• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar bende geçen gün pentiden ve Lcw'dan hamile taytı aldım. Niye geç kaldım dedim o kadar rahat şeylermişki hele pentiden aldığım pahalı ama çok rahat resmen üstüme yapıştı üç gündür işe aynı şeyle geliyorum :KK35:
bende almak istiyorm o taytlardan inşallah denk getiririm bizim burdaki pentiden :dua:

Yapmadı :KK43: ama çok oymadı zaten biraz temizledi sadece. Onu yaptığına da şükrettim valla bazıları ilk 3 ay asla işlem yapmıyor. Dayanılacak gibi değildi ağrılarım sağolsun geçti.

İkili üçlü dörtlü yaptırmak yerine direkt bunu yaptırmaya karar verdik biz. Doktor da o şekilde sorun olmayacağını söyledi. Zaten masraflı bir test.

Tabi ikilin iyi çıkarsa bunu yaptırmayı düşünmüyorsan ona göre karar ver cnm. Ben her türlü bunu kendim istediğim için diğerlerine gerek görmedik.
Canım senin tüp falan değil di mi yani normal yolla gebelik. Biz baştan korktuk tüp olduğu için mi doktor yönlendiriyor diye ama sonra baktık herkesi yönlendiriyorlarmış. Biraz rahatladık.

günaydın kızlar. elevit vitamin kullanan var mı? ben başından beri kullanıyorum ve içinde domuz jelatini varmış. yıkıldım resmennnnnnn

Ah kızlar benim kaynanam cümle aleme yaymış tüp bebek yaptırdığımı bana sormadan hadi hamile de niye tüp bebek diyosun niye? Bunda utanılacak bişe yok ama insan arar sorar ben belli aya kadar gizlicektim belki...bide akrabaları yazıyo inşallah çoğul olur, neyse tek oldu ay görümcem ben sizden çoğul bekliyodum tekizmi..bilmem ne lan bunada şükür töğbe ya biz bunu elde etmek için ne uğraşlar verdim o da hamile..keşke pırt diye hamile kalabilseydim bende dimi..ya sabır diyorum..ah ahh arayıp sormazlar ama lafa gelince bıdı bıdı bıdı bıdı...
Canlm benim de aynı dert annemle ilgili . Tüp olduğunu biz söylemedik zaten çekirdek aile bi de bi kuzenim biliyor. Ama annem bütün arkadaşlarına söylemiş. Geçen akşam eski komşuyla kızı geldi güya bildikelrini belli etmeyecekler sen iğne de vuruluyorsundur falan deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Annem benim yanımda millete ‘ay xaten çok zor oldu, o kadar ilaç kullanıyor’ diyor. Biri etrafındaki hamilelerden bahsetse onların da mı tüp bebek diyor. O an o kadar kötü oluyorum ki anlatamam açık açık söylesem yeri diyorum. Kıvırmaya çalışıyorım. Bir de kanamam olduğu gün WhatsApp yazışmasını yakaladım arkadaşına ‘ tüp bebek işte naparsın ondan böyle oluyor yazmış’:KK57: halbuki tüp bebeğin kanamayla ilgisi yoktu çoğu gebede oluyor biliyorsun. Daha hala düşer gözüyle bakıyor ve ben çok üzüşüyorum:cry:Hayır 3 yıldır tüp deniyoruz çabayla sakladık insanlardan kendi derdimiz bize yeter diye şimdi şükürler olsun hamile kaldım herkese öğrenecek mi yani illa:KK20: ben de senin bebek iyi olsun da napalım öğrensinler diyorum:süslü:

günaydın kızlar. elevit vitamin kullanan var mı? ben başından beri kullanıyorum ve içinde domuz jelatini varmış. yıkıldım resmennnnnnn
Ben de kullanıyorum . Üstelik tedaviye başalfığımdan beri. Nerdeyse 3 yıl olacak :oha: nerden duydun canım.

Kızlar bende geçen gün pentiden ve Lcw'dan hamile taytı aldım. Niye geç kaldım dedim o kadar rahat şeylermişki hele pentiden aldığım pahalı ama çok rahat resmen üstüme yapıştı üç gündür işe aynı şeyle geliyorum :KK35:

günaydın :) ben de hamile pantolonu aldım h&m den 2 tane pazartesi günü. cumartesi istanbula, pazartesi de oradan belgrada gidiyorum. belgrad aşırı soğuk şuan. pantolon içine tayt vs giymek gerekecek muhtemelen. normal pantolonlarımın göbekleri zaten kilo almamama rağmen kapanmıyordu artık nedense. saç tokasıyla tutturup üstüne uzun birşeyler giyerek idare ediyordum ama şimdi içine ekstra birşeyle giyince hiç olmaz artık diye gidip hamile pantolonu aldım. çok rahatlar. bir de ben bilerek biraz büyük aldım uzun süre giyebilmek adın :)

kizlar zayiflayan varmi .ben 56yla basladim 51 olmusum acaba zararlimidir kusmalar yanmalar devam ediyo

canım sen zayıflasan bile bu bebeği etkilemez çünkü sen vitamin mineral almasan bile bebek senin depolarındaki vitamin-mineralleri tüketiyor

günaydın kızlar 2 gündür hastalıkla ugasıyorum:ruh:
boğazım şiş burnm kulaklarm tıkalı doktor hafif bi ilaç yazdı o kadr
geçmiş olsun canım

Canlm benim de aynı dert annemle ilgili . Tüp olduğunu biz söylemedik zaten çekirdek aile bi de bi kuzenim biliyor. Ama annem bütün arkadaşlarına söylemiş. Geçen akşam eski komşuyla kızı geldi güya bildikelrini belli etmeyecekler sen iğne de vuruluyorsundur falan deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Annem benim yanımda millete ‘ay xaten çok zor oldu, o kadar ilaç kullanıyor’ diyor. Biri etrafındaki hamilelerden bahsetse onların da mı tüp bebek diyor. O an o kadar kötü oluyorum ki anlatamam açık açık söylesem yeri diyorum. Kıvırmaya çalışıyorım. Bir de kanamam olduğu gün WhatsApp yazışmasını yakaladım arkadaşına ‘ tüp bebek işte naparsın ondan böyle oluyor yazmış’:KK57: halbuki tüp bebeğin kanamayla ilgisi yoktu çoğu gebede oluyor biliyorsun. Daha hala düşer gözüyle bakıyor ve ben çok üzüşüyorum:cry:Hayır 3 yıldır tüp deniyoruz çabayla sakladık insanlardan kendi derdimiz bize yeter diye şimdi şükürler olsun hamile kaldım herkese öğrenecek mi yani illa:KK20: ben de senin bebek iyi olsun da napalım öğrensinler diyorum:süslü:
canım canını sıkma tüp bebek yaptırmak kötü bişey ya da bi eksiklik değil ki bir tedavi yöntemi
bunun için sakın üzülme
ayrıca anneni karşına al ve açık açık konuş bence

Kız annen baya yaymış ama rahat ol kötü bişey degilki bu tüp bebek artık normal oldu günümüzde hiç sıkma canını aman duysunlar sen ve bebek ıyi olun da yeter stres yapma zarar görmesin minik

günaydın :) ben de hamile pantolonu aldım h&m den 2 tane pazartesi günü. cumartesi istanbula, pazartesi de oradan belgrada gidiyorum. belgrad aşırı soğuk şuan. pantolon içine tayt vs giymek gerekecek muhtemelen. normal pantolonlarımın göbekleri zaten kilo almamama rağmen kapanmıyordu artık nedense. saç tokasıyla tutturup üstüne uzun birşeyler giyerek idare ediyordum ama şimdi içine ekstra birşeyle giyince hiç olmaz artık diye gidip hamile pantolonu aldım. çok rahatlar. bir de ben bilerek biraz büyük aldım uzun süre giyebilmek adın :)
Bizim burda h&m yok :( ama güzel şeyler olduğunu duydum orada. Dikkat et üşütme canım hava değişikliği falan özellikle uçakta klima yüzünden üşütme. Bende büyük aldım normalde small giyiyorum ama birini large diğerini xlarge aldım :D

İşyerinde giyilecek şeyler mi canım bende alayım zaten bir tek bir tane tayt gibi pantolonum var onu giyiyorum bir de kadife pantolonumu ama artık mart ortaların kadife de giyilmez ve zaten şu an sıkıyor gibi zor ilikliyorum bende haftasonu bakayım.

Bizim burda h&m yok :KK43: ama güzel şeyler olduğunu duydum orada. Dikkat et üşütme canım hava değişikliği falan özellikle uçakta klima yüzünden üşütme. Bende büyük aldım normalde small giyiyorum ama birini large diğerini xlarge aldım :KK70:

canım lc waikiki den de hamile pantolonu bakabilirsin. h&m den almak istersen de internetten sipariş verince 2 güne eline ulaşıyor bilgin olsun :)

Günaydın kızlar sabah felaket mide ağrım tuttu bıçak saplıyorlardı sanki. Kalktım tost yedim haşlanmış yumurta yedim portakal suyu içtim sanırım portakal suyu yaptı asitli olduğu için hep içiyordum birşey olmuyordu ama biraz ilerledi ya sabah dokunuyor demek ki. Neyse o sancıyla zar zor işe geldim yanımdaki adamda izinli gaviscon şurup aldı getirdi eşim bu kullanılıyor hamilelikte ama geçti gibi içmedim o yüzden. Sanırım bu mide ilerleyen aylarda beni zorlayacak. Bu arada çıkarmalar da oluyor geçen günde oldu dün akşamda muzlu süt içtim kuruyemiş yedim ve çıkardım neyse sağlıklı olsun da daha 10 gün var kontrole

Bizim burda h&m yok :KK43: ama güzel şeyler olduğunu duydum orada. Dikkat et üşütme canım hava değişikliği falan özellikle uçakta klima yüzünden üşütme. Bende büyük aldım normalde small giyiyorum ama birini large diğerini xlarge aldım :KK70:
Niye öyle yaptın kız :)

Ben ilk gebeliğimden kalanları giyiyorum o zaman da hep s almıştım. 12 kilo almama rağmen rahat oluyorlardı

Back