• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar merhaba benim belim çok ağrıyor kuyruk sokumum bu aralar bu durumda olan var mı sanki ilerleyen zamanlarda normalde şimdi erken gibi geliyor bana
Benim de aynı canım.. yattığım yerden zor kalkıyorum bazen.. özellikle iş dönüşü çok fena.. :/

O kadar halsizim ki ayağa kalkmak çok zor ama 2 yasında oğlum var mecbur kalkiyorum ama ayakta fazla duarmiyirum kusma bulantı hala devam en az 4 kez kusuyorum çok zor ama göre cecek inşallah
Gerçekten çok zor, umarım en yakın zamanda bıter kusmalar. Bende hiç kusmuyorum, ama acayip bir yeme güdüsü oluyor. Topaç gibi oldum :kk77: Daha şimdiden :işsiz:

Cok kotuyum :( esim asker ve afrine giden arkadaslarimiz var haberleri okudukca ust karin bolgemde bicak kesigi sancilar hissetmeye basladim. Gecen cumartesiden beri bacagimi kullanim disi birakmistim simdi birde bu eklendi dr parol verdi ama hicbir faydasi yok cildiricam agrilardan off sen yardim et Rabbim

Cok kotuyum :KK43: esim asker ve afrine giden arkadaslarimiz var haberleri okudukca ust karin bolgemde bicak kesigi sancilar hissetmeye basladim. Gecen cumartesiden beri bacagimi kullanim disi birakmistim simdi birde bu eklendi dr parol verdi ama hicbir faydasi yok cildiricam agrilardan off sen yardim et Rabbim
Allah yardımcın olsun haberleri bir müddet takip etme stres olursun rahatlamaya pozitif olmaya çalış bebeğini düşün
Allah gidenlere de yardımcı olsun bitsin artık

Cok kotuyum :KK43: esim asker ve afrine giden arkadaslarimiz var haberleri okudukca ust karin bolgemde bicak kesigi sancilar hissetmeye basladim. Gecen cumartesiden beri bacagimi kullanim disi birakmistim simdi birde bu eklendi dr parol verdi ama hicbir faydasi yok cildiricam agrilardan off sen yardim et Rabbim
Canım aynı şekilde eşimin bir çok arkadaşı ve askeri de gitti afrine, inşalah sağ salim dönerler diye dua ediyoruz. Bu kadar üzme kendini karnındaki minnağı düşün çok ama çok zor bir süreçten geçiyoruz Allah yardımcı olsun herkese.

Herkese günaydın sabah uyanmaktan nefret eder oldum yarın restoranımızda kızın Doğum gününü yapacağım bugünde kontrolüm var. Boğaz’ımın sağ tarafı ağrıyor yurkundukça hasta olmasam bari

Günaydınnn bugün itibariyle kontrolüme tam 1 hafta kaldı. :halay:
Doktorumdan çok memnunum aslında ama bu geç çağırması zorluyor beni.Sürekli gün sayıyorum bir an önce bebeğimin durumunu öğrenmek istiyorum. Neyse çoğu gitti azı kaldı :anneadayı:

Allah eşinin ve tüm askerlerin yardımcısı olsun hepsi allaha emanet. Bencede haberleri okuma,izleme bir müddet bebeğini düşün.

Herkese günaydın sabah uyanmaktan nefret eder oldum yarın restoranımızda kızın Doğum gününü yapacağım bugünde kontrolüm var. Boğaz’ımın sağ tarafı ağrıyor yurkundukça hasta olmasam bari
Günaydın canım hemen bir sıcak çay iç kendine getirir seni inşallah, dün benim de sanki boğazımın bir tarafında bir fındık vardı yutkunurken rahatsız ediyordu sıcak şeylerle geçti çok şükür.

Kızçen balık mııı :) :)

Hayırlı cumalar kızlar.

Canım börek istemişti hazır yufkadan yapıverdim, dünden beri yiyorum yiyorum doymuyorum :D

Biraz önce kızım yüzüğümü kaybetmesin diye parmağıma takayım dedim ve kötü hAber :( her iki elimin parmağına da olmuyor yüzük.

Şimdiden aldığım kilo 3 ü geçti, sonumu hiç iyi görmüyorum.

Kendi yapmadığım şeyleri yiyemiyorum evde yapılan sağlıklı :D (börek :D ) şeylerden yiyorum ama nasıl olduysa alıveriyorum kiloyu.

Back