- Konu Sahibi MinikPiranha
- #10.321
Ayy sabah okuyorum akşam okuyorum. Yok yetişemiyorum hızınıza. Kızlar ben hamile oldugumu cevreye söylemeye başladım. Birazda mecburen sizce erken mi daha?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemedim ama ben hala anneme bile söylemedim..bu sefer eşimi de çok tembihledim 16-18 olmadan kimselere bişey demicez dedim benim kadar sabırlı olmak zorunda değilsin ama ilkinde duyan abuk sabuk insanların sonrasındaki sıkıntılarını çok çektim ondan bu azmim!Ayy sabah okuyorum akşam okuyorum. Yok yetişemiyorum hızınıza. Kızlar ben hamile oldugumu cevreye söylemeye başladım. Birazda mecburen sizce erken mi daha?
Benim de nerdeyse bütün çevrem duydu halbuki böyle olsun istememiştikBilemedim ama ben hala anneme bile söylemedim..bu sefer eşimi de çok tembihledim 16-18 olmadan kimselere bişey demicez dedim benim kadar sabırlı olmak zorunda değilsin ama ilkinde duyan abuk sabuk insanların sonrasındaki sıkıntılarını çok çektim ondan bu azmim!
Amiin canım!
Benim de nerdeyse bütün çevrem duydu halbuki böyle olsun istememiştiköğrencilerim bile instagramımdan takip ettiğim bebek sayfalarını görmüşler anlamışlar hamile olduğumu şok geçirdim resmen
yüca rabbim inşallah kimseye tek tek açıklama yapmak zorunda bırakmaz ve sağsalim alırız bebeklerimizi kucağımıza
![]()
Aaaa senin nubda kızdı dimi bak tutmadı mı yani ne zmn gitçen bi dahaİkili tarama sonucum çıkmış bana düşük risk gibi geldi bana doktoruma gönderdim bakalım o ne diyecek? Freehcg 36 çıkmış bi sayfada buna göre cinsiyet tahmini yapanlar vardı 50 altına erkek diyorlardı ama benim büyük ihtimal kızım olacak:)
Yani farklı değilmiş çok ama bana uzak geldi bilmiyorum ya bi gitsem aslında içimde kalmamış olur ama bilemiyorum Türkiye’deki dr umda çok ilgileniyor falan ona da ihanet etmek istemiyorum ama hastane odalar falan aklımı karıştırıyorepidural sezeryan 6000 genel anestezi 5000 tl
Çift çizgi görüldüğü anda cümle alem duyduAyy sabah okuyorum akşam okuyorum. Yok yetişemiyorum hızınıza. Kızlar ben hamile oldugumu cevreye söylemeye başladım. Birazda mecburen sizce erken mi daha?
Biz keseyi görmeden söyledik :) 8 yıldır bu haberi bekliyordularAyy sabah okuyorum akşam okuyorum. Yok yetişemiyorum hızınıza. Kızlar ben hamile oldugumu cevreye söylemeye başladım. Birazda mecburen sizce erken mi daha?
Senin nasıl gidio canım yolunda mı herşey?Biz keseyi görmeden söyledik :) 8 yıldır bu haberi bekliyordular
Nubu da kız kendi de kız ultrasonda :) 2-3 hafta sonra gitcem daha randevu almadımAaaa senin nubda kızdı dimi bak tutmadı mı yani ne zmn gitçen bi daha
Yani farklı değilmiş çok ama bana uzak geldi bilmiyorum ya bi gitsem aslında içimde kalmamış olur ama bilemiyorum Türkiye’deki dr umda çok ilgileniyor falan ona da ihanet etmek istemiyorum ama hastane odalar falan aklımı karıştırıyor
Çift çizgi görüldüğü anda cümle alem duyduben hayattta tutamam içimde imkan yok her konuştuğuma söyledim göremediklerine whatsqpptan yazdım
![]()
Biz de buyuk ihtimalle nifty yaptiriyorux canim.
Ben nifty yaptırdım.Dr.bana 34 yaşında olduğum için nifty testi önerdi.Pahalı ancak dediği için yaptırmayı düşünüyorum.14.hafta gibi...Sanırım çoğunluk ikili testi yaptırıyor.Kafam karıştı bilemedim???
Bol bol su ic canım benimde ağrıyordu baktım su ictikce azaliyorMerhaba Arkadaşlar başağrısı için çözümü olan var mı? Tüm gün ağrıdı hala geçmedi?
Tecrübeli anneler önceki hamileliklerinizde diş problemi yaşadınız mı hiç kaplama bi dişim vardı içinde küçük bi de vida var ve şu an düştü bu dişim daha önce de düşmüştü ama yapıştırmışlardı tekrar şimdi vidayla birlikte düştüNapsam ki ya bi bu eksikti
![]()
Şimdilik yolunda şükür bugün kontrole gittim yine haftada iki gidiyorum :) bebek iyi ilk kez hareket ettiğini gördüm canım benimSenin nasıl gidio canım yolunda mı herşey?
Geçmiş olsun canım. Daha 5 haftalıkken antibiyotik kullanmak ve iğnesiz dolgu yaptırmak zorunda kalmıştım. Çok zormuş hamilelikte diş problemleri
Doktora göster bence ihmal etme, belki daha kötü olmadan yapabileceği bir şey vardır.
Sen kaç yaşındasın arkadaşım?dr un mu önerdi ve nasıl yapılıyor bu test bilgi verirsen çok sevinirimBen nifty yaptırdım.
Genoks bizim de. Tüp gönderecekler burda kan verip geri göndericem. Ama tam karar vermedik henüz. Kararsız kaldık acaba önce ikili mi yaptırsak diye ama bakalım.Ben de nifty yaptıracağım. Doktorum genoksu yönlendirecek, daha irtibata geçmediler ama bizimle. Sen nereye yaptırıyorsun cnm?