2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
eskiden öylemiş dimi cpocuk dogdugunda öğreniyomuşlar cinsiyetini ne büyük sabır

Mide bulantıları, yorgunluğun nasıl? Ben bu sabah hamile değilmiş gibi rahat enerjik uyandım, mide bulantısı sıfır, göguslerim hala büyük ama ağrısız. Böyle iyi hissetmeye başlayınca da endişe ediyorum acaba birşey mi oldu bebeğe diye?

Kızım sezeryandı benım normal dogum için baya cereme cektım ama olmayınca olmuyor hatta kısaca anlatayım 41 haftaya gelmıstık hala benım acılmam hıc yoktu bebk yukarda idi drum dedi bu gece yatıs yap fıtıl verelım sabaha sancı baslatır acılman olur falan fılan... neyse yattım gece fıtıl verıldı bana gelen bakıyo gıden bakıyo belkı o gece sabaha kadr 20 kere catı muanesı oldum neyse sabah kendı drum geldı bıde ben bakayım dedı sonra bız 10 ay daha beklesek sen normal dogum yapamazsın dedı bana okadra fıtıl yedım 1. Cm bıle acılmamıstım neyse genel anestezi sezeryan oldum... korkmayın kızlar ınan nasıpte ne varsa o oluyor okadar ıstedım olmayınca olmuyor

Ben de annemden ötürü çok korkuyordum sezeryandan Nasip oldu normal doğum yaptım bu da öyle olur inşallah.

Ben tüp bebekten dolayı sezeryan olucam çok isterdim normal doğum yapmayı ama riske atmıyorlar birde minyonum ben muhtemelen çatında dardır zaten dedi napalım o günleri göreyim de inşallah

Kısmet canım bu işler ya sancı geliyor açılma olmuyor ya da hiçbirşey olmuyor. Bende sezeryanda epiduralden korkuyorum yani o anı yaşamak nasıl birşey acaba bir yandan bebeğimi ilk ben görmek kucağıma almak istiyorum bir yandan o heyecanı kaldırabilir miyim bilmiyorum uyanık olucam çünkü ama genel anesteziden de uyanmak zor oluyor bilemiyorum senin uyanman nasıl oldu

Yorgunluk hep var da mide bulantısı geçti gibi çok şükür hafta ortasından beri.

Memeler büyümüyor benim emziriyorum ondan heralde, artık 3 ayı geçtiğimizden güzel beslenmeye çalışıyorum bunlar da etkiliyor sanırım zinde olmamı. Bir aya kadar hareketlerini hissedeceğiz o zaman rahatlayacağız inşallah :) şimdi hepimixin kafasından geçiyordur eminim acaba iyi mi’ler. Allaha emanet yavrularımız n

canım benim moralini bozma inşallah eşin gitmez , giderse de sağ salim çabucak döner inşallah

valla aşırı iştah açılması bende de var. allah sonumuzu hayır etsin

ah o hamurişine düşkünlük bende de var ne yapacağım bilmiyorum

ama galiba hamilelilk boyunca sogan ve tavuk yiyemicm onlara hala elim gitmiyo
oyyy tiksinmek kötü bişey

hahaha çok güldüm ya

Bende ikisindende çok korkuyorum ama en çok normal doğum korkutuyor :)
canım inan çok korkulacak bişey değil.ben kızımı normal doğumla dünyaya getirdim

Ayy kaptinn sodali yap kesinlikle. Peynirli börekte hiç denemedim ama kıymalıda bir harika oluyor ilk defa denedim bundan önce yaptıklarım börek miymiş dedim
peynirlide de süper oluyor

Canım aynı endişe bende de var uyku harici birşey yok arada midem bulanıyor ama az. Göğüslerde aynen büyüdü biraz ama ağrı yok kasıklar bel falan hiçbirşey yok arada yokluyor. Ama normal heralde ilk haftalar gibi ağrılar olmuyor kanama falan olmadıkça çok korkma dedi doktorum haftaya gideceğim bende merak içindeyim

kızlar gece lavaboya gittiğimde hafif kanlı akıntı geldi ama daha sonra bişey gelmedi

gece biraz da sancım vardı.sabaha kadar uyumadım.

sizlerde böyle bişey yaşayan var mı?
dr a gidip gitmeme konusunda çok kararsızım.eğer tekrar bir akıntı olursa dr a gideceğim ama şuan bişey gelmeyince gitmekte kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…