2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benimde levitron 75 mg verdi kızlar, 1 haftada 6.5 çıkmış, bu dozu hamile olmadan önce verdiklerinde 20 günde 1 e düşmüştü tshım..1 ay sonra kontrole gitcem bakalım nolcak

Canım seni gördüğüme sevindim. Bana sağlık ocağına kayıt yaptırmay gittiğimde bilgi verirken sabah bulantısı için daha yataktan kalkmadan çubuk kraker ekmek falan at ağzına kalkınca bulanır demişti. Kahverengiyse korkma evet kanama alanından tortular geliyordur kalan. Bende merak ediyorum 2 hafta sonra gideceğim söyler mi bilmiyorum ama görmek için bakacağını inceleyeceğini de düşünüyorum daha belli olmaz diye kestirip atmaz inşallah napalım öyle olursa bekleyeceğim. Evet erken öğrenenler erkek genelde kız daha geç görünüyor. Kabız olmaktansa rahatça çıkmak kesinlikle daha iyi bunu sorun olarak görmemek lazım hergün çıkmak lazım zaten dün o kadar fena sancı çektim ki çok korktum kayısı yemeue başladım suyu arttırdım zorlayınca içilir ve sonraları rutine döner su konusu diye düşünüyorum o sancıdan sonra herşey yaparım.

Kim varmış burda @Karak87
Düşer inşallah canım ben çok dert etmiyorum. Fark ettik ve önlemimizi aldık. Tabi hamilelikte biraz yavaş düşüyor uygun dozu bulana kadar.

canım çok normal bence endişelenme. benim 2,67 idi 4 gün sonra 3,29 oldu. hamileliğin ilk zamanları çok hızlı artıyor. endokrin doktoru hemen euthyrox 25 mg başladı. ben antikorlarım da yüksekti bir de.
Antikorlar normal Zatwn 50 mm eutrox kullanıyorum şimdi 75 yapcaz bide bugün dereotu uygulucam yine bana iyi geliyor düzene giriyor sende ye istersen

Benimde levitron 75 mg verdi kızlar, 1 haftada 6.5 çıkmış, bu dozu hamile olmadan önce verdiklerinde 20 günde 1 e düşmüştü tshım..1 ay sonra kontrole gitcem bakalım nolcak
düşer inşallah. ben hamilelik öncesi hiç ölçtürmemiştim, daha yeni öğreniyorum, yrn başlıyorum ben de ilaca

Vakit olsa,aklıma gelse belki içebilirim ama aklıma bile gelmiyor :/ masaya şişe koydum içerim inşallah

Canım valla bende çok içemiyorum ama dün akşam o kadar gaz sancısı çektim ki bugün şu vakite kadar 1 lt ye yakın içtim devam da ediyorum zorluyorum azar azar içiyorum.

Canim biz bunu diger arkadaslara da anlatmaya calisiyoruz ama cok bilmis kesilmisiz gibi oluyor. Hamilelikte 2.5 alti olmasi lazim. Kontrol altinda tutuldugun muddetce sorun olmaz canim korkma ilac hemen dusurur tsh ni.
Katılıyorum sana canım hamileliktw en fazla 2 falan olması lazım doktorum sınırın altında ama hemen ilacını yükselt dedi şimdi yükseltince daha fazla yükselmeden tsh düşecek inşallah aman Kızlar dikkat edin gebelikte hiç iyi bişey değil temkinli olmakta fayda var

yani internette çok araştırdım öğrenince, hamileliğin ileri dönemlerinde öğrenip 100 civarı çıkan varmış, buna rağmen sağlıklı doğum yapanlar da olmuş. bebişlerimiz allaha emanet

Ay allah korusun 4 bile bana çok yüksek geldi eutrox 50 mg kullanıyorum zaten 1 yıldır şimdi ya 75 yapcaklar yada 100 mg bide dereotu çok iyi gelmişti bana tekrar başlıycam troidi düzenliyo

Ben 34 bedeninde altındayım şu an tayt falan idare ediyorum almadım çünkü kilo alıyorum şimdi alsam biraz büyük alsam şu an bol gelecek belki ileride de dar gelecek. Lastikli hamile pantolonlarında alırsan esneme payı oduğundan likralı falan olur sanırım 36 al bence şimdilik 38 de büyük olur

Merhaba TSH değerine bakılması için açlık tokluk farketmiyor.
Ben 1.5 yıldır tiroid tedavisi görüyorum o yüzden fark etmiyor
Eminmisin canım doktorum özellikle su bile içme diyo bana 1 yıldır düzenli test yaptırıyorum ilaçlar vs ama çocukluğumdan beri var bu hastalık doktorum üstüne basa basa su bile içme diyo ve sabah saatlerinde vericeksin diyo

ben de şimdikilerle etek elbiseyle idare edeyim canım, 1 ay sonra falan almaya başlayayım en iyisi deneyerek :)

dereotunu nasıl tüketiyorsun canım
Yemek öğünlerinden 15 dk önce yiyorum sabah öğle akşam ama bn o kadar dikkat etmesim açken ne zaman bulsam yiyodum masaya koyuyorum ben unutmamak için ve gerçekten o ay tsh 1 düşmüştü tekrar başlıycam bn limonda sıkıyorum yiyebilmek için İbrahim saraçoğlunun tarifi sende bakabilirsin canım şifa olur inşallah

amin canım hepimize inşallah, deniycem bi bakayım :)

Kizlar benim 6 haftalikken tsh 4.65 çıktı ama gittigim doktorlar herhangi birsey vermedi ilac falan kullanmadim gecen hafta ikili testi yaptirinca doktorum biraz yuksek cikmis tekrar baktirsan iyi olur demisti cuma gunu saglik ocaginda tahlil yaptirdim ve sonucum 1.98 cikmis korkacak bir durum yok dimi bilenler yazarsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…