• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bende ilk gün öğrenince kızıma sordum sabah yeni uyanmış yataktaydı Ceren sence kekiz mı olur erkek mi dedim ben kız istiyorum ama erkek olacak dedi:KK70: oğlumda ısrarla arabalarını paylaşacağı bi erkek kardeş bekliyor:KK64: ne çıkacak bakalım.
Sizde de erkeğe hasret bi durum war sanırım inş oğlun olur:KK36:
Bizde de aynı dava 3.bebek kime gelecek oğlum kız olsa oynamam, kızım da erkek olursa çok yaramaz olur diyor bakalım bu hafta gidecem kontrole

Herkese selam. Bugun internette 11 haftalık hamilelerin karın fotoğraflarına baktım hepsinin karnı baya çıkmış belli oluyo maşallah. Bende hiç bi şey yok daha. Sizlerde durum nasıl

Bende de biraz var ama kalın kıyafet trikolar giydiğim için kıyafetle henüz belli olmuyor. Çıplakken pijama varken belli oluyor bir de iç çamaşırlarım daha aşağıda kalıyor artık öyle anlıyorum ama daha yeni yani 4-5 gündür öyle tam olarak hani öyle çok da değil. Kişiden kişiye değişen bir durum seninde 3. aydan sonra birden çıkar büyür bebek büyüdükçe

Bikaç gündür girememiştim. Yorumları okudum tek tek bakıyım cinsiyet öğrenen varmış diye hepten heyecan bastı beni bir oğlum var 2. İnşallah önce sağlıklı sonra bir kızım olur inşallah kaynanama çekersem 3 erkek dogururum herhalde :KK61: cuma günü gidiyorum ikili test için hem de cinsiyet öğreniriz inşallah

Merhaba, daha önce doğum yapmış arkadaşlara bir sorum olacak. Rüyasında gördüğü bebegin hemen hemen aynısını doğuran var mı?:) Rüyamda iki kez erkek bebek gördüm, doktor: "erkeğe benziyor," dedi. Yalnız gördügüm bebekler sapsarı, bize hiç benzemiyor:KK42:
Bende iki sefer erkek gördüm çok merak ediyorum doğru çıkacak mı diye . Öğrenince yazarim :)

Kızlar kuzenim gittiğim hastaneye güvenmediğini dile getirdi kafam karıştı doktor erkek dedi penisi dedi gösterdi harta usg si de bu yanılma olurmu ben yinede ilk oğlumdaki gbii detaylıya kadar beklerim ama gittiğimde devlet hastanesi gibi bi hastane bilemedim doktora hiç sormadan ben kendi söyledi hatta kız bekliyordum diye defalarca emin misiniz dedim bak penisi burda dedi

Eklentiler

• B799A313-E3CC-427D-A00E-2C1D174ACE15.png
    B799A313-E3CC-427D-A00E-2C1D174ACE15.png
    301,7 KB · Görüntüleme: 155
Kızlar birde keseyi hep kasıkta hissederdim dün gece karnımda hissettim yukarı çıkmış bu haftada çıkarmış zaten rahim asıl bebişi simdi hissetmeye başladım içimde yumruk gibi şişlik sertlik var kurban olurum Verene :KK68:2. De olsa acemilik var her şeyi unutmuşum vallahi 2 buçuk senede :KK57:

Bebeğinin tahmini cinsiyetini öğrenenler şu toteme bakabilir mi :)
Kullandığım gebelik takibi programında cıktı böyle birsey de bakalim tutacak mi?

Benim bu toteme göre kız olacak. Tutarsa yazacağım cinsiyet belli olduğunda :)
Yarın ikili testimiz var. Umarım hersey yolundadir.

Erkek olacak öyleyse hadi bakalım tutacak mı dönüş yaparım :))

Gunaydın kızlar harıka bir rüyadan uyandım kalkar kalmaz dua etmeye basladım rabbıme... sezeryana gırmıs dogum yapmıstım yanıma bebek koydular allahım nasıl tatlı yusyuvarlak surat ablasına benzıyordu :KK37: druma soruyorum sankı kız demi die drumda kız kız diyor emzirmeye calisiyorum falan yaa cok guzeldı:rolleyes: allahım hepımıze guzel yazılar yazsın kızlar guzel gunler gorelım ıns kayıp bebeklerden sonra rüyası bile güzel geliyor bu duyguların :KK36: bu benım gordugum ıkıncı kız ruyası bırtanede kocam gormustu... bıde kısa bısey anlatayım kızlar hamıle oldugunuzu ogrendıgınızde bı cocuga sorun cınsıyet dıe duymuştum yanı soyle kızıma hamıle kaldıgımı ogrendıgım gun anneme gıderken yolda tanımadıgım bı cocuk baktım benle sohbet edıyor bakkala gıdıyorum bende annem para verdı cıkolata alcam falan dedı tanımıyorım ama neyse ona sordum benım kızımmı oglummu olcak dıe cocuk kızın olcak dedi kostu gıttı ve tuttu... bundada aksam arkadaslardaydık bı oglu var ıkıbucuk yasında aldım kucagıma kulagına fısıldadım sence kızmı erkekmı dıe baktı suratıma kız dedı fırladı gıttı oda ben ınanıyorum kızlar sorun ama kardeşlere deıl karrdesler kendı cınsını ıstedıgı ıcın onu söyler yabancı bı cocuga yada bırıne ıste anladınız sız onu:KK70:
Bunu bende duydum hatta yaptım üç tane çocuğa sordum başka başka zamanlarda üçüde erkek dedi ama ben kız hissediyorum bakalım nolacak :D

Herkese selam. Bugun internette 11 haftalık hamilelerin karın fotoğraflarına baktım hepsinin karnı baya çıkmış belli oluyo maşallah. Bende hiç bi şey yok daha. Sizlerde durum nasıl
Benim 11. haftanin bitiminde daha once duz olan karnimda kasıktan göbek deligine dogru belirgin bir şişlik oluştu. 10 gündür de aynı durumda. Ilk haftalarda aksamlari gaz şişkinliği oluyordu ama sabahlari azaliyordu. Bu artik geldi oturdu ama sadece benim anlayabilecegim ölçülerde henüz.

Kızlar birde keseyi hep kasıkta hissederdim dün gece karnımda hissettim yukarı çıkmış bu haftada çıkarmış zaten rahim asıl bebişi simdi hissetmeye başladım içimde yumruk gibi şişlik sertlik var kurban olurum Verene :KK68:2. De olsa acemilik var her şeyi unutmuşum vallahi 2 buçuk senede :KK57:
Aynen canım böyle küçücük bir şişlik gibi sertlik oluyor bendede var o ve sağ tarafımda

Back