- 21 Şubat 2011
- 1.421
- 675
- 123
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #10.301
Çok geçmiş olsun. Hasta olmak çok zor . Hele bir de çocuk varsa daha zor .Slm arkadaşlar,zor bi hastalık süreci geçirdim
Faranjit olmuşum,2 gün direndim sonra ateş çıkınca acile koştum parolün serumunu taktılar ve ventolün buhar verdiler,sonrasında 5 gündür istirahat ediyorum ama daha yeni yeni toparlanıyorum
Annemle aynı şehirdeyim çok şükür,onda kalıyorum oğlum var onunlada ilgilendiler benimle de :)
Hasta olan varsa Rabbim şifa versin inş :)
Merhaba arkadaşlar.
Bugün ikili testimiz vardı, ense kalınlığımız iyi çıktı kan verdik bekliyoruz cuma günü çıkacakmış sonuçlar. 12+6 olmuşuz ve doktor büyük ihmital kız olduğunu söyledi .
Darısı randevularını
Merhaba bende 12+3 te kız olacağını öğrendim. Ama doktor 2 hafta sonra kesin olup olmadığını söyleyebilirim organ gelişimi devam ediyor dedi.
günaydın 12. haftada cinsiyet öğrenen var mı içinizde ?
benim cumartesi randevum var ikili tarama testi için 3-3,5 aylıkken söyleriz demizşti doktorum inş. öğrenirim çok merak ediyorum
Ben 12+3 te öğrendim bacak arası boş bu nedenle kız gibi ama cinsiyet gelişimi 14. Haftadan sonra tamamlandığı için en net 2 hafta sonra söyleyebilirim dedi
Kızlar günaydın sağlık ocağının verdiği decavit adlı multivitamini kullanan varmı?
Doktorum folik asit bitince decavite geç demişti dün başladım ama daha fazla bulantı ve ishale sebep oldu.
Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?
Ben hamile kalmadan 3 ay önce başladım halende kullanıyorum. Herhangi bi sıkıntı yaşamadım. Acaba üşüttün mü ki yada senin bünyende farklı yan etki yapmış olabilir
bekleyenlerin başına, inşallah iyi haberlerle .Ya benim de kafam karıştı benim tüp bebek yaptırdığım doktor ilk kalp atışı için gittiğimizde bu vitamini kullandığımı söylediğimde bana tamam iyidir devam et dedi sonra be takiplerimi tabi bulunduğum şehirde yaptırıyorum o da o vitamini bırak direkt sadece folik yazayım onu sonra dedi iyi dedim anlamadım ne zararı olurdu ki içinde folikte var diğer vitaminlerde zaten doktordan yana da şüphelerim var bakalım ben 12. hafta demişti sanırım dr ama tekrar sorucam zaten tam 12. hafta bitince gidicem doktora.
yaşında ne varmışDr.bana 34 yaşında olduğum için nifty testi önerdi.Pahalı ancak dediği için yaptırmayı düşünüyorum.14.hafta gibi...Sanırım çoğunluk ikili testi yaptırıyor.Kafam karıştı bilemedim???
Tamam söylerim :))çok hoş:)))Bende takıldım yasında ne varmıs cıdden evet eskıden rısklı yasmıs ama eskıden artık öyle deil millet 40 larında doguruyor ki zaten bu grupta çoğunluk 30 yas üstüyüz... druna slm söyle cnmbenım bütün arkadaşlarım benle akren dersin
Hahaha deli mi ne? ben 40 yaşındayım üstelik ilk bebeğimi kaybettim bana bile ille yaptır demediler birde benden selam söyle mademTamam söylerim :))çok hoş:)))
Merhaba Arkadaşlar başağrısı için çözümü olan var mı? Tüm gün ağrıdı hala geçmedi?
Biz de buyuk ihtimalle nifty yaptiriyorux canim.Dr.bana 34 yaşında olduğum için nifty testi önerdi.Pahalı ancak dediği için yaptırmayı düşünüyorum.14.hafta gibi...Sanırım çoğunluk ikili testi yaptırıyor.Kafam karıştı bilemedim???
Neden 14.hafta yaptiriyorsun bu arada. 10. Haftayi doldurdugundan itibaren yapiliyor bu test.Dr.bana 34 yaşında olduğum için nifty testi önerdi.Pahalı ancak dediği için yaptırmayı düşünüyorum.14.hafta gibi...Sanırım çoğunluk ikili testi yaptırıyor.Kafam karıştı bilemedim???
yaşında ne varmış
Yastan dolayi illa sorun olacagi icin degil kizlar ama ikili taramada ense kalinligi +kan değeri +yaşa göre risk hesaplanıyor. Yaş yüksek olunca risk de artmış oluyor. O yüzden zaten ikili tarama testini güvenilir bulmuyorlar. Yani aynı ense kalınlığı ve kan değerlerine sahip iki kadında hangisinin yaşı fazlaysa riski de yüksek çıkıyor genç olana göre. Boşuna telaş yani...Bende takıldım yasında ne varmıs cıdden evet eskıden rısklı yasmıs ama eskıden artık öyle deil millet 40 larında doguruyor ki zaten bu grupta çoğunluk 30 yas üstüyüz... druna slm söyle cnmbenım bütün arkadaşlarım benle akren dersin
Hiç belli değil ama, sevindim canım artık bi nebze rahat nefes alırsınGünaydın kızlar, kontrolden geldim şimdi
Çok şükür herhangi bir sorun yokmuş, artık sürekli yatmam da gerekmiyor. İnşallah kanama alanı olan herkesin iyileşir bir an önce
Bide bu nub nasıl bakılıyor çözemedim. Anlayan varsa bakabilir mi? Benim aslında 10+3 ama bebek 2 gün öndeymiş. Şu an belki erken diye görünmüyodur ama onu bile anlamıyorum
Bacağım dışında bişey yok harekete bağlı ağrıyor sağol canımhasret0587 çok geçmiş olsun umarım iyisindir. Allah beterinden korusun.
Erken bence 10haftadan sonra nub belirginleşirmiş ve belli de değilBuda benim 8+2 deki fotom bidebsns cinsiyet tahmini hanımlar :)Eki Görüntüle 2116811
Erkekte 30derecelik açı olur diyorlar senin tam tersi mi şimdiEki Görüntüle 2116813 bı daha net sanki benim oğlumda paralelmiş bunda yukarı kalkık gibi kafası sağda poposu solda bence
epidural sezeryan 6000 genel anestezi 5000 tlMilenaNikoleyeva koçun Doğum fiyatını öğrendin mi? Ben kolanla görüştüm sezaryen 5500, Türkiye de bu civarlar sanırım.
Gözün aydın canımİkili tarama sonucum çıkmış bana düşük risk gibi geldi bana doktoruma gönderdim bakalım o ne diyecek? Freehcg 36 çıkmış bi sayfada buna göre cinsiyet tahmini yapanlar vardı 50 altına erkek diyorlardı ama benim büyük ihtimal kızım olacak:)
Neden 14.hafta yaptiriyorsun bu arada. 10. Haftayi doldurdugundan itibaren yapiliyor bu test.
nane yağı ile masaj duvarlari tirmaliyordum agridan anında kestiMerhaba Arkadaşlar başağrısı için çözümü olan var mı? Tüm gün ağrıdı hala geçmedi?
Nerde yaptırıyorsun testi ?Bilemedim o tarihe randevu verdi?13.hafta sonu gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?