2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
ama sen zayıfsın hiç dert etme kiloyu ki bence 14 haftada 3 kilo bişi değil

Canım kendimden çok sana üzülüyorum aklımdasın hem mesaiye kal demeleri, hem hasta olman falan dikkat et kendine . Cumartesi çalışmıyorsunuz dimi
canııımmm düşünmen beni cok mutlu etti
düne göre daha iyiyim aslında ama öksüürük cıktı simdi o rahatsız ediyo
cumartesi tatil şükür cagırdılar da gelmicem 2 güne toparlarm evde dinlenip

ben henüz kilo almadım sanırım ama ciddi vücut şeklim değişti..bulantılarım azaldı reflüm arttı...tüm bunlar geçtiği anlarda da çılgın açlık hissediyorum!korkarım bir anda devasa kilo almaya başlıcam ve sanırım hamur işlerine doğru ir meylim oluşuyor

benim yüzüklerim hala oluyo sanslıyım dmk ki
öğleden sonra takmayı denesen belki gece şişmiştir ellerin iyi düşünelim hemen kilo aldın diye düşünmeyelm

Ödemdir o ödem :) ben 23 kilo fazla ile doğuma giderken bile taktım yüzüklerimi hiç şişmedi elim ayağım. Kilodan değildir gerçekten,ödemdir :)

yemek yerken senide anıcam eşim artık yarasın tosunuma(oğlu olcakmş ona sesleniyo)diyo alınıyorm ama yemeyi asla bırakmıyorm

Al raporu ver kız,hep hayalimdir :) ben kime vercem raporu
ay üşendm yaa akşam kv geldi yemege kendini davet ettirmiş eşime de kızdım hastaym niye kabul ettin dedm ama baya yoruldm uyums kalmısım
senin kendi işin dimi sende raapor al ertesi gün kendi masana bırakırsın

benim yüzüklerim hala oluyo sanslıyım dmk ki
öğleden sonra takmayı denesen belki gece şişmiştir ellerin iyi düşünelim hemen kilo aldın diye düşünmeyelm

Ödemdir o ödem :) ben 23 kilo fazla ile doğuma giderken bile taktım yüzüklerimi hiç şişmedi elim ayağım. Kilodan değildir gerçekten,ödemdir :)

Evet hep ödemden

Yarım tepsi bol yağlı böreği yememiş gibi şaşırıyorum bir de.

Öğleden sonra tekrar deneyeyim aklıma gelirsw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…