2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Sağol canım inşallah bnde yapyrm bal limon doktor antibiyotik verdi öksürük ilacı verdi onları kullanıyorum ne yaptıysam geçmedi gece hiç uyku yok öksürük ten inşallah bnmide geçer çok zor hamilelikte öksürük

Bnm gıttığim hastanelerde hep verdıler belgeyı. Vermezlersede istersın. O zaman da vermezse free beta hcg kaç hocam dersın?

Dün gece çorba içtim sabahta kahvaltı azcık yaptım biraz daha iyiym sağol canım
Çok geçmiş olsun. Sıcak suya bır lımon ve bır tatlı kaşığı balla hayata döndüm. Tavsıye ederım.

Benimkide hep bir hafta önde. Erken yumurtlamışım o ay. Sebebi bu. Sat değişmez sanırım.

Birde ben İlki oğlan. Rabbım sağlık versın önce tabi.

Gözüm aydın kaç haftalık? Yok mu görüntüSü

Bende bikac gün önce bi oturusta 5-6 tanr domates yedim sanki elma yiyor gibi

Bugün nifty yaptırdım. Güzel sonuçlar gelir inşallah. İki hft snrda cinseyet kesin belli olacak. Ikı bıne yaptırdım bnd.
Canim tam olarak kacinci gunundesin? Ben de yaptiricam da biraz daha gecsin istiyoeum.11+0 im su an

özel sektör maalesef benim de 5 gün raporum var sözde hergun öğlende sonra 2 de gidiyorum 6 da dönüyorum

için rahat olsun tatlım benim bu hafta gittiğimde 13+5 ti ama gayet sakin bir şekilde uyuyordu gerçi bn hastayken muayene oldum gıdasız kaldığım içinde yavasmis oyle dedi doktorum yarin gene gidecegim :)

10+1 de hareketliydi çok. Sen uyurken denk gelmişsin demek ki canım

Bende böyleyim bulantım yada kusmam yok cok sükür ama cok halsizim. Doktor normal dedi vitamin falan vermedi. Son günlerde sade kefir icmeye ve bir tane muz yemeye başladım, faydasını gördüm deneyin isterseniz
O kadar halsizim ki ayağa kalkmak çok zor ama 2 yasında oğlum var mecbur kalkiyorum ama ayakta fazla duarmiyirum kusma bulantı hala devam en az 4 kez kusuyorum çok zor ama göre cecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…