• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hoşbulduk canım amin inşallah:* Evet baya net :D yarın sağlık ocağına kan vermeye gidicem bakalım minik kaç haftalık

Herkese selam
Ben geldim. Şubat 2016 annesiyim tam yumurtlama günümde bir kaza oldu maalesef korunmamıza rağmen
Ve adetim bir gün geçti test pozitif
Çoook şaşkınım inş hayırlı olur. Oğlumdan önce bi düşüğüm var maalesef bakalım bu devam eder mi düşer mi hayırlısı olsun sürpriz Bebek ve herkesin bebeği

Merhaba kızlar beni de sayın :anneadayı::KK200:

Hayırlı olsun kaç haftalık

Hoşgeldiniz kızlar:,) gebeliğiniz hayırlı olsun Rabbim sağlıklıca tamamına erdirsin.

Evet ben yaptirdim ama 6 ay once yaptirdim smear ve kan. Bu ay olmazsa esimle gitcez o da yaptircak.

@plojovic zehri ask zehri ask @hayatbenimm @Princess24 @Papamuk herkese gercekten tesekkur ederim, bu kadar destek olmaniz insana guç veriyor. Kafama takmadan yasayamiyorum, bugun ruyamda bebegim olmustu, gecenlerde de gormustum. Cok kafaya takiyorum, kendimi baska ugraslara veremedikce daha da takiyorum:/ bekle beni 2018 eylul anneleri grubu, bende gircem araniza:emir_bebek:
İnşallah gelirsin aramıza canım tüm kalbimle istedim gebe olmanı:)

kubra5505 kubra5505 canım l

Canım aynen zaten hamileyiz biliyosun alt katta kadın doğum polikliniği orda randevu olduğu halde 1 saat bekledim bu bi kaç kere oldu anlamadım içerde naptılar benim muayenem 5dk sürmedi oyüzden bida gitmedim. Nenehatunda da hangi dr müsaitse ona göründüm bilmiyorum bana mı öyle geldi hepsi de güzel ilgilendi.
Sancı odasında da ben tek başımaydım sabah erken bir saatti başka kimse yoktu yanımda belki bu sebeplerden memnun kaldım. Beğenmediğim yön tuvaletti ama 1 gece kalıp sabah çıktım mecbur katlandım ona da
Çok yoğun değil o zaman. Ben de randevu alıp gideyim inşallah önümüzdeki hafta.

Sağol canım usanmadan cevap veriyorsun tüm sorularıma:)

Ne zaman gideceksin kontrole.

Bir de burada nerde oturuyorsun biz palandökende

Kızlar selam son adet tarihine göre 4+2 olduk biz de . Bugün kontrole gittim . İşim gereği biraz ayakta duruyorum diye tedbiren progestan hap verdi doktorum sabah- akşam. Kullanan var mı başka? Yazışmaları şimdi okuyacağım 100 sayfa olmuş maşallah diyelim:)İnşallah sağlıklı şekilde devam eder hepimizin hamilelikleri.

Kızlar selam son adet tarihine göre 4+2 olduk biz de . Bugün kontrole gittim . İşim gereği biraz ayakta duruyorum diye tedbiren progestan hap verdi doktorum sabah- akşam. Kullanan var mı başka? Yazışmaları şimdi okuyacağım 100 sayfa olmuş maşallah diyelim:)İnşallah sağlıklı şekilde devam eder hepimizin hamilelikleri.

beta kaç cıkmıstı canım doktor neler dedi bendaha gıtmedım fakulte de prof var ona gıdıcem onada 10 gun sonraya randevu aldım napcam bılmıyom geç olur mu acaba

beta kaç cıkmıstı canım doktor neler dedi bendaha gıtmedım fakulte de prof var ona gıdıcem onada 10 gun sonraya randevu aldım napcam bılmıyom geç olur mu acaba
Canım dün kan verdim 198,5 tan 700 e çıkmış 11 inde kan ver dedi. 3000lerde olursa 13 ünde cumartesi günü 6000 leri görürsek keseye belki bakabiliriz dedi bekleyiş sürüyor yani canm. Geç olur canm yaa önden bi git bence

Yok yoğun da randevu alıp gidince sorun olmaz. Benim henüz durumum belli değil yarın kan vericem duruma göre gidicem canım. İlçe olarak ben de palandökendeyim. Meslek icabı demek hiç soru kaçırmıyorum.. :)

Back