2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
5 6 kitap aldım canım en iyisi mayo kliniğin sende almışsın zaten.
Cinsiyeti bebeğimin kiz dediler tam netlescek bidahaki gttigimde ona gore bebek guncesi alıcam ilerde büyüdüğünde güzel hatıra olur

ne güzel canım az kalmış öğrenmene cinsiyeti :) ben abimin eşinin yeğenime hamileyken gittiği özel bir doktora gidiyorum izmirde. çok iyi bir doktor ama maalesef en erken 16. haftada söylüyor cinsiyeti önceden görmesine rağmen.

Benim de ilk gunden beri asiri siskinlik ve gaz var.cok rahatsiz ediyordu.sanki nefes bile alamiyordum.probiyotik yogurtlardan yiyorum kayisili.cok rahatlatti.ilk baslarda gunde iki yiyordum.simdi gunde bire dusurdum.Daha iyiyim su an.
Canim marka var mi?

5 6 kitap aldım canım en iyisi mayo kliniğin sende almışsın zaten.
Cinsiyeti bebeğimin kiz dediler tam netlescek bidahaki gttigimde ona gore bebek guncesi alıcam ilerde büyüdüğünde güzel hatıra olur
Bende birkac kitap aldim ama mayo klinik haric onun neye gore iyi oldugunu soyleyebilir misiniz cunku bitince tekrar alicam
Benim aldigim kitaplarda soyle
Doc dr Saniye Bencik Kangal _Korkma iyi bir annesin
D.cuceloglu_gelistiren anne baba
Thomas gordon _etkili anne baba egitimi
Hal edward runkel bagirmayan anne baba olmak

Benim de 10 yaşında bi erkek kardeşim var ona sormuştum ama aynen hemen erkek olsun yoksa ben sevmem zaten dedi 4 kız kardeşiz en küçüğümüz de o bıkmış kızlardan beyfendi
Bende ilk gün öğrenince kızıma sordum sabah yeni uyanmış yataktaydı Ceren sence kekiz mı olur erkek mi dedim ben kız istiyorum ama erkek olacak dedi oğlumda ısrarla arabalarını paylaşacağı bi erkek kardeş bekliyor ne çıkacak bakalım.
Sizde de erkeğe hasret bi durum war sanırım inş oğlun olur

may0 clınıc gebeliğe karar verdiğin andan itibaren hafta hafta, bedensel, ruhsal vs her şekilde seni bekleyen şeyleri çok net ve anlaşılır şekilde anlatıyor

Genelde tutar diyorlar bende erkek bebek gördüm ama istediğim için mi bilmiyorum anaannemde erkek görmüş
Kızlar günaydın. İkili test yaptırmayacak olan var mı ?
Allah göstermesin ama bir sıkıntı da çıksa aldırmayı düşünmüyorum. Bu sebeple sizce yaptırmam mantıklı olur mu?
Aldırmasanda en azından bilirsin neyle karşılaşacağını ona göre önlemler yada bi yol haritası hazırlarsın bence yapılmalıdır. Tedbir al takdiri bırak demişler
Canim marka var mi?
Activiadır muhtemelen bende onlardan yiyorum

Aslında biz eşimle ilk çocuk kız olsun istiyoruz ama sağlıklı olsun da farketmez erkek olursa bizimkiler daha sevinir gibi ama

Genelde tutuyor sende neçıktı o değer?

Aslında biz eşimle ilk çocuk kız olsun istiyoruz ama sağlıklı olsun da farketmez erkek olursa bizimkiler daha sevinir gibi ama
Bencede sizin taraf çok sevinir benim annemlerde 4kız 1erkek bizde iki kız kardeşiz annem oğlumda 4.aydan itibaren bilmesine rağmen Doğumdan sonra ebeye hala cinsiyeti soruyordukorka korka sonra bezini değiştirdi de rahatladı:))))

evet oglumda gordugum bebegin aynisi oldu hatta su an ki tavirlari konusmalari bile hala ruyamdaki o bebek

Canım bence hiç takma kafana. Insanlar anlayissiz. Bende çikolata kisti tedavisi menopoz tedavisi falan görüp ilk bebeğime öyle hamile kalmış ve çok kilo almistim. Çok şükür Rabbim nasip etti. Sana da nasip etmis sukur. Şimdi de kiloluyum. Sadece et, süt urunleri, yumurta ve meyve yiyorum. Tatlıya mümkünse yaklasmamaya çalısiyorum. O zaman az kilo alıp hem de bebisimizi beslemiş oluruz.

Benim kızımda erkek istiyorum ama bu da bence kız diyordu haklı çıktı büyük ihtimal kızımızmolacak

Herkese selam. Bugun internette 11 haftalık hamilelerin karın fotoğraflarına baktım hepsinin karnı baya çıkmış belli oluyo maşallah. Bende hiç bi şey yok daha. Sizlerde durum nasıl

Kızlar boğaz enfeksiyonu başladı öksürük te çok bunalttı penos dye antibiyotik verdi doktor ama geçmedi ne yapabilirim acil yardım

Çok geçmiş olsun. Ben 2 aydır hastayım. Çareyi elma sirkesinde buldum. Sabah akşam ya da boğazım acıdıkça 3 çorba kaşığı kadar elmas sirkesini yarim bardak su ve 1 çay kaşığı tuzla gargara yapıyorum. Düzenli yaparsan mikropların üremesini engelliyor. Tavsiye ederim.acil şifalar.

Herkese selam. Bugun internette 11 haftalık hamilelerin karın fotoğraflarına baktım hepsinin karnı baya çıkmış belli oluyo maşallah. Bende hiç bi şey yok daha. Sizlerde durum nasıl
Ben de biraz cikti yani bence hamilelikten diye dusunuyorum. Birazi da kilo tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…