- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.681
- 598
- 35
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #8.421
Ben varim canim hic. Bisey yiyemiyorum yapamiyirum hayatim peynir ekmek et patates oldu bu gidisle cok kilo alicam heralde. Allah tan kayinvalim varda yemejleri o yapiyor yoksa yogurtlu makarna manti filan idare ediyoruzzzKızlar yemek yapma konusunda bıkkınlık yaşayan var mı? Ne pişirsem diye düşünmekten bıktım, zaten canım bir şey yemek istemiyor, midem kötü. Mutfağa girmeyi hiç istemiyorum ben ya
Ben varim canim hic. Bisey yiyemiyorum yapamiyirum hayatim peynir ekmek et patates oldu bu gidisle cok kilo alicam heralde. Allah tan kayinvalim varda yemejleri o yapiyor yoksa yogurtlu makarna manti filan idare ediyoruzzz
Ya belkide arkadaşların dediği gibi bebek buyudugu icin normaldir bu ağrılar doktora gitsende progestandan başka bir tedavide vermiyolar onuda kullaniyomussun benim doktorum benim gibi evham li heraldeBenimde bugun karnında kasığımda çok hafif ağrı var zaten tüp bebek olduğu için progesteron jel kullanıyorum bi ara acile gitsem mi dedim sonra bu kadar az ağrı için ayıp olur gidersem dedim evham yapmamaya çalışıyorum sağlıkla kucağımıza alalım inş
Allahım ıns yaaa hayat kalıtem sıfır kızımla ılgılenıyorum cocuk ne bulursa onu yiyor yat yat fenalık hıc gecmeyen bulantı kızımda 16 haftada bıtmıstı ne olur okadar surmesın dıe dua edıyorumKızlar gittikçe iyi oluyorsunuz bulantı kusma konusunda. Ben çok kötüydüm şimdi akşamları iyiyim
Şu ilk 3 ayı bi atlatsak rahatlıcaz gibi, zaten akşamları tek çeşit yapıyorum, yiyemiyorum çünkü, allahtan eşim diyette :)Ben varim canim hic. Bisey yiyemiyorum yapamiyirum hayatim peynir ekmek et patates oldu bu gidisle cok kilo alicam heralde. Allah tan kayinvalim varda yemejleri o yapiyor yoksa yogurtlu makarna manti filan idare ediyoruzzz
Benim doktorum da verdi bulantı için ilaç, çok zorlanırsan iç diye ama içmedim hiç. İstemiyorum da içmek. Dayan diyorum kendime.Ya kızlar bende aynıyım napacaz ne zaman bitecek budr bi ilaç verdi bitkisel ama dayanabildigi n kadar dayan dedi bende almadm esimde alalım diyo ama daha 1 ay var bu dönemin bitmesine cok daha kötü olursam alaym diyorm
İşte en kötüsüde bu değilmi tiskinmek hergün kimde yiycezz bizz böyleayyy o bende de var kendi yaptığım yemeği yiyemez oldum, yaparken sıkıntı çok yok ama iş yemeye gelince yok midem almıyor zorluyorum
Valla kötüİşte en kötüsüde bu değilmi tiskinmek hergün kimde yiycezz bizz böyle
Aynen canm gittigi yere kadar gidecekBenim doktorum da verdi bulantı için ilaç, çok zorlanırsan iç diye ama içmedim hiç. İstemiyorum da içmek. Dayan diyorum kendime.
Bende annemle aynı yerde değilim keşke yanımda olsaydo duygusallaştım şimdi özledim sanırım annemiValla kötükeşke annemle aynı şehirde yaşıyor olsaydım diyorum bu durumda
Aynen bende çok özledim günde kez falan telde konuşuyoruz, her akşam da görüntülü arıyorum ama yanımda olsa keşke diyorum, allah başımızdan eksik etmesin sağlıklı olsunlar daBende annemle aynı yerde değilim keşke yanımda olsaydo duygusallaştım şimdi özledim sanırım annemi
Dusuk tehliken mi var cnm. Bende de var yataktan hic kalkmiyorum ama yapacak bisey yok bebisler icin dayanmamiz lazimOff aynı ben. Neyse ki ilk 3 ay kandan besleniyormuş, yemesen de olur zorlama dedi doktorum.
Zaten içim almıyo, bide yataktan çıkmamam lazım benim. Sabah tost, öğlen mecbur dışarıdan söylüyorumakşam da eşim yapıyor sağolsun.
Gebeliğimi öğrendiğimden beri kullanıyorum,önceleri nasonexi kullanıyodum.yani etken maddeleri aynı korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum.Arkadaslar burun tikanikligi icin doktorum sprey yazmisti receteyi kod ile verdigi icin hangi ilaci yazdi gorememistim dün esim aldi kullanmaya basladim bugun online siteden sonucum cikmis mi diye bakarken ona da denk geldim ecz farkli isimde bir sprey vermis doktor nazonex agueous yazmis ecz nazofix vermis icime kurt düştü muadili de olsa tedirgin oldum varmi onerisi olan
Dusuk tehliken mi var cnm. Bende de var yataktan hic kalkmiyorum ama yapacak bisey yok bebisler icin dayanmamiz lazim
Insallah seninde tüm arkadaşlarında geçer canım cok zor kusamamak ilk hamileligimde 3 ay bitene kadar kustum inan o daha rahatCanm valla ben dayak yemiş gibiyim kussam kusamıyorum yesem yemek yiyeniyorm napıcagmı sasrdım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?