• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar bugun cokkk azcık bı kahverngı leke gelmşş onemlı birşeymidir ya da boyle bişi yaşayn varmı

Kızlar bugun cokkk azcık bı kahverngı leke gelmşş onemlı birşeymidir ya da boyle bişi yaşayn varmı
Bende olmadı henüz ama olan arkadaşım var, yeni ikizlerine Doğum yaptı, hatta peşin peşin uyardı beni, 6-7. haftalarda az miktarda lekelenme olursa endişelenme, yerleşme kanamasıdır ben yaşadım dedi, takip et canım artmıyorsa ve beraberinde ağır karın kasık ağrın yoksa sıkıntı yoktur bence.

Ben medipole gidiyorum ben de Avrupa yakasındayım doktorları çok ilgili gibi gelmiyor senin doktorun nasıl ve muayene ücreti ne kadar
Canım benim gittiğim hastane de çok yoğun ve kalabalık ben sadece doktorum için gidyorum ilk ona gittiğim için başkasına gidesim gelmiyor. Fatma ersan doktorumun adı. Yani daha vakit ayırabilen bi doktor için pek uygun bi hastane değil muayne ücretler 55 70 arası

İmşallah canımm sonucunu haber et bize doktr randevunda guzell gecer inşallah hberını bklyrzz muhakkak
çok teşekkür ederim ama sonuc cıktı çok az artıs olmus sanırım dış gebelik :(
Evet iki kese gördük :) şok oldum kalp atışlarını da duyarsak kesinleşecek
canım hayırlı ugurlu olsun maşallah. allah saglıkla sıhhatle dogumunu nasip etsin.

Aldınızmı sonucunuzu inşallah hakkınızda hayırlısı olur
canım aldım maalesef düşük. yani dış gebelik geçiriyorum sanırım :(

Bu topiği çok sevmiştim lakin kısmet değilmiş burda olmak. kubra5505 kubra5505 canım beni listeden cıkarabilirsin. ben bebek planlarımı mecburen bıraz daha erteleyeceğim.umarım herbiriniz saglıkla 9 ayını tamamlar. bebişlerinizi kucagınıza alırsınız. hepinize hayırlı olsun tekrardan.

Bende olmadı henüz ama olan arkadaşım var, yeni ikizlerine Doğum yaptı, hatta peşin peşin uyardı beni, 6-7. haftalarda az miktarda lekelenme olursa endişelenme, yerleşme kanamasıdır ben yaşadım dedi, takip et canım artmıyorsa ve beraberinde ağır karın kasık ağrın yoksa sıkıntı yoktur bence.
Tamam canım cok sağol takıp ediyim artma olmaz inşallah cok hafıfdı zaten leke peceteye sılınce gordum Cok sağol canm cevabn için

Bu topiği çok sevmiştim lakin kısmet değilmiş burda olmak. kubra5505 kubra5505 canım beni listeden cıkarabilirsin. ben bebek planlarımı mecburen bıraz daha erteleyeceğim.umarım herbiriniz saglıkla 9 ayını tamamlar. bebişlerinizi kucagınıza alırsınız. hepinize hayırlı olsun tekrardan.
Canım hayırlısını olsun hakkımızda bende doktordan geldim şimdi çıkmış sonucum benim 203 den 382 ye çıkmış 20 değer eksik artmış seninki kaçtı kaç olmuş benimde moralim.bozuldu şimdi

Canım hayırlısını olsun hakkımızda bende doktordan geldim şimdi çıkmış sonucum benim 203 den 382 ye çıkmış 20 değer eksik artmış seninki kaçtı kaç olmuş benimde moralim.bozuldu şimdi
canım seninki iyi cıkmıs canını hıc sıkma. en az % 60 artması lazım ki senin ki artmıs zaten. benim ilk 358-456-515 hepsi 48 saat arayla.

canım seninki iyi cıkmıs canını hıc sıkma. en az % 60 artması lazım ki senin ki artmıs zaten. benim ilk 358-456-515 hepsi 48 saat arayla.

Ya ne bilim canım sikiliyo yine de ama farklı yerlerde yaptırmak da etki ediyormuş değerlerde oynama oluyomuş bi tanesi doğum haftamda kaybetmiştim şimdi çok korkuyorum sen de canını sıkma en azından değerin dusmuyo artmış yine de kanaman falan olmadan bi işlem yaptırma bekle çünkü iki ay geçtikten sonra bile bebeği olusanlari gördüm ben o yüzden acele etme ismin listede daha giden bisi yok olumsuz düşünme folik asit iç süt yumurta tüket faydalı şeylerle beslen

Canım benim gittiğim hastane de çok yoğun ve kalabalık ben sadece doktorum için gidyorum ilk ona gittiğim için başkasına gidesim gelmiyor. Fatma ersan doktorumun adı. Yani daha vakit ayırabilen bi doktor için pek uygun bi hastane değil muayne ücretler 55 70 arası
Anladım cnm dediğin gibi çok yoğunsa gerek yok ...peki sende de sürekli uyku hali oluyor mu bu arada ben kasık ağrısı için biraz çözüm olacaklar şeyler yazdım okumadıysan bir daha yazarım tecrübelerimizi bir birimize aktarırsak çok iyi olur :)

Senin değerlerin gayet iyi ha böyle kafaya taktığın sürece sıkıntı yaşarsın rahat çok rahat ol ve hep şunu söyle bu bebek Allah’a emanet ve ona hiç birşey olmayacaksa sağlıklı doğacak buna İnan:)

Senin değerlerin gayet iyi ha böyle kafaya taktığın sürece sıkıntı yaşarsın rahat çok rahat ol ve hep şunu söyle bu bebek Allah’a emanet ve ona hiç birşey olmayacaksa sağlıklı doğacak buna İnan:)
Ya ne bilim haklisin doğru soyluyon cnm sikiliyo bende diyorum üstüne düşmeyim birini kaybettim tam doğacağı sırada bu 4. Gebeliğim olcak bi tane yanimda çocuğum yok insan nasi kafasına takmasın:(

Back