- 15 Ocak 2018
- 226
- 359
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #10.041
Gunaydın kızlar harıka bir rüyadan uyandım kalkar kalmaz dua etmeye basladım rabbıme... sezeryana gırmıs dogum yapmıstım yanıma bebek koydular allahım nasıl tatlı yusyuvarlak surat ablasına benzıyordudruma soruyorum sankı kız demi die drumda kız kız diyor emzirmeye calisiyorum falan yaa cok guzeldı allahım hepımıze guzel yazılar yazsın kızlar guzel gunler gorelım ıns kayıp bebeklerden sonra rüyası bile güzel geliyor bu duyguların bu benım gordugum ıkıncı kız ruyası bırtanede kocam gormustu... bıde kısa bısey anlatayım kızlar hamıle oldugunuzu ogrendıgınızde bı cocuga sorun cınsıyet dıe duymuştum yanı soyle kızıma hamıle kaldıgımı ogrendıgım gun anneme gıderken yolda tanımadıgım bı cocuk baktım benle sohbet edıyor bakkala gıdıyorum bende annem para verdı cıkolata alcam falan dedı tanımıyorım ama neyse ona sordum benım kızımmı oglummu olcak dıe cocuk kızın olcak dedi kostu gıttı ve tuttu... bundada aksam arkadaslardaydık bı oglu var ıkıbucuk yasında aldım kucagıma kulagına fısıldadım sence kızmı erkekmı dıe baktı suratıma kız dedı fırladı gıttı oda ben ınanıyorum kızlar sorun ama kardeşlere deıl karrdesler kendı cınsını ıstedıgı ıcın onu söyler yabancı bı cocuga yada bırıne ıste anladınız sız onu
Yok canım 1500 tl ye inmediler. 2000tl ye yaptıracağım. Acıbadem 2650tl fiyat verdi. Özel sigorta bu testleri karşılamıyor ama yinede aradılar sigortayı,sigorta sağolsun 300tl indirim yaptı :) dalga geçiyorlar galiba. Doktorum iyi bir genetik merkezine yönlendirdi,orada yaptıracağım fiyatı dediğim gibi 2000tl. Gelecek olursan veririm adresi :)Ya canım ben düşünmüyordum nıfty testi aslında ama eşime de deyince ona da mantıklı geldi daha doğru ve kesin sonuç diye Bursa'da 1.500 tl ye indirdiler demiştin ben Eskişehir Acıbademde yaptırmak istiyorum Şahin hocanın hastasıyım tüp bebek desem yaparlar mı acaba siz nasıl düşürdünüz fiyatı?
Cnm ben 10+4um bende kalmadi ama geri baslar mi bilmiyorumkizlar benim bulantilar artti yine 12haftadayim sizdedemi oyle
Sağolun kızlar verdim üğzının payını bide bekar evlide değil...1155 kilo doğurcam kimene hedefim dedim..ben az beklemedim biliyon dedim bişe diyemedi..ya ben anlamıyorum herkes sanki zaıf olmak zorunda olamıyorum işte zaten boyum var kalıbımda iri yani napim düğünde zayıftık şiştim üzerine bide böyle şiştim..doğurim hepsini vercem bu kiloların...hamile bazı arkadaşlarda aman onu yeme bunu yema öyle yapma..ilaç alıyoz bilmiyolar sankim ...ah ahh kızlar içimi anma ablama yeğenlerime size dökebiliyorum çok sağolun..Rabbim bebişlerinizi sizi korusun sağsalim kucaklarımıza alalım inşallah
Yok canım 1500 tl ye inmediler. 2000tl ye yaptıracağım. Acıbadem 2650tl fiyat verdi. Özel sigorta bu testleri karşılamıyor ama yinede aradılar sigortayı,sigorta sağolsun 300tl indirim yaptı :) dalga geçiyorlar galiba. Doktorum iyi bir genetik merkezine yönlendirdi,orada yaptıracağım fiyatı dediğim gibi 2000tl. Gelecek olursan veririm adresi :)
Sağolun kızlar verdim üğzının payını bide bekar evlide değil...1155 kilo doğurcam kimene hedefim dedim..ben az beklemedim biliyon dedim bişe diyemedi..ya ben anlamıyorum herkes sanki zaıf olmak zorunda olamıyorum işte zaten boyum var kalıbımda iri yani napim düğünde zayıftık şiştim üzerine bide böyle şiştim..doğurim hepsini vercem bu kiloların...hamile bazı arkadaşlarda aman onu yeme bunu yema öyle yapma..ilaç alıyoz bilmiyolar sankim ...ah ahh kızlar içimi anma ablama yeğenlerime size dökebiliyorum çok sağolun..Rabbim bebişlerinizi sizi korusun sağsalim kucaklarımıza alalım inşallah
Bende 12+1de gidicem detaylı ultrasona ama devlet hastanesi söylermikiBugun öğrendim kızım olacağını 12+3. Üm
Ozaman boşver canım ya,2000 lira ile başka bi eksiği halledersin. İkili ve dörtlü kombine yaptırır doktorun zaten bişey çıkacağını sanmıyorum. Biz geçen yaşanan kötü şeyden sonra biraz evhamlı olduk galiba o yüzden yaptırıyoruz. İlk hamileliğimde ikili ve dörtlü yaptırmıştım sadece. İkili ve dörtlü sonuçlarından sonra bu testlerden bahsetmişti doktorum,haberimiz yoktu.Tamam canım biz bir ikili testi yaptıralım bakalım hani risk durumu olursa kafamız takılırsa artık bu testi de yaptırırız o kadar masrafımız olacak ki salon koltuklarım açılmıyor iki oda bir salon ev bir oda zaten çocuk odası olacak mecbur salona açılan koltuk alıcaz, parkelerimi değiştiricem, boya var, kapılar değişecek, bebek odası falan hatta yatak odamın yatağı fazla büyük beşik için yer çok az kalıyor koysam geçmeye yerim kalmayacak eşim yatağı da değiştirip biraz küçük alalım diyor oda zaten dar anlayacağım göçücez biraz
Vallacanim biz bastan beri niftt istiyordum ama fiyatlar el yakiyor. Bugun bir yerden daha fiyat alicam eger 2000 tl ye kadar bulamazsak sanirim once ikili testi yaptiricaz. Cok pahali ya ve taksit olmamasi zorluyor bizi. Cok kararsiz kaldik biz deBenim geçmişti ama haftasonu yine ara ara başladı. Benim hiç acımamıştı yeni yeni sağ göğsüm acıyor ve dolgunlaştılar 70 giyiyordum 75 e geçicem çok sevindim bu duruma tabi ki.Benim de 2 haftam var nıfty testi de düşünüyoruz da acaba 2 li testi yaptırıp risk çıkarsa mı yaptırsak
Ben 11+3üm bigün çoğalıyor birgün azalıyor ama hergün sabah ve akşam illaki bi bulantım oluyo bende istiyorum artık bitsin rahat rahat istediğimi yiyeyim ne zaman bitecek bakalımkizlar benim bulantilar artti yine 12haftadayim sizdedemi oyle
burada yazılana göre benim de kızım olmalı ama ben erkek hissediyorum hadi bakalım ne çıkacak :)Bebeğinin tahmini cinsiyetini öğrenenler şu toteme bakabilir mi :)
Kullandığım gebelik takibi programında cıktı böyle birsey de bakalim tutacak mi?
Benim bu toteme göre kız olacak. Tutarsa yazacağım cinsiyet belli olduğunda :)
Yarın ikili testimiz var. Umarım hersey yolundadir.
Öncelikle o arkadaşını hayatından çıkar o ne biçim arkadaşmış hamile insana söylenirmi öyle. İkincisi bende kilolu hamile kaldım kaç kilo alacağımı bilmiyorum ama inan hiç umrumda değil bebeğim sağlıklı olsunda kilo verilir o zaman gelsin yine burdan destek oluruz birbirimize inşallah. Unutma sen ne hissedersen bebeğinde hissediyor o yüzden kilo için kendini de minik meleğini de üzmeYaa kızlar ben kilolu hamile kaldım yani tüp bebek tedavisi sonucu kaldım, menapoza sokuldum daha öncesinde ve ilaçlar yüzünden bu geçici menapoz yüzünden 10 kiloyu geçkin aldım, arkda fotomu görmüş mbj atmış çok üzüldüm...çok kilo almışsın sen 100 kilo doğurursun yazmış..sabah beri moralim bozuldu ya..napabilirdimki
Vallacanim biz bastan beri niftt istiyordum ama fiyatlar el yakiyor. Bugun bir yerden daha fiyat alicam eger 2000 tl ye kadar bulamazsak sanirim once ikili testi yaptiricaz. Cok pahali ya ve taksit olmamasi zorluyor bizi. Cok kararsiz kaldik biz de
Benim de ilk gunden beri asiri siskinlik ve gaz var.cok rahatsiz ediyordu.sanki nefes bile alamiyordum.probiyotik yogurtlardan yiyorum kayisili.cok rahatlatti.ilk baslarda gunde iki yiyordum.simdi gunde bire dusurdum.Daha iyiyim su an.Kizlar bu karin siskinligi beni bitirecek allahim resmen davul gibiyimsiskinlie care bulan var mi
5 6 kitap aldım canım en iyisi mayo kliniğin sende almışsın zaten.kızlar d&r dan online olarak bu kitapları sipariş etmiştim. şimdi geldiler :) başka kitaplar alıp okuyan, memnun kalan var mı? tavsiye verebilecek olanlar yazabilirler mi? :)Eki Görüntüle 2116201
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?