- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #10.341
Sen kaçıncı haftada kan verdin cankm. Nereye yaptırdın? Sonuç ne zaman çıkacak?Ben nifty yaptırdım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen kaçıncı haftada kan verdin cankm. Nereye yaptırdın? Sonuç ne zaman çıkacak?Ben nifty yaptırdım.
Birşey olmaz Allahın izniyle suya dikkat et ama vucut susuz kalmasın ben kızım da 5 bunda 2 kg verdim Allahın izniyle birşey olmazkizlar zayiflayan varmi .ben 56yla basladim 51 olmusum acaba zararlimidir kusmalar yanmalar devam ediyo
Benim bulantı ve kusmam olmadığı halde 2 kilo vermişim.kizlar zayiflayan varmi .ben 56yla basladim 51 olmusum acaba zararlimidir kusmalar yanmalar devam ediyo
Ben son çare nene yöntemi olarak alnıma dilim dilim yuvarlak kestiğim patatesleri bağladım. 2 gün çektiğim baş ağrısı böyle geçti 1-1:30 saat içinde.
nane yağı ile masaj duvarlari tirmaliyordum agridan anında kesti
Bol bol su ic canım benimde ağrıyordu baktım su ictikce azaliyor
Bende bugün tartıldım 1.5 kg vermişim kusmamda Yok sadece iştahım Yok bazı şeyleri yiyemiyorum inşaallah bebeğim iyidir haftaya kontrolümkizlar zayiflayan varmi .ben 56yla basladim 51 olmusum acaba zararlimidir kusmalar yanmalar devam ediyo
Benimde sizin gibi kusma yok ama hamilelikten öncesine nazaran daha çabuk doyuyorum ve daha geç acıkıyorum.Bende bugün tartıldım 1.5 kg vermişim kusmamda Yok sadece iştahım Yok bazı şeyleri yiyemiyorum inşaallah bebeğim iyidir haftaya kontrolüm
Sevindim canım ohh hareketlenmişte gözün aydın:)Şimdilik yolunda şükür bugün kontrole gittim yine haftada iki gidiyorum :) bebek iyi ilk kez hareket ettiğini gördüm canım benimkanama alanı duruyor öyle ölçmedi ama sanki biraz incelmiş gibi geldi bana zaten bir haftadır kahve akıntılar devam ediyor umarım gidiyordur artık şu kanama alanı 15 gün sonra tekrar Çağırdı ama ben beklemem tabii o kadar :)
Heeee 4kilo alan var naaaberrrkizlar zayiflayan varmi .ben 56yla basladim 51 olmusum acaba zararlimidir kusmalar yanmalar devam ediyo
Geçmiş olsun Ben de kendi doktoruma bi sorayım ona göre artık bi şeyler yaptırmak zorundayım. İğnede mi yapmıyorlarya bi de ön dişlerimden sayılır boş da kalamaz çok kötü oldu
Genoks bizim de. Tüp gönderecekler burda kan verip geri göndericem. Ama tam karar vermedik henüz. Kararsız kaldık acaba önce ikili mi yaptırsak diye ama bakalım.
Ne ketummus. O kadar da değil yani. Ben olsam hamile olduğunu duyduğumda bende bir şey olabilir derdim gülerek. Allah a emanet.Bende iş yerindekilere kalbini duyunca söylemiştim. Geçen işten arkadaş geldi vicdanım rahat değil sana bişi söylemem lazım dedi bende şaşırdım ne dicekse die. Hamileyim dedi çok sevindiğimi söyledim. Sonra kaç haftalık dedim. Utanıyorum söylemeye ama dedi benden iki hafta önde. Yani ben ona dediğimde o zaten hamileymiş ama işte anladım ki herkese değer verip söylemeyin
Canım progestanı günde kaç kez kullanıyorsun. Doktor bana iki demişti Ama gündüz içersem eğer kızımla ilgilenemem uyur kalırım Allah korusun diye sadece geceleri içiyorum. Takvimin yok ya sen tam kaç haftalıksın.Şimdilik yolunda şükür bugün kontrole gittim yine haftada iki gidiyorum :) bebek iyi ilk kez hareket ettiğini gördüm canım benimkanama alanı duruyor öyle ölçmedi ama sanki biraz incelmiş gibi geldi bana zaten bir haftadır kahve akıntılar devam ediyor umarım gidiyordur artık şu kanama alanı 15 gün sonra tekrar Çağırdı ama ben beklemem tabii o kadar :)
Benimde aynı dışarı gelen bişey yok. Arttı mı azaldı mı anlamıyor insan. Ama artsaydı dışarı da gelirdi diye avutuyorum kendimiCanım progestanı günde kaç kez kullanıyorsun. Doktor bana iki demişti Ama gündüz içersem eğer kızımla ilgilenemem uyur kalırım Allah korusun diye sadece geceleri içiyorum. Takvimin yok ya sen tam kaç haftalıksın.
Gittiğin doktordan memnun musun, ben kd uzmanına gidiyorum ama önümüzdeki hafta da bir profa gözükeceğim inşallah. Belki bir sebebi vardır ya da ne bileyim hapla olacak iş değil deyip iğne önerir falan. Bir de benim kanama dışarı hiç akmadığı için bitiyor azalıyor da diyemiyorum kendi kendime. Doktor da sık çağırmıyor açıkçası 3 haftada bir gidiyorum
Belirsizlik de be kötü şey. İnşallah biz farketmeden azala azala bitiyordurBenimde aynı dışarı gelen bişey yok. Arttı mı azaldı mı anlamıyor insan. Ama artsaydı dışarı da gelirdi diye avutuyorum kendimi![]()
Geçmiş olsun canım hastalık çok zor hamilelikte daha da zor. Doktorun verdiği ilacı kullan ama bunun ilacı bol bol dinlenip terlemekgünaydın kızlar 2 gündür hastalıkla ugasıyorum
boğazım şiş burnm kulaklarm tıkalı doktor hafif bi ilaç yazdı o kadr
İnşallah canım kontrolün ne zaman ?Belirsizlik de be kötü şey. İnşallah biz farketmeden azala azala bitiyordur![]()
sağol canım dün için rapor yazdı sadece onda da dinlemedim zaten doğru düzgnGeçmiş olsun canım hastalık çok zor hamilelikte daha da zor. Doktorun verdiği ilacı kullan ama bunun ilacı bol bol dinlenip terlemek