2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bizde de aynı dava 3.bebek kime gelecek oğlum kız olsa oynamam, kızım da erkek olursa çok yaramaz olur diyor bakalım bu hafta gidecem kontrole

Herkese selam. Bugun internette 11 haftalık hamilelerin karın fotoğraflarına baktım hepsinin karnı baya çıkmış belli oluyo maşallah. Bende hiç bi şey yok daha. Sizlerde durum nasıl

Bende de biraz var ama kalın kıyafet trikolar giydiğim için kıyafetle henüz belli olmuyor. Çıplakken pijama varken belli oluyor bir de iç çamaşırlarım daha aşağıda kalıyor artık öyle anlıyorum ama daha yeni yani 4-5 gündür öyle tam olarak hani öyle çok da değil. Kişiden kişiye değişen bir durum seninde 3. aydan sonra birden çıkar büyür bebek büyüdükçe

Bikaç gündür girememiştim. Yorumları okudum tek tek bakıyım cinsiyet öğrenen varmış diye hepten heyecan bastı beni bir oğlum var 2. İnşallah önce sağlıklı sonra bir kızım olur inşallah kaynanama çekersem 3 erkek dogururum herhalde cuma günü gidiyorum ikili test için hem de cinsiyet öğreniriz inşallah

Bende iki sefer erkek gördüm çok merak ediyorum doğru çıkacak mı diye . Öğrenince yazarim :)

Kızlar kuzenim gittiğim hastaneye güvenmediğini dile getirdi kafam karıştı doktor erkek dedi penisi dedi gösterdi harta usg si de bu yanılma olurmu ben yinede ilk oğlumdaki gbii detaylıya kadar beklerim ama gittiğimde devlet hastanesi gibi bi hastane bilemedim doktora hiç sormadan ben kendi söyledi hatta kız bekliyordum diye defalarca emin misiniz dedim bak penisi burda dedi

Eklentiler

• B799A313-E3CC-427D-A00E-2C1D174ACE15.png
    301,7 KB · Görüntüleme: 155
Kızlar birde keseyi hep kasıkta hissederdim dün gece karnımda hissettim yukarı çıkmış bu haftada çıkarmış zaten rahim asıl bebişi simdi hissetmeye başladım içimde yumruk gibi şişlik sertlik var kurban olurum Verene 2. De olsa acemilik var her şeyi unutmuşum vallahi 2 buçuk senede

Erkek olacak öyleyse hadi bakalım tutacak mı dönüş yaparım :))

Bunu bende duydum hatta yaptım üç tane çocuğa sordum başka başka zamanlarda üçüde erkek dedi ama ben kız hissediyorum bakalım nolacak

Herkese selam. Bugun internette 11 haftalık hamilelerin karın fotoğraflarına baktım hepsinin karnı baya çıkmış belli oluyo maşallah. Bende hiç bi şey yok daha. Sizlerde durum nasıl
Benim 11. haftanin bitiminde daha once duz olan karnimda kasıktan göbek deligine dogru belirgin bir şişlik oluştu. 10 gündür de aynı durumda. Ilk haftalarda aksamlari gaz şişkinliği oluyordu ama sabahlari azaliyordu. Bu artik geldi oturdu ama sadece benim anlayabilecegim ölçülerde henüz.

Aynen canım böyle küçücük bir şişlik gibi sertlik oluyor bendede var o ve sağ tarafımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…