Merhaba arkadaşlar.
Bugün ikili testimiz vardı, ense kalınlığımız iyi çıktı kan verdik bekliyoruz cuma günü çıkacakmış sonuçlar. 12+6 olmuşuz ve doktor büyük ihmital kız olduğunu söyledi .
Darısı randevularını
Merhaba bende 12+3 te kız olacağını öğrendim. Ama doktor 2 hafta sonra kesin olup olmadığını söyleyebilirim organ gelişimi devam ediyor dedi.
günaydın 12. haftada cinsiyet öğrenen var mı içinizde ?
benim cumartesi randevum var ikili tarama testi için 3-3,5 aylıkken söyleriz demizşti doktorum inş. öğrenirim çok merak ediyorum
Ben 12+3 te öğrendim bacak arası boş bu nedenle kız gibi ama cinsiyet gelişimi 14. Haftadan sonra tamamlandığı için en net 2 hafta sonra söyleyebilirim dedi
Kızlar günaydın sağlık ocağının verdiği decavit adlı multivitamini kullanan varmı?
Doktorum folik asit bitince decavite geç demişti dün başladım ama daha fazla bulantı ve ishale sebep oldu.
Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?
Ben hamile kalmadan 3 ay önce başladım halende kullanıyorum. Herhangi bi sıkıntı yaşamadım. Acaba üşüttün mü ki yada senin bünyende farklı yan etki yapmış olabilir
Ya benim de kafam karıştı benim tüp bebek yaptırdığım doktor ilk kalp atışı için gittiğimizde bu vitamini kullandığımı söylediğimde bana tamam iyidir devam et dedi sonra be takiplerimi tabi bulunduğum şehirde yaptırıyorum o da o vitamini bırak direkt sadece folik yazayım onu sonra dedi iyi dedim anlamadım ne zararı olurdu ki içinde folikte var diğer vitaminlerde zaten doktordan yana da şüphelerim var bakalım ben 12. hafta demişti sanırım dr ama tekrar sorucam zaten tam 12. hafta bitince gidicem doktora.
bekleyenlerin başına, inşallah iyi haberlerle .