2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Çok geçmiş olsun. Hasta olmak çok zor . Hele bir de çocuk varsa daha zor .

Bende tedaviden 3 ay önce başlamıştım halende devam ediyorum folik asitte kullandım sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Bende takıldım yasında ne varmıs cıdden evet eskıden rısklı yasmıs ama eskıden artık öyle deil millet 40 larında doguruyor ki zaten bu grupta çoğunluk 30 yas üstüyüz... druna slm söyle cnm benım bütün arkadaşlarım benle akren dersin

Kızlar sayfalar çok hızlı ilerliyor yetisemiyorum oğlum 2016 ocak doğumlu o zaman çok güzel akadaslqr edindim burada herşeyi pqylaiyorduk ama şuan giremiyorum oğlum da küçük bugün doktora gittim büyümüş bebisim cinsiyet 14 de dedi inşallah kız olur dedim güldü doktor sağlıkla kucagimizq alırız inşallah bulantı için iac veriyim dedi ama istemedim geçer inşallah çok kusuyorum kızlar bir de halsizlik çok yoruyor ama sabir geçecek anne olmak çok güzel

Merhaba Arkadaşlar başağrısı için çözümü olan var mı? Tüm gün ağrıdı hala geçmedi?

Ben son çare nene yöntemi olarak alnıma dilim dilim yuvarlak kestiğim patatesleri bağladım. 2 gün çektiğim baş ağrısı böyle geçti 1-1:30 saat içinde.

Dr.bana 34 yaşında olduğum için nifty testi önerdi.Pahalı ancak dediği için yaptırmayı düşünüyorum.14.hafta gibi...Sanırım çoğunluk ikili testi yaptırıyor.Kafam karıştı bilemedim???
Biz de buyuk ihtimalle nifty yaptiriyorux canim.

Dr.bana 34 yaşında olduğum için nifty testi önerdi.Pahalı ancak dediği için yaptırmayı düşünüyorum.14.hafta gibi...Sanırım çoğunluk ikili testi yaptırıyor.Kafam karıştı bilemedim???
Neden 14.hafta yaptiriyorsun bu arada. 10. Haftayi doldurdugundan itibaren yapiliyor bu test.

yaşında ne varmış

Yastan dolayi illa sorun olacagi icin degil kizlar ama ikili taramada ense kalinligi +kan değeri +yaşa göre risk hesaplanıyor. Yaş yüksek olunca risk de artmış oluyor. O yüzden zaten ikili tarama testini güvenilir bulmuyorlar. Yani aynı ense kalınlığı ve kan değerlerine sahip iki kadında hangisinin yaşı fazlaysa riski de yüksek çıkıyor genç olana göre. Boşuna telaş yani...

Hiç belli değil ama, sevindim canım artık bi nebze rahat nefes alırsın
hasret0587 çok geçmiş olsun umarım iyisindir. Allah beterinden korusun.
Bacağım dışında bişey yok harekete bağlı ağrıyor sağol canım
Buda benim 8+2 deki fotom bidebsns cinsiyet tahmini hanımlar :)Eki Görüntüle 2116811
Erken bence 10haftadan sonra nub belirginleşirmiş ve belli de değil

Eki Görüntüle 2116813 bı daha net sanki benim oğlumda paralelmiş bunda yukarı kalkık gibi kafası sağda poposu solda bence
Erkekte 30derecelik açı olur diyorlar senin tam tersi mi şimdi

İkili tarama sonucum çıkmış bana düşük risk gibi geldi bana doktoruma gönderdim bakalım o ne diyecek? Freehcg 36 çıkmış bi sayfada buna göre cinsiyet tahmini yapanlar vardı 50 altına erkek diyorlardı ama benim büyük ihtimal kızım olacak:)

Gözün aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…