- Konu Sahibi MinikPiranha
- #1.041
Kizlar aranizda kalp atisini duyan varmi kacinci haftadasnz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır hiç birşey vermedi birşey de demedi sanırım içi boştu haftaya gel dedi hepsi bu geriden geliyor dimi var mı benim gibi olanBu bi haftada kendine iyi bakman lazım moralini bozmamaya çalış her kişi farklı ilaç vermedimi
Ben de bugün gittim bebek için birşey demedi doktorda senin kaç çıktı yanı kaç ml benim 1.11 küçük dedi haftaya gel dediTeşekkür ederim canım evet kese oluşmuştu ama bebek çok küçük olduğu icin haftaya tekrar gidicem
Benim bos gebeligim oldu 8 haftada anca belli oldu bekle acele etme allahtan umit kesilmezHayır hiç birşey vermedi birşey de demedi sanırım içi boştu haftaya gel dedi hepsi bu geriden geliyor dimi var mı benim gibi olan
Saol cnm ya valla Allah herkese sağlıklı bebişler nasip etsin dediğin gibi beklemek lazım..peki boş gebelikte sonlandırdılar dimiBenim bos gebeligim oldu 8 haftada anca belli oldu bekle acele etme allahtan umit kesilmez
Kac ml ciktigini bilmiyorum. ultrason kagidinda da anlamadim. baya ugrasti vajinal bakıcam dedi o sirada keseyi gördü. bi hafta daha sabredelimBen de bugün gittim bebek için birşey demedi doktorda senin kaç çıktı yanı kaç ml benim 1.11 küçük dedi haftaya gel dedi
Evet cnm kese buyumustu 7 haftalık kesem vrdi kürtaj yaptılar uyutup tabi bunları dusunme şimdiSaol cnm ya valla Allah herkese sağlıklı bebişler nasip etsin dediğin gibi beklemek lazım..peki boş gebelikte sonlandırdılar dimi
İlk öğrendiğinde beta kaç çıkmıştı? Geç döllenmedir canım aklına kötü bir şey getirmeKızlar benim 27 kasım son sat bugün gittik kese 1.11 çok küçük dedi doktor benim gibi olan var mı geç dönlendi diye avutmaya çalışıyorum kendimi ama üzülmemek elimde deil haftaya gel dedi nasıl geçer bir hafta
Bebek bi kese mi 1.11 mm boyutunda çıktıBen de bugün gittim bebek için birşey demedi doktorda senin kaç çıktı yanı kaç ml benim 1.11 küçük dedi haftaya gel dedi
Ayrıca ilk hamileligimde de böyle olmustu bi hafta geç döllenme olduBen de bugün gittim bebek için birşey demedi doktorda senin kaç çıktı yanı kaç ml benim 1.11 küçük dedi haftaya gel dedi
Anladım hadi hayırlısı olsun hakkımızdaKac ml ciktigini bilmiyorum. ultrason kagidinda da anlamadim. baya ugrasti vajinal bakıcam dedi o sirada keseyi gördü. bi hafta daha sabredelim
İlk hamileliğimde de mi geç görünmüştü peki kaç gün sonra içi dolmuştu kesenin hatırlıyor musunAyrıca ilk hamileligimde de böyle olmustu bi hafta geç döllenme oldu
Yok cnm kötü düşünmem biliyorum herşey olacağına varır bakalım haftaya öğrenmiş olacaz sana da çok geçmiş olsun zor bir durum atlatmışsın inş başka bebiş olmuşturEvet cnm kese buyumustu 7 haftalık kesem vrdi kürtaj yaptılar uyutup tabi bunları dusunme şimdi
Hoşgeldin aramıza hayırlı olsun canım, bence git doktora kan testi yapar diğer değerlerine de bakar ilaç verir ona göre, gitmen yararına olur benceMerhaba herkese bende bugün test yaptım. Ikıncı çizgi hafif cıktı. 5 gun geciktim . Dr a yarın gidip gitmemekte kararsizim. Çünkü keseyi görmek için haftaya gel diyecek muhtemelen . Haftaya gideyim diye dusunuyorum. Hepinizin hakkında hayırlısı olsun. Sağlık li sıhhatli kucağımiza almak nasip olur inşallah.
Ondan sonra bi tane daha oldu 39 haftalikti kalbi durdu karnimda doğum haftasindaydi şimdi tekrar hamileyim ama değerim biraz düşük gibi ne bilim hayırlısı olsun hakkımızda kaderde ne varsa onu yaşıyoruz önüne gecilmiyoYok cnm kötü düşünmem biliyorum herşey olacağına varır bakalım haftaya öğrenmiş olacaz sana da çok geçmiş olsun zor bir durum atlatmışsın inş başka bebiş olmuştur
teşekkür ederim:)Hoşgeldin aramıza hayırlı olsun canım, bence git doktora kan testi yapar diğer değerlerine de bakar ilaç verir ona göre, gitmen yararına olur bence
Bence hemen gitme bekle sonra Benim gibi kara kara düşünürsün en azından bilmediğin zaman daha az kötü şeyler gelir aklına sağlık ocağına git bthcg yaptır emin ol sonra git derim ama sabırsızsan benim gibi erkenden git:)Merhaba herkese bende bugün test yaptım. Ikıncı çizgi hafif cıktı. 5 gun geciktim . Dr a yarın gidip gitmemekte kararsizim. Çünkü keseyi görmek için haftaya gel diyecek muhtemelen . Haftaya gideyim diye dusunuyorum. Hepinizin hakkında hayırlısı olsun. Sağlık li sıhhatli kucağımiza almak nasip olur inşallah.
Ayyyy cnm ya şimdi seni öğrenince saçma sapan düşündüğümü anladım kötü şeyler geçmiş başından ama Allah büyük mutlaka bir nedeni vardır herşeyin belki hayırlı deildi belki sağlıklı deildi ne bileyim herşey olabilir şuanki değerlerin ve son sat söyle bir hesap yapayımOndan sonra bi tane daha oldu 39 haftalikti kalbi durdu karnimda doğum haftasindaydi şimdi tekrar hamileyim ama değerim biraz düşük gibi ne bilim hayırlısı olsun hakkımızda kaderde ne varsa onu yaşıyoruz önüne gecilmiyo
Ondan sonra bi tane daha oldu 39 haftalikti kalbi durdu karnimda doğum haftasindaydi şimdi tekrar hamileyim ama değerim biraz düşük gibi ne bilim hayırlısı olsun hakkımızda kaderde ne varsa onu yaşıyoruz önüne gecilmiyo
Zor günler geçirmişsin inşallah bu sefer herşey çok güzel olur. Sağlıkla sihatle kucağına alırsın evladını.Ondan sonra bi tane daha oldu 39 haftalikti kalbi durdu karnimda doğum haftasindaydi şimdi tekrar hamileyim ama değerim biraz düşük gibi ne bilim hayırlısı olsun hakkımızda kaderde ne varsa onu yaşıyoruz önüne gecilmiyo