Gunaydın kızlar harıka bir rüyadan uyandım kalkar kalmaz dua etmeye basladım rabbıme... sezeryana gırmıs dogum yapmıstım yanıma bebek koydular allahım nasıl tatlı yusyuvarlak surat ablasına benzıyordu
druma soruyorum sankı kız demi die drumda kız kız diyor emzirmeye calisiyorum falan yaa cok guzeldı
allahım hepımıze guzel yazılar yazsın kızlar guzel gunler gorelım ıns kayıp bebeklerden sonra rüyası bile güzel geliyor bu duyguların
bu benım gordugum ıkıncı kız ruyası bırtanede kocam gormustu... bıde kısa bısey anlatayım kızlar hamıle oldugunuzu ogrendıgınızde bı cocuga sorun cınsıyet dıe duymuştum yanı soyle kızıma hamıle kaldıgımı ogrendıgım gun anneme gıderken yolda tanımadıgım bı cocuk baktım benle sohbet edıyor bakkala gıdıyorum bende annem para verdı cıkolata alcam falan dedı tanımıyorım ama neyse ona sordum benım kızımmı oglummu olcak dıe cocuk kızın olcak dedi kostu gıttı ve tuttu... bundada aksam arkadaslardaydık bı oglu var ıkıbucuk yasında aldım kucagıma kulagına fısıldadım sence kızmı erkekmı dıe baktı suratıma kız dedı fırladı gıttı oda ben ınanıyorum kızlar sorun ama kardeşlere deıl karrdesler kendı cınsını ıstedıgı ıcın onu söyler yabancı bı cocuga yada bırıne ıste anladınız sız onu