2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba kızlar :)

Dr dan geliyoruz. Minnoşum iyiymiş şükür ama kanama alanı devam ediyor, progestana devam.

Ense kalınlığına baktı iyi dedi, el salladı minnoş bize :) cinsiyetini de göstermedi 3 hafta sonra tekrar gideceğiz inşallah. Eki Görüntüle 2113679
Oyy maşallah kuzuya ya kaç haftalık burda canım

Eminmisin canım doktorum özellikle su bile içme diyo bana 1 yıldır düzenli test yaptırıyorum ilaçlar vs ama çocukluğumdan beri var bu hastalık doktorum üstüne basa basa su bile içme diyo ve sabah saatlerinde vericeksin diyo

Sana katılıyorum, ilk hamileliğim öncesi hipotiroidim vardı yaklaşık 5-6 sene. Ve gittiğim her doktor 2 profesör de dahil, sabah aç karnına be mümkünse hep aynı saatlerde kan testi yaptırmamı söylerdi bir tanesi hatta saatine bile takıktı 8:30 da o kan aç karnına verilecekti illa.
İşin enteresan yanı kızım doğdu 6 ay daha devam ettim ilaca sonra tiroidim yok oldu, şimdi de ölçtürdüm yok sorun. Oysa tiroid ömür boyu iyileşmez derler benim düzeldi resmen. O yüzden doğumdan sınrada düzenli ölçtürün boşa ilaç kullanmayın

Bende 1.5 yıldır Hipotiroidi var, hatta sabah ilacı aç karnına içiyorum en az 30 dk geçtikten sonra kahvaltı yapıyorum sonra hastaneye gidip kan veriyorum. Doktorumda kan alan hemsirede açlık tokluk önemli değil demişti.
Sadece tsh baktiracaksan önemli değil. Başka testlerde yapılacaksa onu bilmiyorum canım.
Ben şuan euthyrox 100 mg kullanıyorum hamilelikten önce 200 mg kullanıyordum şükür hamilelikle birlikte düşmüş
Bilmiyorum ki canım özellikle açgel diyolar ilacını da içme diyo etkiliyomuş teststi yükseköıkıyomuş hassas bi test miş zaten bu arada bende tek yaptırıyorum tsh çocukluğumdan beri var bendede sanırım doktorların kendi tercihi neyse önemli olan iyi olmamız zaten :KK52:

Sana katılıyorum, ilk hamileliğim öncesi hipotiroidim vardı yaklaşık 5-6 sene. Ve gittiğim her doktor 2 profesör de dahil, sabah aç karnına be mümkünse hep aynı saatlerde kan testi yaptırmamı söylerdi bir tanesi hatta saatine bile takıktı 8:30 da o kan aç karnına verilecekti illa.
İşin enteresan yanı kızım doğdu 6 ay daha devam ettim ilaca sonra tiroidim yok oldu, şimdi de ölçtürdüm yok sorun. Oysa tiroid ömür boyu iyileşmez derler benim düzeldi resmen. O yüzden doğumdan sınrada düzenli ölçtürün boşa ilaç kullanmayın
Bi doğurayım bu kadar düşmem üstüne ilaçlar da artık alışkanlık yapıyo ben içmiyince kötü oluyorum kalbim çok hızlı çarpıyo küçükken vardı bende troid ve yüksekti baya bi ilaç içtim düştü sonra bıraktım ilacı hamile kalmadan önce ölçtürdüm 3 çıktı halbuki yıllarca içmemiştim ilaç 1 ay sonra başka hastanede yaptırdım 7 çıktı çok şaşırdım cidden uzun süre çıkmamasına rağmen bi anda çıkabiliyo

Canım ben bulantı ve koku tüksintisinden bıktım sen bir de üstüne kusuyorsun çok zor :KK43: ben bulantıma az iyi gelen bişey buldum, havuç.
Bir keresinde yine bulanırlen midem canım havuç çekti yedim bulantıma rağmen ve iyi geldi sanki.
Abartmamak kaydı ile günde 1-2 havuç ya soyup yiyorum yada rendeliyip limon tuzla yiyorum. Tamamen geçirmiyor ama limon iyi gelmiş ya sana en azından havuç yiyebilirsen midene birşeyler gider :KK43:
Evet cnm bugun bı yerde okudum tesadüf bı kız yemıs ve bulantısına ıyı gelmıs havuc yemıs yanı sımdı esımı gonderıyorum markete

Bulantı yaşayan ne kadar da çok . Aynı dertten muzdaribim . Kusma cok nadir ama sürekli bı bulantı olması çok rahatsız ediyor beni . Hasta gibi geziyorum ortalıkta . Yeterince beslenemedigim için vicdan azabı çekmek de cabası... İlk hamileligimde 16. Haftada kesilmişti tamamen . Sanki o haftaya hiç gelemeyecek gibiyim
Kısmak da çok zor canım içim disima çıktı artik ne yersem çıkıyor yemek yemeye korkuyorum halsizlik de çok yoruyor ev aldı başını gidiyor gözüm görmuyor 2 yasında oğlum var ona çok üzülüyorum oglumda 5 ay kustum bu da öyle olursa ne yaparım bilmiyorum her gün ayniyim 9 haftadayim daha

Evet cnm bugun bı yerde okudum tesadüf bı kız yemıs ve bulantısına ıyı gelmıs havuc yemıs yanı sımdı esımı gonderıyorum markete
herhalde en zor geçiren sensin canım inşallah 16 . Haftayı bulmadan kesilir benim hic olmaz bulantı ama tabiki biliyorum o durumu çok zor gerçekten yaninda kimse var mi bakan

Bulantılarım sabah azaldı ama yemekten sonra bir midem kötü oluyor çok acıkıyorum yiyorum sonra midem kötü

ya aslında ben yavas yavas normale dönüyorum ama canım sıkılıyo böyle bi yerlerşm agırıdıkca fln hastalıklı gibi hissediyorum:olamaz:
kaşınma bende de var bacaklarım dizimin alt kısımları fln kasınıyo:ruh:
Çatlak kaşınması gıbı değil di mi? Bır druma sormam lazım bunu. Cmv testını tekrar yaptırdım, sonuç çıksın, ikisini soracağım.

Kızlar bende kötüydüm ama dün dr umun verdigi bitkisel ilaca basladım daha iyi hissediyorum kendimi

Canım kaşınma bende de var. Kaşıma diyorlar. Kaşıyınca kaşıdığın yerler çatlıyormuş. O yüzden kaşınınca avakado yağı ile orayı daire şeklinde ovuyorum ki kaşıntısı geçsin diye :)
Bnm sanki çatlak kaşıntısı gibi değil, başka bir şey gibi.

Canım bu kanama alanı olduğu için düşük riski var diyor mu yoksa belli bir süreden sonra tehlikesi geçiyor mu. Sen hafta olarak bizden daha öndesin ondan soruyorum.
Benim tüp bebek doktorum kanama alanında düşük riski %5 dedi büyük kanama alanında %20 benim büyük malesef 13. Haftaya gelirsek rahatlarız dedi risk bayaüı düşüyor o zaman sanırım bebek kesesi rahimde yer kapladıkça risk azalıyor

Back