2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
progesteronu neden başladı. ağrıdan bahsetmişsiniz nasıl bir ağrı. kanama veya lekelenmeniz var mı
Kanamam yok dün akşam sol kasığımda ağrı oldu sol bacağıma vurdu adet ağrısı gibi bugün bahsedince düşük riski için progestan başlıyorum dedi bende şaşırdım kanama olunca veriliyor diye biliyorum dedim bu düşük riski nekadar devam eder ağrım olduğu sürece düşük riski de hep vardır dedi

Canim bana bütün yiyecekler kötü kokuyor meyve pasta hamur işi sevdiğim hiçbişeyi yemiyorum 2 aydır tuzlu leblebi yle besleniyorum

evett bencede :) sonucta ne olursa olsun kan bagımız yok sayılı gündür tanışıyoruz ne kadar rahat edilebilir ki kv görümce vs yanlarında
Okudukça şaşırıyorum biliyor musun Ben de bazen sorunlar yaşadım kaynanamla ama yine de herşeyime koşar çoğu gün ona gidiyorum ne istesem yapar ve sürekli sorar canın ne istiyor hemen yapayım diye. Mesela ben çekinmem ondan hiç. Karnım belli oluyo yavaştan bak anne dedim açtım baktı sevdi mutlu oldu ben tam tersi çok rahat ediyorum onlayken :)) herkesin düşüncesi farklı tabi

Canim bana bütün yiyecekler kötü kokuyor meyve pasta hamur işi sevdiğim hiçbişeyi yemiyorum 2 aydır tuzlu leblebi yle besleniyorum
Kıyamam ya ben iki gündür evdeyim işe gitmedim bugün daha iyi hissediyorum kendimi. Şuan tek derdim zaman çabuk geçsin biran önce kavuşalım istiyorum. Mide bulantısını çok taktım kafama hatta oturup ağladım sinirden ama sonra düşündüm bunlar anneliği kutsal yapan şeyler:) hani arabesk bi laf var ya “Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır” :)

Ah o iç ses bütün felaket senaryolarını kuruyorum bildiğin sonra kendime kızıyorum tamam diyorum rahat ol. Ama aradan yarı saat geçiyo tekrar sar başa

İlginç ama ben sadece çekirdekten tiksiniyorum şuan. Hamilelik öncesi bi oturuşta 2 paket bitiren ben şimdi yiyemiyorum ağzıma yağ gibi geliyor bildiğin

Genelde ağrıyı çok şiddetli olmadığı sürece rahim genişlediği için normal görüyorlar diye biliyorum ben

işte davranışla alakalı demek ki :) bizde dısarıya karsı cok iyi gibi duruyoruz öle gülüşmeler fln ama ne o benden hazeder ne ben ondan alttan alttan istediklerini yaptırmaya calışıyo vs cok sacma sapan işler anlatsam bitmez

mesafe candır yani benim için:)

öyle valla canim iyi olsunlarda biz cekeriz çilesini seni anliyorum canim bende çok ağladım özellikle geceleri uykudan kaldirip lavobo ya koştuğum zamanlar şimdi sağolsun gece kaldirmiyo :) sabah öğle akşam 3 e düştük yine iyiyiz yani

Genelde ağrıyı çok şiddetli olmadığı sürece rahim genişlediği için normal görüyorlar diye biliyorum ben
Benim dün gece bir ara siddetlendi belim kasigimın sol tarafı ve sol Bacagim yatakta kivrandirdi beni geç saat olmasa hastaneye gitmeyi düşündüm ama sonra azaldı ağrıyla uyudum bugunde var ama az inş önemli bişey degildir

Hahahaa küs olduğumuz zamanlar oluyor KV ile ama bizde hiç bişey yokmuş gibi davranıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…