- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #10.761
Aa ilk defa duydum, tüp bebeğin döllenme dışında diğer gebeliklerden farkı yok diye biliyorum. Benim teyzem de ufacık tefecik bir kadın doğum masasında yatarken suyum gelmiş zannederken bebek gelmiş:) benim de boyum var ama zayıfım biliyorsun, gıkım çıkmadan 8 cm açıklığa geldim:) ay maşallah diyeyim kendime. Hiç öyle minyonluğa iriliğe bakmıyor bu işler. Hayırlısıyla o zamana gelelim de bir belki doktora bir gideceksin 5 cm açıklık vuhuuuu :)Ben tüp bebekten dolayı sezeryan olucam çok isterdim normal doğum yapmayı ama riske atmıyorlar birde minyonum ben muhtemelen çatında dardır zaten dedi napalım o günleri göreyim de inşallah
normal dogum videolarını izliyorm belki o anlık kokutucu ama sonrasında birine muhtac olma hissi korkutuyo beni galiba :) kendi işimi kendim göreym istiyorumBende ikisindende çok korkuyorum ama en çok normal doğum korkutuyor :)
Ben de şu son 8 dilimi senin için yiyorum o zaman
sodalı nasıl oluyo tarif alaym heemncikAyy kaptinn sodali yap kesinlikle. Peynirli börekte hiç denemedim ama kıymalıda bir harika oluyor ilk defa denedim bundan önce yaptıklarım börek miymiş dedim
Aa ilk defa duydum, tüp bebeğin döllenme dışında diğer gebeliklerden farkı yok diye biliyorum. Benim teyzem de ufacık tefecik bir kadın doğum masasında yatarken suyum gelmiş zannederken bebek gelmiş:) benim de boyum var ama zayıfım biliyorsun, gıkım çıkmadan 8 cm açıklığa geldim:) ay maşallah diyeyim kendime. Hiç öyle minyonluğa iriliğe bakmıyor bu işler. Hayırlısıyla o zamana gelelim de bir belki doktora bir gideceksin 5 cm açıklık vuhuuuu :)
inşallah bana da nasip olur cünkü hem onu bekleme stresi hem ameliyat hem sonrası cok geriyo beniBen de annemden ötürü çok korkuyordum sezeryandan Nasip oldu normal doğum yaptım bu da öyle olur inşallah.
valla bnmde durum aynı sulu yemek fln hiç cnm istemiyo sürekli tost patates börek makarnaAy demee hamur işlerine sarmış durumdayım işten gidiyorum akşam yemek ye falan derken yapamıyorum da ama yarın yapıcam yiyeceğim valla
cnm drum sordu normalmı epıduralmı dıe benım kocam karar verdı genel olsun dedı bana pek soz hakkı dusmedı bende tmm dedım onunda sebebı su benden once dogum yapan abla abarta abarta yok 2 gun felclı gıbı olmus bılmem ne dedı esımde onları duyunca genel dedı... ama dun arkadasım ıle konustum epıdural oldu o okadar memnun kaldıkı o bebegı gormek dünyalara degısmem falan sohbetı oldu... ne bıleyım vallahı gorecelı bı durum bu sanırımKısmet canım bu işler ya sancı geliyor açılma olmuyor ya da hiçbirşey olmuyor. Bende sezeryanda epiduralden korkuyorum yani o anı yaşamak nasıl birşey acaba bir yandan bebeğimi ilk ben görmek kucağıma almak istiyorum bir yandan o heyecanı kaldırabilir miyim bilmiyorum uyanık olucam çünkü ama genel anesteziden de uyanmak zor oluyor bilemiyorum senin uyanman nasıl oldu
Dimiiii normal doğum pozisyonu almış maşallah
canım benim moralini bozma inşallah eşin gitmez , giderse de sağ salim çabucak döner inşallah
valla aşırı iştah açılması bende de var. allah sonumuzu hayır etsin
ah o hamurişine düşkünlük bende de var ne yapacağım bilmiyorum
oyyy tiksinmek kötü bişey
hahaha çok güldüm ya
canım inan çok korkulacak bişey değil.ben kızımı normal doğumla dünyaya getirdim
peynirlide de süper oluyor
gece sancı bende de oluyo ama akıntı hiç yaşamadım canım bilemedim şimdi sen takip et yine tekrarlarsa gidersnkızlar gece lavaboya gittiğimde hafif kanlı akıntı geldi ama daha sonra bişey gelmedi
gece biraz da sancım vardı.sabaha kadar uyumadım.
sizlerde böyle bişey yaşayan var mı?
dr a gidip gitmeme konusunda çok kararsızım.eğer tekrar bir akıntı olursa dr a gideceğim ama şuan bişey gelmeyince gitmekte kararsızım
Ben kuzuma hamileyken dershaneye gidiyordum yanıma kuruyemiş kuru meyve hurma muz elma yoğurt beslenme çantası hazırlıyordum kendime :)8 dilim miiiMaşallah kuzum ay bende doymuyorumm doymuyorum işyerinde de ne yiyeceğimi şaşırıyorum evde olsam var yaa herhalde her gün poğaçalar börekler yapar yerimm
Ben kuzuma hamileyken dershaneye gidiyordum yanıma kuruyemiş kuru meyve hurma muz elma yoğurt beslenme çantası hazırlıyordum kendime :)
Canım yufkanı güzel biyerden alıyosun önce markettekilerden değil :)sodalı nasıl oluyo tarif alaym heemncik
Neyse bu msjı okuyunca yalnız olmadığımı anladım :) doğum videosu izlemekten kendimi alamıyorumbi hamileyi doğurtacak kadar bilgi sahibi oldum sanırımnormal dogum videolarını izliyorm belki o anlık kokutucu ama sonrasında birine muhtac olma hissi korkutuyo beni galiba :) kendi işimi kendim göreym istiyorum
Canım ben ilk kızımda hep yedim 30. Haftaya kadar. Günde 2 tane. 30-38. Haftalar arasında hiç yemedim söylediğin durumdan ötürü 38 den sonra da günde 4-5. Tane yedim. Doğuma girerken de bir tane yedim :)Kızlar hurma rahim kaslarının kasılmasına yardımcı bildiğim kadarıyla. Korkudan hiç yiyemiyorum. Hatta ilerleyen zamanlarda da Erken doğum riski meydana getiriyormuş doğumu kolaylaştırıyormuş. Bunları okuyunca kafam karıştı yemiyorum o yüzden:/
Canım benim doktorum günde bir ve ya üç tane yememi önerdi. Hem barsak hareketlerimi düzenliyor hem de şeker ihtiyacımı karşılıyor diye.Kızlar hurma rahim kaslarının kasılmasına yardımcı bildiğim kadarıyla. Korkudan hiç yiyemiyorum. Hatta ilerleyen zamanlarda da Erken doğum riski meydana getiriyormuş doğumu kolaylaştırıyormuş. Bunları okuyunca kafam karıştı yemiyorum o yüzden:/
Ben hiç izlemedim doğum videosu ama kendi doğumumdan biliyorumNeyse bu msjı okuyunca yalnız olmadığımı anladım :) doğum videosu izlemekten kendimi alamıyorumbi hamileyi doğurtacak kadar bilgi sahibi oldum sanırım
Evet canım24şubat asıl doğumu bu hafta yapıyoruz:) işte aynı fındık bendede oldu dün vişne ve erik kompostosu yapmıştım dolaba koymamıştım daha ondan içtim kahvaltıda şimdi iyiyim kuaföre koştum manikür pedikür işleriGünaydın canım hemen bir sıcak çay iç kendine getirir seni inşallah, dün benim de sanki boğazımın bir tarafında bir fındık vardı yutkunurken rahatsız ediyordu sıcak şeylerle geçti çok şükür.
Kızçen balık mııı :) :)
Bende 4/5 aldım şimdiden neyseki yüzüklerim oluyor henüz saatlerimden 2/3ü biraz rahatsız etmeye başladı o kadar 70le doğursam süper olur yaa ama çok yiyorum wallaHayırlı cumalar kızlar.
Canım börek istemişti hazır yufkadan yapıverdim, dünden beri yiyorum yiyorum doymuyorum
Biraz önce kızım yüzüğümü kaybetmesin diye parmağıma takayım dedim ve kötü hAberher iki elimin parmağına da olmuyor yüzük.
Şimdiden aldığım kilo 3 ü geçti, sonumu hiç iyi görmüyorum.
Kendi yapmadığım şeyleri yiyemiyorum evde yapılan sağlıklı(börek ) şeylerden yiyorum ama nasıl olduysa alıveriyorum kiloyu.
Bende 57yle hamile kaldım kilo almaya hamilelikten önce başlamıştım ben 52/54aralığındaydım normalde:))) 70e bende razıyım ama 62kilo oldumYiyin kızlar kusanlar için bizim için butun gebeler için yiyinvallahı rüyalarımda yıyorum geçıçek inş biliyorum da ama bi geçsin kilo umrumda olmayacak... zaten 54 kılo bırıyım suanda 70 kadar yolu var inş Yemek yemek çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?