- 25 Ekim 2017
- 461
- 543
- 103
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #10.061
5 6 kitap aldım canım en iyisi mayo kliniğin sende almışsın zaten.
Cinsiyeti bebeğimin kiz dediler tam netlescek bidahaki gttigimde ona gore bebek guncesi alıcam ilerde büyüdüğünde güzel hatıra olur
Canim marka var mi?Benim de ilk gunden beri asiri siskinlik ve gaz var.cok rahatsiz ediyordu.sanki nefes bile alamiyordum.probiyotik yogurtlardan yiyorum kayisili.cok rahatlatti.ilk baslarda gunde iki yiyordum.simdi gunde bire dusurdum.Daha iyiyim su an.
Bende birkac kitap aldim ama mayo klinik haric onun neye gore iyi oldugunu soyleyebilir misiniz cunku bitince tekrar alicam5 6 kitap aldım canım en iyisi mayo kliniğin sende almışsın zaten.
Cinsiyeti bebeğimin kiz dediler tam netlescek bidahaki gttigimde ona gore bebek guncesi alıcam ilerde büyüdüğünde güzel hatıra olur
Bende ilk gün öğrenince kızıma sordum sabah yeni uyanmış yataktaydı Ceren sence kekiz mı olur erkek mi dedim ben kız istiyorum ama erkek olacak dediBenim de 10 yaşında bi erkek kardeşim var ona sormuştum ama aynen hemen erkek olsun yoksa ben sevmem zaten dedi4 kız kardeşiz en küçüğümüz de o bıkmış kızlardan beyfendi
Bende birkac kitap aldim ama mayo klinik haric onun neye gore iyi oldugunu soyleyebilir misiniz cunku bitince tekrar alicam
Benim aldigim kitaplarda soyle
Doc dr Saniye Bencik Kangal _Korkma iyi bir annesin
D.cuceloglu_gelistiren anne baba
Thomas gordon _etkili anne baba egitimi
Hal edward runkel bagirmayan anne baba olmak
Genelde tutar diyorlar bende erkek bebek gördüm ama istediğim için mi bilmiyorum anaannemde erkek görmüşMerhaba, daha önce doğum yapmış arkadaşlara bir sorum olacak. Rüyasında gördüğü bebegin hemen hemen aynısını doğuran var mı?:) Rüyamda iki kez erkek bebek gördüm, doktor: "erkeğe benziyor," dedi. Yalnız gördügüm bebekler sapsarı, bize hiç benzemiyor
Aldırmasanda en azından bilirsin neyle karşılaşacağını ona göre önlemler yada bi yol haritası hazırlarsın bence yapılmalıdır. Tedbir al takdiri bırak demişlerKızlar günaydın. İkili test yaptırmayacak olan var mı ?
Allah göstermesin ama bir sıkıntı da çıksa aldırmayı düşünmüyorum. Bu sebeple sizce yaptırmam mantıklı olur mu?
Activiadır muhtemelen bende onlardan yiyorumCanim marka var mi?
Bende ilk gün öğrenince kızıma sordum sabah yeni uyanmış yataktaydı Ceren sence kekiz mı olur erkek mi dedim ben kız istiyorum ama erkek olacak dedioğlumda ısrarla arabalarını paylaşacağı bi erkek kardeş bekliyor ne çıkacak bakalım.
Sizde de erkeğe hasret bi durum war sanırım inş oğlun olur
Genelde tutuyor sende neçıktı o değer?KIZlar günaydınnnn ikili testimin sonucu çok şükürr iyi çıktı inşaAllah bütün testlerimiz detaylı vs. Güzel çıkar :) bu arada şu beta free hcg ye göre cinsiyet belirleme çoğunda tutuyormuş benim oğlanda da tutmuştu sözde İsrail’li bilim adamları bulmuş bla blavar mı tutan ya da sizce böyle birşeyin doğruluk payı olabilir mi bir yerde bilimsel açıklamasını okumuştum ama yüzde yüzlük bi durum yok benim gibi çoğunuz merak ediyor eminim başta sağlıklı olsunlar gerisi hiç önemli değil ama insan çatlıyor meraktan
Bencede sizin taraf çok sevinir benim annemlerde 4kız 1erkek bizde iki kız kardeşiz annem oğlumda 4.aydan itibaren bilmesine rağmen Doğumdan sonra ebeye hala cinsiyeti soruyorduAslında biz eşimle ilk çocuk kız olsun istiyoruz ama sağlıklı olsun da farketmez erkek olursa bizimkiler daha sevinir gibi ama
evet oglumda gordugum bebegin aynisi oldu hatta su an ki tavirlari konusmalari bile hala ruyamdaki o bebekMerhaba, daha önce doğum yapmış arkadaşlara bir sorum olacak. Rüyasında gördüğü bebegin hemen hemen aynısını doğuran var mı?:) Rüyamda iki kez erkek bebek gördüm, doktor: "erkeğe benziyor," dedi. Yalnız gördügüm bebekler sapsarı, bize hiç benzemiyor
Valla söylemek istemiyorlar özeldeki kendi doktorum bile 14 ten önce kesin söylemek mümkün değil ama tahminimi sorarsanız şimdilik kız dedi.Bende 12+1de gidicem detaylı ultrasona ama devlet hastanesi söylermiki
Canım bence hiç takma kafana. Insanlar anlayissiz. Bende çikolata kisti tedavisi menopoz tedavisi falan görüp ilk bebeğime öyle hamile kalmış ve çok kilo almistim. Çok şükür Rabbim nasip etti. Sana da nasip etmis sukur. Şimdi de kiloluyum. Sadece et, süt urunleri, yumurta ve meyve yiyorum. Tatlıya mümkünse yaklasmamaya çalısiyorum. O zaman az kilo alıp hem de bebisimizi beslemiş oluruz.Yaa kızlar ben kilolu hamile kaldım yani tüp bebek tedavisi sonucu kaldım, menapoza sokuldum daha öncesinde ve ilaçlar yüzünden bu geçici menapoz yüzünden 10 kiloyu geçkin aldım, arkda fotomu görmüş mbj atmış çok üzüldüm...çok kilo almışsın sen 100 kilo doğurursun yazmış..sabah beri moralim bozuldu ya..napabilirdimki
Benim kızımda erkek istiyorum ama bu da bence kız diyordu haklı çıktı büyük ihtimal kızımızmolacakBende ilk gün öğrenince kızıma sordum sabah yeni uyanmış yataktaydı Ceren sence kekiz mı olur erkek mi dedim ben kız istiyorum ama erkek olacak dedioğlumda ısrarla arabalarını paylaşacağı bi erkek kardeş bekliyor ne çıkacak bakalım.
Sizde de erkeğe hasret bi durum war sanırım inş oğlun olur
Kızlar boğaz enfeksiyonu başladı öksürük te çok bunalttı penos dye antibiyotik verdi doktor ama geçmedi ne yapabilirim acil yardım
Safra kusmasi bendede basladi bende 13 teyim bu ara normal mi acabaCanım ben de 13 teyim bir ara durmuştu ama bu sıra sabahları aç karnına bi ekşime geliyor safra kusuyotum
Ben devlette yaptrdm canım gayet iyiydi test sonuçta ultrasonda bakıp kan alıyorlar o kadar yani memnun olmayacak bir durum yokkızlar ıkılı taramanızı devlette mı yaptırdınız memnun olmayan var mı devlet hastanesinden
Ben de biraz cikti yani bence hamilelikten diye dusunuyorum. Birazi da kilo tabiHerkese selam. Bugun internette 11 haftalık hamilelerin karın fotoğraflarına baktım hepsinin karnı baya çıkmış belli oluyo maşallah. Bende hiç bi şey yok daha. Sizlerde durum nasıl
devlet hastanesine mi gidiyorsunuz acabaBugun ikili tarama için kan verdim Rabbim güzel sonuçlar aldırtsın hepimize ense kalınlığımız 13+1 de 1.69 çıktı boyumuz 6.9 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?