- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #10.741
Ohhh yarasın bebişlerimize afiyet bal oldunBen de şu son 8 dilimi senin için yiyorum o zaman
bende börek ypayım bari pazar kahvaltısı için peynirli sıcak sıcakEvet hep ödemden
Yarım tepsi bol yağlı böreği yememiş gibi şaşırıyorum bir de.
Öğleden sonra tekrar deneyeyim aklıma gelirsw
rabbim isteyen herkese normal dogumu nasip etsin cok korkuyorm sezeryandanDimiiii normal doğum pozisyonu almış maşallah
Hahah aynı zaten evde hıc yemek yapmıyorumda yapmaya başlarsam kesın 9 ay cekırdek ailem sogan ve salcasız yemek yiyeekama galiba hamilelilk boyunca sogan ve tavuk yiyemicm onlara hala elim gitmiyo
Bende ikisindende çok korkuyorum ama en çok normal doğum korkutuyor :)rabbim isteyen herkese normal dogumu nasip etsin cok korkuyorm sezeryandan
Yek yeaaa bana bişey olmazOhhh yarasın bebişlerimize afiyet bal oldunama beni bahane edip çok kaçırma ucu yine sana dokuncak
Ayy kaptinn sodali yap kesinlikle. Peynirli börekte hiç denemedim ama kıymalıda bir harika oluyor ilk defa denedim bundan önce yaptıklarım börek miymiş dedimbende börek ypayım bari pazar kahvaltısı için peynirli sıcak sıcak
eskiden öylemiş dimi cpocuk dogdugunda öğreniyomuşlar cinsiyetinianneme bebeğin 10+6 da çektiğimiz videosunu atmıştım sürekli izliyormuş. Diyorki bu koca kafalı kesin erkek olacak bende bişi demedim güldüm bilmiyorki zaten uzun bir süre bebeğin kafası vücuduna göre büyük. nede olsa hiç ultrasona girmeden doğum yapan insanlar
Ben de annemden ötürü çok korkuyordum sezeryandan Nasip oldu normal doğum yaptım bu da öyle olur inşallah.rabbim isteyen herkese normal dogumu nasip etsin cok korkuyorm sezeryandan
Hayırlı cumalar kızlar.
Canım börek istemişti hazır yufkadan yapıverdim, dünden beri yiyorum yiyorum doymuyorum
Biraz önce kızım yüzüğümü kaybetmesin diye parmağıma takayım dedim ve kötü hAberher iki elimin parmağına da olmuyor yüzük.
Şimdiden aldığım kilo 3 ü geçti, sonumu hiç iyi görmüyorum.
Kendi yapmadığım şeyleri yiyemiyorum evde yapılan sağlıklı(börek ) şeylerden yiyorum ama nasıl olduysa alıveriyorum kiloyu.
bende börek ypayım bari pazar kahvaltısı için peynirli sıcak sıcak
Ben de annemden ötürü çok korkuyordum sezeryandan Nasip oldu normal doğum yaptım bu da öyle olur inşallah.
Kızım sezeryandı benım normal dogum için baya cereme cektım ama olmayınca olmuyor hatta kısaca anlatayım 41 haftaya gelmıstık hala benım acılmam hıc yoktu bebk yukarda idi drum dedi bu gece yatıs yap fıtıl verelım sabaha sancı baslatır acılman olur falan fılan... neyse yattım gece fıtıl verıldı bana gelen bakıyo gıden bakıyo belkı o gece sabaha kadr 20 kere catı muanesı oldum neyse sabah kendı drum geldı bıde ben bakayım dedı sonra bız 10 ay daha beklesek sen normal dogum yapamazsın dedı bana okadra fıtıl yedım 1. Cm bıle acılmamıstım neyse genel anestezi sezeryan oldum... korkmayın kızlar ınan nasıpte ne varsa o oluyor okadar ıstedım olmayınca olmuyor
Yorgunluk hep var da mide bulantısı geçti gibi çok şükür hafta ortasından beri.Mide bulantıları, yorgunluğun nasıl? Ben bu sabah hamile değilmiş gibi rahat enerjik uyandım, mide bulantısı sıfır, göguslerim hala büyük ama ağrısız. Böyle iyi hissetmeye başlayınca da endişe ediyorum acaba birşey mi oldu bebeğe diye?
Cok kotuyumesim asker ve afrine giden arkadaslarimiz var haberleri okudukca ust karin bolgemde bicak kesigi sancilar hissetmeye basladim. Gecen cumartesiden beri bacagimi kullanim disi birakmistim simdi birde bu eklendi dr parol verdi ama hicbir faydasi yok cildiricam agrilardan off sen yardim et Rabbim
Hayırlı cumalar kızlar.
Canım börek istemişti hazır yufkadan yapıverdim, dünden beri yiyorum yiyorum doymuyorum
Biraz önce kızım yüzüğümü kaybetmesin diye parmağıma takayım dedim ve kötü hAberher iki elimin parmağına da olmuyor yüzük.
Şimdiden aldığım kilo 3 ü geçti, sonumu hiç iyi görmüyorum.
Kendi yapmadığım şeyleri yiyemiyorum evde yapılan sağlıklı(börek ) şeylerden yiyorum ama nasıl olduysa alıveriyorum kiloyu.
ben henüz kilo almadım sanırım ama ciddi vücut şeklim değişti..bulantılarım azaldı reflüm arttı...tüm bunlar geçtiği anlarda da çılgın açlık hissediyorum!korkarım bir anda devasa kilo almaya başlıcamve sanırım hamur işlerine doğru ir meylim oluşuyor
oyyy tiksinmek kötü bişeyama galiba hamilelilk boyunca sogan ve tavuk yiyemicm onlara hala elim gitmiyo
hahaha çok güldüm yaanneme bebeğin 10+6 da çektiğimiz videosunu atmıştım sürekli izliyormuş. Diyorki bu koca kafalı kesin erkek olacak bende bişi demedim güldüm bilmiyorki zaten uzun bir süre bebeğin kafası vücuduna göre büyük. nede olsa hiç ultrasona girmeden doğum yapan insanlar
canım inan çok korkulacak bişey değil.ben kızımı normal doğumla dünyaya getirdimBende ikisindende çok korkuyorum ama en çok normal doğum korkutuyor :)
peynirlide de süper oluyorAyy kaptinn sodali yap kesinlikle. Peynirli börekte hiç denemedim ama kıymalıda bir harika oluyor ilk defa denedim bundan önce yaptıklarım börek miymiş dedim
eşim alıştı sogansız yemege şükürHahah aynı zaten evde hıc yemek yapmıyorumda yapmaya başlarsam kesın 9 ay cekırdek ailem sogan ve salcasız yemek yiyeek
Mide bulantıları, yorgunluğun nasıl? Ben bu sabah hamile değilmiş gibi rahat enerjik uyandım, mide bulantısı sıfır, göguslerim hala büyük ama ağrısız. Böyle iyi hissetmeye başlayınca da endişe ediyorum acaba birşey mi oldu bebeğe diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?