2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben de bugün gittim bebek için birşey demedi doktorda senin kaç çıktı yanı kaç ml benim 1.11 küçük dedi haftaya gel dedi
Kac ml ciktigini bilmiyorum. ultrason kagidinda da anlamadim. baya ugrasti vajinal bakıcam dedi o sirada keseyi gördü. bi hafta daha sabredelim

İlk öğrendiğinde beta kaç çıkmıştı? Geç döllenmedir canım aklına kötü bir şey getirme

Merhaba herkese bende bugün test yaptım. Ikıncı çizgi hafif cıktı. 5 gun geciktim . Dr a yarın gidip gitmemekte kararsizim. Çünkü keseyi görmek için haftaya gel diyecek muhtemelen . Haftaya gideyim diye dusunuyorum. Hepinizin hakkında hayırlısı olsun. Sağlık li sıhhatli kucağımiza almak nasip olur inşallah.

Hoşgeldin aramıza hayırlı olsun canım, bence git doktora kan testi yapar diğer değerlerine de bakar ilaç verir ona göre, gitmen yararına olur bence

Yok cnm kötü düşünmem biliyorum herşey olacağına varır bakalım haftaya öğrenmiş olacaz sana da çok geçmiş olsun zor bir durum atlatmışsın inş başka bebiş olmuştur
Ondan sonra bi tane daha oldu 39 haftalikti kalbi durdu karnimda doğum haftasindaydi şimdi tekrar hamileyim ama değerim biraz düşük gibi ne bilim hayırlısı olsun hakkımızda kaderde ne varsa onu yaşıyoruz önüne gecilmiyo

Hoşgeldin aramıza hayırlı olsun canım, bence git doktora kan testi yapar diğer değerlerine de bakar ilaç verir ona göre, gitmen yararına olur bence
teşekkür ederim:)
Öğleden sonra şehir dışına gidicem. Saat 11.45 e randevu verdiler. Öğleden sonra o panikle yola çıkmak da istemiyorum doğrusu. Sonuçlara da yetişemem. Pek çok test isteyecek sabah aç olmak gerek. O saat geç olucak.kararsizim o nedenle.

Bence hemen gitme bekle sonra Benim gibi kara kara düşünürsün en azından bilmediğin zaman daha az kötü şeyler gelir aklına sağlık ocağına git bthcg yaptır emin ol sonra git derim ama sabırsızsan benim gibi erkenden git:)

Ayyyy cnm ya şimdi seni öğrenince saçma sapan düşündüğümü anladım kötü şeyler geçmiş başından ama Allah büyük mutlaka bir nedeni vardır herşeyin belki hayırlı deildi belki sağlıklı deildi ne bileyim herşey olabilir şuanki değerlerin ve son sat söyle bir hesap yapayım

Zor günler geçirmişsin inşallah bu sefer herşey çok güzel olur. Sağlıkla sihatle kucağına alırsın evladını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…