2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benim de 2 gün kesildi stres yaptım gittim muayene oldum. Hamdolsun bi sorun yoktu sağlıklıydı bebeğim. Sonra yine başladı biraz daha hafif ama ara ara çoğalıyor bazen geçiyor bazen de az az bulanıyor. Canını sıkma sürekli bulantı olmayacak Allah'ın izniyle. Merak ettim diyip gidebilirsin doktoruna 10 martı bekleme için rahat etsin

Çok teşekkür ederim. Icimi inanilmaz rahatlattiniz. Sanirim bu surec hep yüregimiz agzimizda gececek. Olsun. Saglikla sihhatle dunyaya gelsin yavrularimiz da.

Bende bugun aldım sonuçlarımı, bnd ıyı değil. Zaten gecen hft hastaydım. Yrn göstereceğim. Ama çok cnm sıkıldı.

Daha değer kese için uygun değil alttan görülmesi için 2000 üstten görünmesi için 6000 geçmeli içini ferah tut inş herşey yolundadır

Bendede var canım ama hiç bide bulantım yok olmadıda

Degerinize göre baya geç gozukmus
Canım kese 5 bini geçince üstten görünüyor 1.500 2 bin civarıda alttan gmrünüyor bunu doktor da söylüyolar ayrıca internetten doktorların yazılarındanda fayalanabilirsin ordada o şekilde yazıyor 900 lü değerle karından görünmez zaten doktorunuzu değiştirin bence bu arada değerini güzel artmış bildiğim kadarıyla dış gebelikte düşmesi kazımyyada düzensiz artış olması lazım

Her doktor istiyor canım, özel muayenehaneler de buna dahil. Hatta bu kan sonuçlarımızı konuştuk önceki sayfalarda var çoğumuzun sonuçları birbirimize sorup yorumladığımız

Bende de yeni yeni başladı bulanıyor ama kusma falan yok akşamları oluyor bi de bi his açmıyım tokmuyum anlamıyorum
kızlar aranızda bebişini hisseden var mı
Daha çok erken bence barsak hareketlerini karıştırıyor çoğu anne, 12lrrden sonra belki hissettirir ilk olmayanlarda.

Teyzem de şey dedi kuzumu emzirdiğimi görünce, demek bebeğin kız, erkek olsaydı içmezdi benimkiler hiç içmedi dedi. Bir koz bir erkek şeklinde onun çocukları.
Benim ikinci erkekti, Kızım 5ay emdi. Yani bu tezde çürüdü:)))

Tüh

Bende de çok uyku olmuyor iyiyim okula bırakıp çocukları gelip zorla 1saat uyuyorum ama hiç sevmiyorum ben uyandıktan sonra uyumayı kafam kocaman hiç iyi hissetmiyorum. Belki akşam yemeğinden sonra fln kestirsem yeter ki o da zaten vardı:)

Benimki haşlanıp mavi oldu buna ne diyelim şimdi hani mor su pembe su

Eklentiler

• image.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…