• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Geçmiş olsun dileklerniz iiin hepinize teşekkürler
Aynı şeyi doktoruma sordum tedavisi varmı diye yok sadece bisey varsa önceden ögreneceksiniz yada aldırma seceneginiz var dedi o yuzden istemedim ben tabi insan başına geleceği bilerek haraket etmesi hazırlıklı olmasi belki iyidir ama ben düşünmekten kafayı yerim benim tercihim bu yönde oldu

Gecmis olsun öncelikle bende taşınıyorum şuanda yaptığım sadece internetten eşya seçmek ama o bile beni bunaltti haftaya taşınmış olucam eşim ve ailesi sağolsun hamileyim diye hiç iş yaptığım yok :anneadayı::KK49:
Ben taşınmıyorum bakmıyorumda daha ev falan sinir oldum eşimle uyuşamıyoruz bu konuda site istemiyor çocuklarının mahalle arkadaşları olsunmuş, bahçe olsunmuş köpek alırmış dedim sen kendine ev bak en iyisi güvercinlerinle köpeklerinle yaşarsın:sinirli::mad:

canim sen Koç unv. hastanesine mi gitmistin?
Yok canım ya yol büyüdü gözümde ben Etiler’deyim gitmedim oraya hiç ameliyatımı Türkiye hastanesinde plmuştjm yne o dr a ve şişlide özel bi dr um var ikisine gidiyorum şu an için
doktorum alanında çok iyi aksarayın bir numaralı doktoru güveniyorum bebişim gösterir inş.:KK16:allah gönlünüze göre versin benimkinide kız versin :KK48: geçmiş olsun ayrıca dikkat edin allah bebişinizi korusun:emir_bebek:
Hadi inşallah o zman canım, teşekkürler.

Kızlar sabah ne oldu anlatayım valla eşimle ikimizin tüyleri diken diken oldu. Ben gece yatmadan önce lavaboya girdim çok az bir pembelik gördüm günlük pedde progestan kullanıyorum o geri geliyor o yüzden günlük ped kullanıyorum ama pedden mi birşey mi geldi bilemedim çok kafama taktım ağrımda vardı duş almıştım biraz fazla kaldım belki ondan yattım hep karnımı okşadım falan ama eşim uyumuştu birşey demedim sonra tuvalete de kalkmadım.

Eşim sabaha karşı rüya görmüş ki hep bebekle ilgili çok ilginç rüyalar gördü. Bu seferde girmiş ve demiş annem merak etmesin ben çok iyiyim kendine iyi baksın ağrıları olunca üzülüyorum daha çok küçüğüm büyüdükçe daha ağrısı olacak demiş ben sizi duyuyorum beni çok seviyorsunuz bende sizi seviyorum demiş. Ben uyumak istiyorum annem daha çok uyusun falan demiş. Bir daha rüyana giremeyeceğim çok girmişim artık doğumda görüşücez demiş. Yanında da bir sürü çocuk varmış eşim kim bunlar demiş arkadaşlarım onlarda doğmayı bekliyorlar demiş ben buradan senin annemin tüm hayatını izledim biliyorum demiş. Bende eşime gece böyle oldu kafama taktım öyle uyudum belki ondan dedim çok ilginç değil mi.
Ne güzel bir rüya hayırlara vesile olsun inşallah, arkadaslarida sanırım bizim bebisler. Rabbim hepimize sağ salim evlatlarimiza kavuşmayı nasip etsin. Sağlıkla hayirla gelsinler.

Merhabalar,inşallah bende Eylül sonu annesi olacağım.Yanlız bende hiç uyku yok.Kesik kesik çok az uyuyorum ve bu yüzden halsiz yorgun kalkıyorum.Dr.pasiflor şurup verdi ama tam kullanmadım.Bu durumda olan var mı?Yardımcı olur musunuz?

Merhabalar,inşallah bende Eylül sonu annesi olacağım.Yanlız bende hiç uyku yok.Kesik kesik çok az uyuyorum ve bu yüzden halsiz yorgun kalkıyorum.Dr.pasiflor şurup verdi ama tam kullanmadım.Bu durumda olan var mı?Yardımcı olur musunuz?
Önceki sayfalarda da aynı şeyi yazdım. Uykularım berbat benimde. Sürekli uyanıyorum. Hele 4-6 arası yada 6-8 arası hep ayaktayım. Hiçbirşey içmiyorum da. Başım ağrıyor gün içindede. Çalışıyorum birde. Öğle uyuma gibi şansımda yok. Belki gecer dıye beklıyorum. Ama tabi bir tarafa yatmakta insanin kalçasını ağrıtıyor. Bu faktörde beni rahatsız ediyor.

Günaydın kızlar, kontrolden geldim şimdi :rolleyes:

Çok şükür herhangi bir sorun yokmuş, artık sürekli yatmam da gerekmiyor. İnşallah kanama alanı olan herkesin iyileşir bir an önce :KK200:

Bide bu nub nasıl bakılıyor çözemedim. Anlayan varsa bakabilir mi? Benim aslında 10+3 ama bebek 2 gün öndeymiş. Şu an belki erken diye görünmüyodur ama onu bile anlamıyorum :KK48:
Nubdan pek anlamıyorum ama içimden kız gibi geçti nedense hayırlı Sağlıklı evlat olsun inşallah

Buda benim 8+2 deki fotom bidebsns cinsiyet tahmini hanımlar :)
IMG_8016.JPG

Aynı canım ben de uyku tutmuyor sürekli uyanıyorum bir de erken işe gidiyorum hayalet gibiyim

Slm arkadaşlar,zor bi hastalık süreci geçirdim
Faranjit olmuşum,2 gün direndim sonra ateş çıkınca acile koştum parolün serumunu taktılar ve ventolün buhar verdiler,sonrasında 5 gündür istirahat ediyorum ama daha yeni yeni toparlanıyorum
Annemle aynı şehirdeyim çok şükür,onda kalıyorum oğlum var onunlada ilgilendiler benimle de :)
Hasta olan varsa Rabbim şifa versin inş :)

Aynı canım ben de uyku tutmuyor sürekli uyanıyorum bir de erken işe gidiyorum hayalet gibiyim
Bende deliler gibi uyuyorum ya gün içinde de hala uyuyorum nerdeyse üç ay oldu nedir bu uyku hali tav bi de oğlum var bugün ben hadi uyuyalımdedim uyku saatimde arkadaş başımda dolanıp durdu ben uyumuşum o nerdeyse bi saat sonra uyumuş

Faranjit olmuşum,2 gün direndim sonra ateş çıkınca acile koştum parolün serumunu taktılar ve ventolün buhar verdiler,sonrasında 5 gündür istirahat ediyorum ama daha yeni yeni toparlanıyorum
Annemle aynı şehirdeyim çok şükür,onda kalıyorum oğlum var onunlada ilgilendiler benimle de :)
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin bakan olması büyük şans

A9C8A458-60B9-49D0-907D-D4AED9C2E35B.png
11+1 im bugün, hamilelik programımda anne için verdiği bilgiler uykusuz annelere açıklama tarzında olmuş paylaşayım dedim gece uyuyamayan annişler :)

Geçmiş olsun canım. Ailenle aynı şehirde olman büyük şans. İnşallah çabucak toparlanırsın

Bana da çok oldu sürekli uyanıyordum. Sonra farkettim ki folic-trio (folik asit) ben de uykusuzluk yaptı. Doktora da söyledim bıraktığım gibi hem bulantım hafifledi hem de mışıl mışıl uyumaya başladım. Belki size de kullandığınız bi hap dokunuyordur

Back