• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
20180228_000234.png
20180228_000148.png

Merhaba annisler c.tesi kontrolumuz vardi ama ben o kontrolden sonra cok agir rahatsizlandim anca goz atabiliyorum foruma.. 8+6 fotilerimiz burda kalsin goruyorsunuz mikemmel ben bisi soylemiyorum goruyorsunuz :KK48:

Şimdilik yolunda şükür bugün kontrole gittim yine haftada iki gidiyorum :) bebek iyi ilk kez hareket ettiğini gördüm canım benim :KK200:kanama alanı duruyor öyle ölçmedi ama sanki biraz incelmiş gibi geldi bana zaten bir haftadır kahve akıntılar devam ediyor umarım gidiyordur artık şu kanama alanı 15 gün sonra tekrar Çağırdı ama ben beklemem tabii o kadar :)
Sevindim canım ohh hareketlenmişte gözün aydın:)
kizlar zayiflayan varmi .ben 56yla basladim 51 olmusum acaba zararlimidir kusmalar yanmalar devam ediyo
Heeee 4kilo alan var naaaberrr:işsiz: 3aydan sonra Alman gerekir artık ilk üç ay normal vermek canım

Geçmiş olsun Ben de kendi doktoruma bi sorayım ona göre artık bi şeyler yaptırmak zorundayım. İğnede mi yapmıyorlar :eek: ya bi de ön dişlerimden sayılır boş da kalamaz çok kötü oldu

Yapmadı :( ama çok oymadı zaten biraz temizledi sadece. Onu yaptığına da şükrettim valla bazıları ilk 3 ay asla işlem yapmıyor. Dayanılacak gibi değildi ağrılarım sağolsun geçti.

Genoks bizim de. Tüp gönderecekler burda kan verip geri göndericem. Ama tam karar vermedik henüz. Kararsız kaldık acaba önce ikili mi yaptırsak diye ama bakalım.

İkili üçlü dörtlü yaptırmak yerine direkt bunu yaptırmaya karar verdik biz. Doktor da o şekilde sorun olmayacağını söyledi. Zaten masraflı bir test.

Tabi ikilin iyi çıkarsa bunu yaptırmayı düşünmüyorsan ona göre karar ver cnm. Ben her türlü bunu kendim istediğim için diğerlerine gerek görmedik.

Ah kızlar benim kaynanam cümle aleme yaymış tüp bebek yaptırdığımı bana sormadan hadi hamile de niye tüp bebek diyosun niye? Bunda utanılacak bişe yok ama insan arar sorar ben belli aya kadar gizlicektim belki...bide akrabaları yazıyo inşallah çoğul olur, neyse tek oldu ay görümcem ben sizden çoğul bekliyodum tekizmi..bilmem ne lan bunada şükür töğbe ya biz bunu elde etmek için ne uğraşlar verdim o da hamile..keşke pırt diye hamile kalabilseydim bende dimi..ya sabır diyorum..ah ahh arayıp sormazlar ama lafa gelince bıdı bıdı bıdı bıdı...

Bende iş yerindekilere kalbini duyunca söylemiştim. Geçen işten arkadaş geldi vicdanım rahat değil sana bişi söylemem lazım dedi bende şaşırdım ne dicekse die. Hamileyim dedi çok sevindiğimi söyledim. Sonra kaç haftalık dedim. Utanıyorum söylemeye ama dedi benden iki hafta önde. Yani ben ona dediğimde o zaten hamileymiş ama işte anladım ki herkese değer verip söylemeyin
Ne ketummus. O kadar da değil yani. Ben olsam hamile olduğunu duyduğumda bende bir şey olabilir derdim gülerek. Allah a emanet.

Şimdilik yolunda şükür bugün kontrole gittim yine haftada iki gidiyorum :) bebek iyi ilk kez hareket ettiğini gördüm canım benim :KK200:kanama alanı duruyor öyle ölçmedi ama sanki biraz incelmiş gibi geldi bana zaten bir haftadır kahve akıntılar devam ediyor umarım gidiyordur artık şu kanama alanı 15 gün sonra tekrar Çağırdı ama ben beklemem tabii o kadar :)
Canım progestanı günde kaç kez kullanıyorsun. Doktor bana iki demişti Ama gündüz içersem eğer kızımla ilgilenemem uyur kalırım Allah korusun diye sadece geceleri içiyorum. Takvimin yok ya sen tam kaç haftalıksın.

Gittiğin doktordan memnun musun, ben kd uzmanına gidiyorum ama önümüzdeki hafta da bir profa gözükeceğim inşallah. Belki bir sebebi vardır ya da ne bileyim hapla olacak iş değil deyip iğne önerir falan. Bir de benim kanama dışarı hiç akmadığı için bitiyor azalıyor da diyemiyorum kendi kendime. Doktor da sık çağırmıyor açıkçası 3 haftada bir gidiyorum

Canım progestanı günde kaç kez kullanıyorsun. Doktor bana iki demişti Ama gündüz içersem eğer kızımla ilgilenemem uyur kalırım Allah korusun diye sadece geceleri içiyorum. Takvimin yok ya sen tam kaç haftalıksın.

Gittiğin doktordan memnun musun, ben kd uzmanına gidiyorum ama önümüzdeki hafta da bir profa gözükeceğim inşallah. Belki bir sebebi vardır ya da ne bileyim hapla olacak iş değil deyip iğne önerir falan. Bir de benim kanama dışarı hiç akmadığı için bitiyor azalıyor da diyemiyorum kendi kendime. Doktor da sık çağırmıyor açıkçası 3 haftada bir gidiyorum
Benimde aynı dışarı gelen bişey yok. Arttı mı azaldı mı anlamıyor insan. Ama artsaydı dışarı da gelirdi diye avutuyorum kendimi :KK51:

günaydın kızlar 2 gündür hastalıkla ugasıyorum:ruh:
boğazım şiş burnm kulaklarm tıkalı doktor hafif bi ilaç yazdı o kadr

Back