• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Slm arkadaşlar,zor bi hastalık süreci geçirdim
Faranjit olmuşum,2 gün direndim sonra ateş çıkınca acile koştum parolün serumunu taktılar ve ventolün buhar verdiler,sonrasında 5 gündür istirahat ediyorum ama daha yeni yeni toparlanıyorum
Annemle aynı şehirdeyim çok şükür,onda kalıyorum oğlum var onunlada ilgilendiler benimle de :)
Hasta olan varsa Rabbim şifa versin inş :)
Çok geçmiş olsun. Hasta olmak çok zor . Hele bir de çocuk varsa daha zor .

Merhaba arkadaşlar.
Bugün ikili testimiz vardı, ense kalınlığımız iyi çıktı kan verdik bekliyoruz cuma günü çıkacakmış sonuçlar. 12+6 olmuşuz ve doktor büyük ihmital kız olduğunu söyledi .
Darısı randevularını

Merhaba bende 12+3 te kız olacağını öğrendim. Ama doktor 2 hafta sonra kesin olup olmadığını söyleyebilirim organ gelişimi devam ediyor dedi.

günaydın 12. haftada cinsiyet öğrenen var mı içinizde ?
benim cumartesi randevum var ikili tarama testi için 3-3,5 aylıkken söyleriz demizşti doktorum inş. öğrenirim çok merak ediyorum :rolleyes:

Ben 12+3 te öğrendim bacak arası boş bu nedenle kız gibi ama cinsiyet gelişimi 14. Haftadan sonra tamamlandığı için en net 2 hafta sonra söyleyebilirim dedi

Kızlar günaydın sağlık ocağının verdiği decavit adlı multivitamini kullanan varmı?
Doktorum folik asit bitince decavite geç demişti dün başladım ama daha fazla bulantı ve ishale sebep oldu.
Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?

Ben hamile kalmadan 3 ay önce başladım halende kullanıyorum. Herhangi bi sıkıntı yaşamadım. Acaba üşüttün mü ki yada senin bünyende farklı yan etki yapmış olabilir

Ya benim de kafam karıştı benim tüp bebek yaptırdığım doktor ilk kalp atışı için gittiğimizde bu vitamini kullandığımı söylediğimde bana tamam iyidir devam et dedi sonra be takiplerimi tabi bulunduğum şehirde yaptırıyorum o da o vitamini bırak direkt sadece folik yazayım onu sonra dedi iyi dedim anlamadım ne zararı olurdu ki içinde folikte var diğer vitaminlerde zaten doktordan yana da şüphelerim var bakalım ben 12. hafta demişti sanırım dr ama tekrar sorucam zaten tam 12. hafta bitince gidicem doktora.
bekleyenlerin başına, inşallah iyi haberlerle .

Bende tedaviden 3 ay önce başlamıştım halende devam ediyorum folik asitte kullandım sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Bende takıldım yasında ne varmıs cıdden evet eskıden rısklı yasmıs ama eskıden artık öyle deil millet 40 larında doguruyor ki zaten bu grupta çoğunluk 30 yas üstüyüz... druna slm söyle cnm :KK76:benım bütün arkadaşlarım benle akren dersin :halay:

Kızlar sayfalar çok hızlı ilerliyor yetisemiyorum oğlum 2016 ocak doğumlu o zaman çok güzel akadaslqr edindim burada herşeyi pqylaiyorduk ama şuan giremiyorum oğlum da küçük bugün doktora gittim büyümüş bebisim cinsiyet 14 de dedi inşallah kız olur dedim güldü doktor sağlıkla kucagimizq alırız inşallah bulantı için iac veriyim dedi ama istemedim geçer inşallah çok kusuyorum kızlar bir de halsizlik çok yoruyor ama sabir geçecek anne olmak çok güzel

Merhaba Arkadaşlar başağrısı için çözümü olan var mı? Tüm gün ağrıdı hala geçmedi?

Ben son çare nene yöntemi olarak alnıma dilim dilim yuvarlak kestiğim patatesleri bağladım. 2 gün çektiğim baş ağrısı böyle geçti 1-1:30 saat içinde.

Dr.bana 34 yaşında olduğum için nifty testi önerdi.Pahalı ancak dediği için yaptırmayı düşünüyorum.14.hafta gibi...Sanırım çoğunluk ikili testi yaptırıyor.Kafam karıştı bilemedim???
Biz de buyuk ihtimalle nifty yaptiriyorux canim.

Dr.bana 34 yaşında olduğum için nifty testi önerdi.Pahalı ancak dediği için yaptırmayı düşünüyorum.14.hafta gibi...Sanırım çoğunluk ikili testi yaptırıyor.Kafam karıştı bilemedim???
Neden 14.hafta yaptiriyorsun bu arada. 10. Haftayi doldurdugundan itibaren yapiliyor bu test.

yaşında ne varmış

Bende takıldım yasında ne varmıs cıdden evet eskıden rısklı yasmıs ama eskıden artık öyle deil millet 40 larında doguruyor ki zaten bu grupta çoğunluk 30 yas üstüyüz... druna slm söyle cnm :KK76:benım bütün arkadaşlarım benle akren dersin :halay:
Yastan dolayi illa sorun olacagi icin degil kizlar ama ikili taramada ense kalinligi +kan değeri +yaşa göre risk hesaplanıyor. Yaş yüksek olunca risk de artmış oluyor. O yüzden zaten ikili tarama testini güvenilir bulmuyorlar. Yani aynı ense kalınlığı ve kan değerlerine sahip iki kadında hangisinin yaşı fazlaysa riski de yüksek çıkıyor genç olana göre. Boşuna telaş yani...

Günaydın kızlar, kontrolden geldim şimdi :rolleyes:

Çok şükür herhangi bir sorun yokmuş, artık sürekli yatmam da gerekmiyor. İnşallah kanama alanı olan herkesin iyileşir bir an önce :KK200:

Bide bu nub nasıl bakılıyor çözemedim. Anlayan varsa bakabilir mi? Benim aslında 10+3 ama bebek 2 gün öndeymiş. Şu an belki erken diye görünmüyodur ama onu bile anlamıyorum :KK48:
Hiç belli değil ama, sevindim canım artık bi nebze rahat nefes alırsın:KK5:
hasret0587 hasret0587 çok geçmiş olsun umarım iyisindir. Allah beterinden korusun.
Bacağım dışında bişey yok harekete bağlı ağrıyor sağol canım:KK37:
Buda benim 8+2 deki fotom bidebsns cinsiyet tahmini hanımlar :)Eki Görüntüle 2116811
Erken bence 10haftadan sonra nub belirginleşirmiş ve belli de değil

Eki Görüntüle 2116813 bı daha net sanki benim oğlumda paralelmiş bunda yukarı kalkık gibi kafası sağda poposu solda bence
Erkekte 30derecelik açı olur diyorlar senin tam tersi mi şimdi:KK30:

İkili tarama sonucum çıkmış bana düşük risk gibi geldi bana doktoruma gönderdim bakalım o ne diyecek? Freehcg 36 çıkmış bi sayfada buna göre cinsiyet tahmini yapanlar vardı 50 altına erkek diyorlardı ama benim büyük ihtimal kızım olacak:)

İkili tarama sonucum çıkmış bana düşük risk gibi geldi bana doktoruma gönderdim bakalım o ne diyecek? Freehcg 36 çıkmış bi sayfada buna göre cinsiyet tahmini yapanlar vardı 50 altına erkek diyorlardı ama benim büyük ihtimal kızım olacak:)
Gözün aydın canım :dua:

Back