- 6 Ocak 2018
- 924
- 732
- 23
- 45
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #9.101
Su da tepiyor benim midemi ama zorla da olsa çok içiyorumbende deneyeyim sodayı sürekli su içiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su da tepiyor benim midemi ama zorla da olsa çok içiyorumbende deneyeyim sodayı sürekli su içiyorum
biraz yediklerimizlede alakalı sanki sarimsakli ve aci yiyince daha kotu oluyorumDene canım nispeten sma iki gündür daha rahatım çok zorlamıyor
Geçmiş olsun yeşil elma tuzla belki iyi gelir dene istersen bi arkadaşıma iyi geldiBende aynıyım bugun hem agladım hem 16 gorurmuyum acaba dedım kızımda 16 kesılmıstı... gercekten kusmayan arkadaslar cok sanslısınız zor bınsezeryan gecırdım kızımı gogus yaralarımdan emzıremedım ama ınanın hıc bırsey bulantı ve kusmalar kadar beter deıl 4 kılo oldu bugun verdıgım lımon okudum bı yerde sıktım bardaga ıcıne bıraz tuz elımde bardak ıle gezıyorum kızlar koku kusma hıssı geldıgı anda yudumluyorum... 24 saatın 24 saatı yataktayım 16 saatı kesın uyuyorum kalan zamanda ölü balık misalı tv bakıyorumınanın saglıcakla bı 16 haftayı goreyım hersey yolunda olup bulantılarım bıtsın gobek atıcam
![]()
canım tam olarak nasıl bi ağrı? aynı bölge mi bilmiyorum ama pazar gecesi başladı, genital bölgemle bacağımın arasından başlayarak diz kapağıma kadar bi ağrı var. doktor ne dedi tam olarak?Bebişlerin fotosu geliyor maşallahdaha ne fotoğraflar paylaşacağız inşallah
Bu arada benim genital bölge ile bacak arasındaki kemiğe dün geceden beri ağrı girdi. Sanırım pelvis denen yer. Dayanamadım acile gittim bizim burda hemen kadın doğum doktoru bakıyor sağolsun. Gördük bebisi bir sorun yok bol bol süt yoğurt peynir ve su tüket dedi.
Sizlerde böyle ağrı yaşayan var mı?
Cnm inş uzun sürmez amin diyorum... kızım allahtan 9 5 bı anaokuluna gıdıyor aksamları esımde hersey kızla ılgılenmek falan yemeklerı annem yapıyor gelemıyorsa kavonazlarla bınsekılde bırılerı ıle bana yolluyor ... sanslıyıö sanırımkı 6 yasında hafta ıcı butun gun okulda olan kızım var ve bana yardımcı olan bı kızım var kucuk anne olucak sanırım o bana bakıyor sımdıdenherhalde en zor geçiren sensin canım inşallah 16 . Haftayı bulmadan kesilir benim hic olmaz bulantı ama tabiki biliyorum o durumu çok zor gerçekten yaninda kimse var mi bakan
Hayırlısı ile geliriz inşallah o zamana. Böyle olunca hiç hamile moduna giremedim ben. Hep bi korku ve stres var.Benim tüp bebek doktorum kanama alanında düşük riski %5 dedi büyük kanama alanında %20 benim büyük malesef 13. Haftaya gelirsek rahatlarız dedi risk bayaüı düşüyor o zaman sanırım bebek kesesi rahimde yer kapladıkça risk azalıyor
Saolun kızlar deniyecegim ılgınız ıcınde tsklr esımde grıp kıyamadım yarın al dedım havuc not alıyorum havuc salatalık yesıl elmaGeçmiş olsun yeşil elma tuzla belki iyi gelir dene istersen bi arkadaşıma iyi geldi
40 al bence biraz bol olur şimdi ama uzun zaman giyersin ben38aldım tam oldu 1/2aya olmayacak gibikızlar malum göbüşler büyüyor, kıyafet alırken nasıl yapıyorsunuz. örneğin 36 bedenim normalde hatta bazen 34 beden de oluyor ama şuan hiçbirinin içine giremiyorum sıkıyor. pantolon aldığımda 38 beden mi almalıyım sizce, internetten aldığım için soruyorum
Kız geliyor söyliiimMerhaba kızlar :)
Dr dan geliyoruz. Minnoşum iyiymiş şükür ama kanama alanı devam ediyor, progestana devam.
Ense kalınlığına baktı iyi dedi, el salladı minnoş bize :) cinsiyetini de göstermedi 3 hafta sonra tekrar gideceğiz inşallah. Eki Görüntüle 2113679
Bende gideceğim yarın ve perşembe iki değişik dr a eğer birini iptal etmezsemYarin 9.20 de randevum umarım herşey yolundadır
Sardalya, hamsi, somon, palamut, uskumru, ton balığı, alabalık yenilebilecek balıklardır. denizin temizliğinden güvenilirliğinden eminseniz diğerleride yenir ama emin olmak pek imkanlı değil. Mezgit barbun kefal sazan midye yenmemelidir.Kizlar gebelikte tercih edilen balıklar nelerdir netten briaz baktim ama sizin de fikrinizi almak istedim aranizda doktor tavsiyesi alan var mi bu konuda hamsi istavrit palamut alabalik cipura ozellikle merak ettiklerim
canım tam olarak nasıl bi ağrı? aynı bölge mi bilmiyorum ama pazar gecesi başladı, genital bölgemle bacağımın arasından başlayarak diz kapağıma kadar bi ağrı var. doktor ne dedi tam olarak?
İnşallah geçici birşeydir canım, geçmezse ben de giderim doktora haber veririm. Oturdum ağladım valla bi yandan ağrı bi yandan bulantı üstüne baş ağrısıAynen öyle canım ilk gece yarısı bacak ağrısı hissettim sonra genital bölgede kemikte ve bacağıma doğru tuhaf ağrı oldu aralıklarla, bugün gündüz de ara ara devam etti.
Ben başka bir ilde riskli gebelik uzmanına gidiyorum ona mesaj attım ''gebelikte böyle ağrılar normaldir, korkmayın" demiş.
Rahat edemedim gün içinde bulunduğum ilde doktora gittim muayene etti bir sorun gözükmüyor rahimin büyümesine bağlı olabilir bol bol kalsiyum içeren yiyecekler ve bol su tüket dedi.
Sen gidersen ya da sorarsan doktoruna bana da haber ver olur mu?
İnşallah geçici birşeydir canım, geçmezse ben de giderim doktora haber veririm. Oturdum ağladım valla bi yandan ağrı bi yandan bulantı üstüne baş ağrısı
evet insallahAaa ben hatırladım saglık ocagına gıdıp kan verıyordu yukselıyor dıyordu hay allahım rabbım yardım etsın tez zamanda kendılıgınden saglıcakla gelsın bebegı ıns
Evet ne yazıkki düşük yaptı rabbim tez zamanda nasip etsin inşKızlar eses07 tüp bebekle hamile kalmıştı hatırlarsınız tesadüfen bi forumda mesajını okudum düşük yapmış rabbim kendiliğinden nasip etsin inşallah
Belliydi onun ki üzüldüm inşallah sağlıkla nasip olur tez zamanda,Kızlar eses07 tüp bebekle hamile kalmıştı hatırlarsınız tesadüfen bi forumda mesajını okudum düşük yapmış rabbim kendiliğinden nasip etsin inşallah
Kefal kirli su balığıdır herşeyide yer benim bildiğim ve önerilmez. Dr a sormak lazım bizim balık restoranımız war eşime göre de pis balık kefal bilemedim şimdiKefal yenilebilen balıklar arasında üstelik cok da lezzetli. Esim almis gecen yedik hafta sonu bir daha yapicam. Zeytinyagi ile de cok hafif güzel oluyor. Mezgit levrek çipura da güzel tavsiye ederim.
http://www.canersonmez.com/index.php/2013/07/hamilelikte-civa/