2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizlar 13.haftadayim simdiye kadar cok bulantim ve mide eksimem oldu ancak hic kusmadim rahat atlattim bu sureci yalniz dunden beri kusmamak icin kendimi zor tutuyorum 3.aydan sonra bu normal mi yoksa yedigim seylerden mi kaynaklidir anlamadim gitti
Canım ben de 13 teyim bir ara durmuştu ama bu sıra sabahları aç karnına bi ekşime geliyor safra kusuyotum

Bunu bende görmüştüm benimki tuttu kız dedi doktor

Canim ben de tedaviyle hamiel kaldim 10 kilo almadim ama 2 kilo almistim transfer hazirliginda transferden beri de 3.5 kilo aldim progestron ve ostrojen ilaclarindan. Baslarda ben de cok taktim ama simdi saldim. Bugunleri az beklemedik baslarim kilosuna dogumdan sonra veririz elbet allahin izniyle uzulme. Zaten hamile kaldigindan beri de kilo almamissin baksana.

Gunaydın kızlar harıka bir rüyadan uyandım kalkar kalmaz dua etmeye basladım rabbıme... sezeryana gırmıs dogum yapmıstım yanıma bebek koydular allahım nasıl tatlı yusyuvarlak surat ablasına benzıyordu druma soruyorum sankı kız demi die drumda kız kız diyor emzirmeye calisiyorum falan yaa cok guzeldı allahım hepımıze guzel yazılar yazsın kızlar guzel gunler gorelım ıns kayıp bebeklerden sonra rüyası bile güzel geliyor bu duyguların bu benım gordugum ıkıncı kız ruyası bırtanede kocam gormustu... bıde kısa bısey anlatayım kızlar hamıle oldugunuzu ogrendıgınızde bı cocuga sorun cınsıyet dıe duymuştum yanı soyle kızıma hamıle kaldıgımı ogrendıgım gun anneme gıderken yolda tanımadıgım bı cocuk baktım benle sohbet edıyor bakkala gıdıyorum bende annem para verdı cıkolata alcam falan dedı tanımıyorım ama neyse ona sordum benım kızımmı oglummu olcak dıe cocuk kızın olcak dedi kostu gıttı ve tuttu... bundada aksam arkadaslardaydık bı oglu var ıkıbucuk yasında aldım kucagıma kulagına fısıldadım sence kızmı erkekmı dıe baktı suratıma kız dedı fırladı gıttı oda ben ınanıyorum kızlar sorun ama kardeşlere deıl karrdesler kendı cınsını ıstedıgı ıcın onu söyler yabancı bı cocuga yada bırıne ıste anladınız sız onu

Canım ben de 13 teyim bir ara durmuştu ama bu sıra sabahları aç karnına bi ekşime geliyor safra kusuyotum

Aynen benim 9. hafta ortalarında durmuştu ama birkaç gündür yine var ara ara oluyor şükür bugün sabahta oldu hala içim karışıyor. Kusma yok ama öğürme hissi geliyor. Cumartesi günü de eve kadın gelmişti kek yaptım sigara böreği yaptım onlardan gece de yedim ağır mı geldi ne bilmiyorum çok fena kustum o gece. 2 haftam var daha kontrol ve test için nasıl geçecek bilmiyorum bazen hiç hamile değilmiş gibi oluyorum yani 9. hafta geçtiğinden beri ne ağrım ne birşeyim var arada oluyor

Canim ayni ruyayi iki gun once bengordum. Hayirlara vesile olsun insallah

Canım çok güzelmiş rüyan Rabbim hayırlara çıkarsı ben pek göremedim de eşim hamile kalmadan da çok gördü. Mesela ben hamile kalmadan önce tedaviye takrar başlamadan evvel benim anneanne dedemi görmüştü vefat ettiler kendi annesini de ve tüm ölmüşlerimizi onun tarafı benim tarafım ve bir çocuk hiç durmadan ağlıyormuş susturamıyorlarmış ben niye gidemiyorum gitmek istiyorum neden gidemedim diye yazında kimyasal gebeliğim olmuştu. Herkes onu susturmaya çalışıyormuş ama cinsiyet görmemişti. Bu sefer test yapacağım zaman sabah yapmadan önce kedi görüyor kedi diyor sen bana iyilik yaptın mama verdin bende sana hediye vereceğim diyor sonra test yaptım pozitif tekrar uyuduk bu seferde ayn kediyi gördüğü bankta trenden bir erkek çocuk iniyor elinde bavuluyla baba geldim diyor. Sonra da erkek çocuk gördü bende birkaç kez gördüm ama cinsiyet hatırlamıyorum burada da test yaptılar bana tuz döktüler başıma burnumu kaşımışım ilk erkek olacak dediler bakalım

Göbüşün çıkmaya başlamadı mı:) hala yüz üstü yatabiliyorsan tadını çıkar.

Öğütp kusamamak çok fena, çıkarınca rahatlıyor da insan diğer türlü ağızda hep bir ekşime

ALlah hayırlara çıkarsın rüyanı canım:) brn de kızımda sormuştum bi çocuğa cemile olacak demişti :) bunda da arkadaşımın kızına sordum tız böcüt(kız böcek)dedi hsyırlısı bakalım:)

Canim ayni ruyayi iki gun once bengordum. Hayirlara vesile olsun insallah

Canımm nasılsın yaa öyle böyle derken girdik mi 11. haftaya çok şükür bugünlerimize inşallah sağlıkla ilerler hepimizin hamileliği ama seninle birgün aramız ikimizde tedaviyle kaldık yerin çok ayrı hep seni takip ediyorum. Benim 9. haftadan beri ağrılarım hiç yok kasık falan ama ayakta kalınca belim ağrıyor mesela c.tesi kadın geldi temizlik için hep başında durdum yoruldum. Sadece sağ göğsümde ağrı var yoksa hamileyim demeyeceğim yani sende öyle misin. Bu arada biraz da içim bulanıyor yine

Çıktı aslında canım zaten ona güveniyorum 1 haftada bariz bir şişlik var iç çamaşırlarım aşağıda kalıyor oradan anlıyorum normalde bel hizasında olanlar bile artık yukarı çıkmıyor demek ki büyüyor diyorum. Kıyafetlerden daha belli olmuyor pek kalın giyiyoruz çıplakken ve pijamayla belli oluyor ya ama 3 ay bitince belli olacak gibi. Aynen kusmamak daha kötü

Kuzum ben de snei hep takip ediyorum tabiki de ayrica ruyana tuylerim diken diken pldu valla benim mide olayi devam ediyor kusma yok ama hep bir hazimsizlik bulanti var. gogusleirm gecmisti bu hafta acimaya basladi yine sanirkm buyudukleri icin bu defa. Bir de arada sag kasigima dogru batma oluyor sanirim bebek buyudugu icin o daonun disinda bir sikintim yok cok sukur. Ikili testi bekliyorum iste

Hadsiz, ona mı düşmüş. Ağzının payını verdin inşallah arkadaşına?!?
Sağolun kızlar verdim üğzının payını bide bekar evlide değil...1155 kilo doğurcam kimene hedefim dedim..ben az beklemedim biliyon dedim bişe diyemedi..ya ben anlamıyorum herkes sanki zaıf olmak zorunda olamıyorum işte zaten boyum var kalıbımda iri yani napim düğünde zayıftık şiştim üzerine bide böyle şiştim..doğurim hepsini vercem bu kiloların...hamile bazı arkadaşlarda aman onu yeme bunu yema öyle yapma..ilaç alıyoz bilmiyolar sankim ...ah ahh kızlar içimi anma ablama yeğenlerime size dökebiliyorum çok sağolun..Rabbim bebişlerinizi sizi korusun sağsalim kucaklarımıza alalım inşallah

İnşallah canım. Böyle densizler etrafımızda hep olacak içimize atıp dert etmeyelim verelin ağızlarının payını. İstediğini söyleyen istemediğini işitir diye söz bile var.

her totem erkeği işaret ediyor bana şunu yazmak istiyorm herkes erkek dedi rus çin totemler ama kız oldu inanmayın böyle şeylere demek istiyorm Allahım lüten sağlıklı ve hayırlı bi kızım olsun

Bende tüp bebege başladığımda rüya görmüştüm kızlar tutcakmı Rabbim diye yatmıştım gce..rüyamda tüp bebek merkezindeyiz hemşirelere noldu tutmu diyorum transfer yapılmış...onlarda bana bi erkek çocuğu gösteriyolar bak sana bi tane transfer ettik tuttu oğlun oldu diyolar...bakıyorum sarı saçlı bi bebiş...kafasını önüne eğmiş oturuyo üzerinde beyaz zıbın vardı önünde gökkuşağı olan...sonra bide gene niyet ettim..evdeymişim beşikte kız bebek yatıyomuş 10 aylık onu uyutuyodum sırtımdada erkek bebem vardı elinden tutmuşum aşağı salınıyodu o da 2 yaşındaydı 2 arkadaşım ve yeğenim de erkek bebeğim oldugunu görmüşler herkes erkek diyo bilmiyorum nolck bazen erkek bazen kız geçiyo içimden

Günaydın kızlar. GüZel geçen bir hafta olsun inşallah.. ben bugün nifty için kan vermeye gideceğim. İnşallah güzel sonuçlar gelecek.

Ya canım ben düşünmüyordum nıfty testi aslında ama eşime de deyince ona da mantıklı geldi daha doğru ve kesin sonuç diye Bursa'da 1.500 tl ye indirdiler demiştin ben Eskişehir Acıbademde yaptırmak istiyorum Şahin hocanın hastasıyım tüp bebek desem yaparlar mı acaba siz nasıl düşürdünüz fiyatı?

Benim geçmişti ama haftasonu yine ara ara başladı. Benim hiç acımamıştı yeni yeni sağ göğsüm acıyor ve dolgunlaştılar 70 giyiyordum 75 e geçicem çok sevindim bu duruma tabi ki. Benim de 2 haftam var nıfty testi de düşünüyoruz da acaba 2 li testi yaptırıp risk çıkarsa mı yaptırsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…