek hiç soru kaçırmıyorum.. :)
İnşallah güzel artmıştır değerin. Doktorun 400 küsüre az demesi ilginçti gerçekten demek yarın netleşecek. Hayırlısı olsun hakkında

Canım benim cumartesi günü 25.4 çıktı. Haftaya çarşamba gel keseyi görürüz dedi. O tarihte görülür mü değer o kadar artar mı 11 günde
Canım benim de bat 2 ocaktı doktor 13 üne gün verdi yani ortalama aynı süre sende de bende de değerler yükselir ve keseyi görürüz inşallah ya çok heyecanlıyım:KK17:

Benek görülmedi değilmi o haftada zaten görülmezde sorayım dedim yinede ben 5 haftalığımı 7 haftada gidicem inşallaj
Kızlar benim 27 kasım son sat bugün gittik kese 1.11 çok küçük dedi doktor benim gibi olan var mı geç dönlendi diye avutmaya çalışıyorum kendimi ama üzülmemek elimde deil haftaya gel dedi nasıl geçer bir hafta :(

Canım dün kan verdim 198,5 tan 700 e çıkmış 11 inde kan ver dedi. 3000lerde olursa 13 ünde cumartesi günü 6000 leri görürsek keseye belki bakabiliriz dedi bekleyiş sürüyor yani canm. Geç olur canm yaa önden bi git bence
devlette buldum bi sıra bakalim yarın gidicem artışım ne olmuş ilaç vercekmi

Kızlar benim 27 kasım son sat bugün gittik kese 1.11 çok küçük dedi doktor benim gibi olan var mı geç dönlendi diye avutmaya çalışıyorum kendimi ama üzülmemek elimde deil haftaya gel dedi nasıl geçer bir hafta :KK43:
Bu bi haftada kendine iyi bakman lazım moralini bozmamaya çalış her kişi farklı ilaç vermedimi

Merhaba kızlar. Ben de aranıza geldim :) inşallah her şey yolunda giderse biz de eylülde muradımıza ereceğiz. Yarın inşallah kalp atışı için gideceğim doktora. Dua edin lütfen duyalım. Bende sürekli bir korku var nedense ya bişey olursa ya kalbi durursa diye :KK43: tüp bebek yöntemiyle olduğu için hep endişeliyim. Allah bebiilerimizi sağlıkla ve hayırla kucaklarımıza almayı nasip etsin.

Merhaba kızlar. Ben de aranıza geldim :) inşallah her şey yolunda giderse biz de eylülde muradımıza ereceğiz. Yarın inşallah kalp atışı için gideceğim doktora. Dua edin lütfen duyalım. Bende sürekli bir korku var nedense ya bişey olursa ya kalbi durursa diye :KK43: tüp bebek yöntemiyle olduğu için hep endişeliyim. Allah bebiilerimizi sağlıkla ve hayırla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Insallah gidince kalp atışlarını duyarsın bebeginin. İnşirah suresi oku canım ferahlarsın endiselerin geçer insallah

Back