- 1 Nisan 2015
- 3.235
- 4.628
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #8.221
En çok uyumama takmış kafayı bunu anladım ama farkında değil annemin canı yokmuş oda hamileydi diyince sinir oldumNiye böyle saçmalamış ki eşin. Tabiki sürekli uykun gelecek,biyerlerin ağrıyacak hamilesin farkında mı değil acaba ?
Herzaman mı böyle yoksa erkeklerin anlık saçmalıklarından biri mi ?En çok uyumama takmış kafayı bunu anladım ama farkında değil annemin canı yokmuş oda hamileydi diyince sinir oldum
Eğer oğlum olursa eşine yardım etmeyi öğreticem ve bundan gocunmayacam. Kayınvalidem erkek dediğin mutfağa girmez suyunu bile ayağına getireceksin diyor hepAh canım benim ya kıyamam valla bu erkekler bir grip oluyor dünyaları yıkılmış gibi yatıyor sen can taşıyorsun ne demek benim annemin canı yok muydu bilmem ne o zamanların bünyesi farklıymış zaten bak ben tüp bebekle 4.denememde hamile kaldım çok zor süreç evde iş yapamıyorum eşim hiç iş güç.bilmezdi arkasını toplar kavga ederdim ama şimdi yapıyor yemek yapamıyor yapıyorum ama yapamadığımda oluyor işten geliyorum ağrım oluyor bu akşam tost yaptık mesela ya destek çok mu zor ama suçlu kim annesi mutlaka zamanında herşey önüne gelmiş her istediği yapılmış alıştırılmış içinde de olacak hiiç kendini üzme o da anlar hatasını kendini de asla zorlama lütfen
İnşallah adam olurlar inşallahkimsenin hayati mukemmel degil.belki.ekstrem cok.anlayisli kocalar vardir ama genelimiz zaman zaman bu tarz sikintilar yasiyoruzdur.daha gecen gun ben de konu actim benzer bir sebepten.biz bebkle beraber yeni seylere alismaya calisiyoruz ayni sey onlar icin de gecerli bir anda daha cok sorumluluk sahibj oluyorlar.belki bizim kadar olgun degiller bizim kadar hizli adapte olamiyorlar.ama bir sekilde adam olacaklar mecburen.
Her zaman böyle canım iki yıllık evliyiz ama evi daha yeni hamile olunca ben süpürdü. Oda şöyle oldu ben süpürdüm ertesi gün belimin ağrısından işe gidemedim ozaman hadi ben yapayım dediHerzaman mı böyle yoksa erkeklerin anlık saçmalıklarından biri mi ?
Çok kere gittim ben...Kızlar bir şey sorucam, kayınvalideme geldik, ne zaman kontrole gidiceksiniz dedi martta dedim, kaçında dedi 3 martta dedim, beni de götürür müsünüz dedi. Hayır diyemeyeceğim için olur dedim tabi. Siz olsanız gidermiydiniz kayınvalidenizle?
ben olsam ben senin anan degilim derdimEn çok uyumama takmış kafayı bunu anladım ama farkında değil annemin canı yokmuş oda hamileydi diyince sinir oldum
Sakinleşeyimde canım konuşuruz inşallahben olsam ben senin anan degilim derdimama sen deme canim :).bence oturup duzgun bir zaman da sakince konus onunla.neler yasadigini ve hamile kadinlarin hepsinde boyle oldugunu.ondan destek bekledigini.cunlu hayattaki dayanaginin o oldugunu.bu gunlerin gececegini.sukur sebebi bebeginizin sorumlulugunu beraber ustlenmeniz gerektigini anlat ona.erkekler tas kafadir anlatmadan anlamazlar
Benim eşimde asla ev işi yapmaz,ben evdeyken çamaşır bile yıkanmasın diyor. Kimi erkek gerçekten fazlasıyla gıcık temizlik konusuna. Bende yapmadığım için temizliği dert etmiyorum bu durumu. Mutfakta bişey yapılacaksa yardım eder,on kere markete gönder gider genel olarak anlayışlıdır. Yetiştirilme tarzıyla alakalı muhtemelen ,kimi erkek evde bişey yapmayı erkekliğine hakaret gibi görüyor oysa çok yanlış.. hadi normalde neysede hamilesin ya,anlayışlı olsun biraz.Her zaman böyle canım iki yıllık evliyiz ama evi daha yeni hamile olunca ben süpürdü. Oda şöyle oldu ben süpürdüm ertesi gün belimin ağrısından işe gidemedim ozaman hadi ben yapayım dedi
Resim bet değil sağlıklı hayırlı evlat olsun inşKızlar tospigimi gördüm bugünuyuyordu. Karindan idrara sıkışık olarak girince göründü :)
Ultrason cihazi eskiymis ama yine görüntü alabildi. Kalp atışını normal dedi sayı söylemedi :)
Cok sukur icime su serpildi. Benim randevu normalde 12. Haftadaydi ama bugune diger hastaneden randevu aldim gormek icin evhamliyim biraz ilki düşük olunca. Cok sukur tospigim eli bacagi kivirmis uyuyordu :) kalp atışlarını duyunca gözlerim doldu Rabbim isteyen herkese böyle mucizeler nasip etsin3.28 cm olmusuz. Haftaya göre normal 1 gün öndeymişiz hatta kusmalarima bulantılarıma dengesiz beslenmeme rağmen cok sukur dedim duyunca.
Cinsiyet tahmini yapan arkadaşlar bakabilir mi? Biraz kendini saklıyor ama belki nubdan anlarsınız ben hic anlamiyorum o olaydan :)
Doruk tam bir facia bilgisiz doktorlar asla tavsiye etmem ultrason kağıdı yerine fotokopi veriyolar resmen bide sana test yazıyolar kimliğini alıyorlar sen her işlem bittikten sonra para ödüyosun artık ne kadar çıkdıysa paradoruk iyi diyodular aslında bn inegöldeyim burdan doruk a gidenler oluyodu arkadaslarımdan
csnım erkeklerin hepsi aynı sıkılma benimki çalışmıyor düşün çalışıyorum çocukla ilgileniyorum eve geliyorum bir battaniye bile toplamamış her yer her yerde sabır ediyorum stres yapsam bana zarar yemeği bile önüne istiyor Offf aynılarEn çok uyumama takmış kafayı bunu anladım ama farkında değil annemin canı yokmuş oda hamileydi diyince sinir oldum
gözünaydın canım hadi bakalım prenses annesi olacaksin insallahKizlarrrrr :) bugun ikili tarama testini yaptirdim cok sukur hersey yolunda gidiyor ultrasonda bir sıkıntı çıkmadı kan sonucu 1 hafta sonra cikicak doktorum 3.lu taramaya gerek yok dedi 1 ay sonda tekrar gidicem cinsiyet tahmininde de bulundu ama heveslendirmek istemem kiz gibi ama siz yinede 1 ay daha bekleyin hemen kendinizi kaptırmayın degisebilir dedi simdi 1 ay onu gormeden nasil durcam onu düşünüyorum :)
Haklısın canım herkesin ekonomik durumu farklı zaten şartlar kötü çok iyi olan bile ağlanıyor burası yeri değilBu tarz gruplarda bastıra bastıra paradan, evden, arabadan, maldan, mülkten bahsetmek herzaman huzuru kaçırıyor. Farklı ekonomik gelirlere sahip ailelerız. Bunların üstünde fazla durmayarak grup içinde daha sağlıklı ilerleyeceğimizi düşünüyorum. Tabi bunu yürekten istiyorsanız.
Şuan önümüzde bambaşka heyecanlar ve sıkıntılar var. Kimilerimizin ikili testleri yüksek risk çıkacak, kimilerimizin hersey yolundayken bazılarının erken doğum riskleri olacak.
Sağlığa, miniklerimizin sağlıklı bir şekilde büyümelerine konsantre olup, enerjimizi bu yönde kullanmalıyız diye düşünüyorum.
Herkes gergin, hepimizin hormonlarının tavan yaptığı bu dönemde tatsızlık olmadan ilerleyelim diyorsak lütfen kelimelerimizi cımbızla seçelim.
En çok uyumama takmış kafayı bunu anladım ama farkında değil annemin canı yokmuş oda hamileydi diyince sinir oldum
BEn daha eşimle hiç gidemedim bi kere gittim ondada kalp atışı dinletmediler bi kere kendi annemle bi kerede kayınvalidemle gittim inan onlarda çok seviniyo torunları oluyo diyo ben kendim istedim hatta ultrason yerine gelmesini izlemesini çokta sevindi oda şimdide eşimle gidicemKızlar bir şey sorucam, kayınvalideme geldik, ne zaman kontrole gidiceksiniz dedi martta dedim, kaçında dedi 3 martta dedim, beni de götürür müsünüz dedi. Hayır diyemeyeceğim için olur dedim tabi. Siz olsanız gidermiydiniz kayınvalidenizle?
Gözünaydın,maşallah güzel haberlerle çıkarız hep doktorumuzdan inşKizlarrrrr :) bugun ikili tarama testini yaptirdim cok sukur hersey yolunda gidiyor ultrasonda bir sıkıntı çıkmadı kan sonucu 1 hafta sonra cikicak doktorum 3.lu taramaya gerek yok dedi 1 ay sonda tekrar gidicem cinsiyet tahmininde de bulundu ama heveslendirmek istemem kiz gibi ama siz yinede 1 ay daha bekleyin hemen kendinizi kaptırmayın degisebilir dedi simdi 1 ay onu gormeden nasil durcam onu düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?