2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Eğer oğlum olursa eşine yardım etmeyi öğreticem ve bundan gocunmayacam. Kayınvalidem erkek dediğin mutfağa girmez suyunu bile ayağına getireceksin diyor hep

İnşallah adam olurlar inşallah

Çok kere gittim ben...

En çok uyumama takmış kafayı bunu anladım ama farkında değil annemin canı yokmuş oda hamileydi diyince sinir oldum
ben olsam ben senin anan degilim derdim ama sen deme canim :).bence oturup duzgun bir zaman da sakince konus onunla.neler yasadigini ve hamile kadinlarin hepsinde boyle oldugunu.ondan destek bekledigini.cunlu hayattaki dayanaginin o oldugunu.bu gunlerin gececegini.sukur sebebi bebeginizin sorumlulugunu beraber ustlenmeniz gerektigini anlat ona.erkekler tas kafadir anlatmadan anlamazlar

Sakinleşeyimde canım konuşuruz inşallah

Her zaman böyle canım iki yıllık evliyiz ama evi daha yeni hamile olunca ben süpürdü. Oda şöyle oldu ben süpürdüm ertesi gün belimin ağrısından işe gidemedim ozaman hadi ben yapayım dedi
Benim eşimde asla ev işi yapmaz,ben evdeyken çamaşır bile yıkanmasın diyor. Kimi erkek gerçekten fazlasıyla gıcık temizlik konusuna. Bende yapmadığım için temizliği dert etmiyorum bu durumu. Mutfakta bişey yapılacaksa yardım eder,on kere markete gönder gider genel olarak anlayışlıdır. Yetiştirilme tarzıyla alakalı muhtemelen ,kimi erkek evde bişey yapmayı erkekliğine hakaret gibi görüyor oysa çok yanlış.. hadi normalde neysede hamilesin ya,anlayışlı olsun biraz.

Bende Eskişehir Acıbademe gidicem tamamen doktoruma ve hastaneye güvenimden dolayı. Yani güvenmediğim bir hastaneye eşim zorlanır diye gitmem tabi benim bir de özel durum tüp bebek. Herkes gideceği hastaneyi yazar ama araba parası da veremem göreceli çünkü herkesin durumu göreceli zaten. Bazen bazı şeylerde para gözü görmüyor insanın normal hamile kalanlar daha rahat tabii ki ama aslında hepimiz evhamlıyız. Herkes hayırlı be kolay doğum yapsın inşallah

Resim bet değil sağlıklı hayırlı evlat olsun inş

doruk iyi diyodular aslında bn inegöldeyim burdan doruk a gidenler oluyodu arkadaslarımdan
Doruk tam bir facia bilgisiz doktorlar asla tavsiye etmem ultrason kağıdı yerine fotokopi veriyolar resmen bide sana test yazıyolar kimliğini alıyorlar sen her işlem bittikten sonra para ödüyosun artık ne kadar çıkdıysa para

En çok uyumama takmış kafayı bunu anladım ama farkında değil annemin canı yokmuş oda hamileydi diyince sinir oldum
csnım erkeklerin hepsi aynı sıkılma benimki çalışmıyor düşün çalışıyorum çocukla ilgileniyorum eve geliyorum bir battaniye bile toplamamış her yer her yerde sabır ediyorum stres yapsam bana zarar yemeği bile önüne istiyor Offf aynılar

Bu tarz gruplarda bastıra bastıra paradan, evden, arabadan, maldan, mülkten bahsetmek herzaman huzuru kaçırıyor. Farklı ekonomik gelirlere sahip ailelerız. Bunların üstünde fazla durmayarak grup içinde daha sağlıklı ilerleyeceğimizi düşünüyorum. Tabi bunu yürekten istiyorsanız.
Şuan önümüzde bambaşka heyecanlar ve sıkıntılar var. Kimilerimizin ikili testleri yüksek risk çıkacak, kimilerimizin hersey yolundayken bazılarının erken doğum riskleri olacak.
Sağlığa, miniklerimizin sağlıklı bir şekilde büyümelerine konsantre olup, enerjimizi bu yönde kullanmalıyız diye düşünüyorum.
Herkes gergin, hepimizin hormonlarının tavan yaptığı bu dönemde tatsızlık olmadan ilerleyelim diyorsak lütfen kelimelerimizi cımbızla seçelim.

gözünaydın canım hadi bakalım prenses annesi olacaksin insallah darısı bizim başımıza sağlıkla görürüz insallah

Haklısın canım herkesin ekonomik durumu farklı zaten şartlar kötü çok iyi olan bile ağlanıyor burası yeri değil

canım tek sen değil ki hepimiz uyukluyoruz yani ben işe gidiyorum sabah zor kalkıyorum işyerinde öğlen uyuma şansım var yemeği zor yiyorum acelece aman biraz daha fazla uyuyayım diye evde her akşam koltukta uyukluyorum yatmadan içtiğim ilacım var yatsam uyanıcam diye oturuyorum ama kafa gidiyor. Çıkayım işten diyorum ama burada 6 senedir çalışıyorum annelik parası doğum iznindw de maaş yatacak vs onu bırakmak istemiyorum yani yazık işim rahat o yüzden gidiyorum benim annem ocakta benim doğacağıma yakın halı yıkamış yani ama bana aman dikkat diyor o zaman şartlar öyleymiş hiç.üzülme

BEn daha eşimle hiç gidemedim bi kere gittim ondada kalp atışı dinletmediler bi kere kendi annemle bi kerede kayınvalidemle gittim inan onlarda çok seviniyo torunları oluyo diyo ben kendim istedim hatta ultrason yerine gelmesini izlemesini çokta sevindi oda şimdide eşimle gidicem

Gözünaydın,maşallah güzel haberlerle çıkarız hep doktorumuzdan inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…