• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Günaydın kızlar bende işe geldim bugün. Ay sabah inanamadım resmen karnım vardı top şeklinde akşam çok yiyince şişiyordum ama sabah düz oluyordu herhalde çabuk çıkacak. Birde buantılar bitti sanki sürekli birşeyler yiyesim geliyor 1 kilo kadar almışım almakta istiyorum gerçi. Sabah bir yumurta yedim işyerinde de sandviç yaptım getirdim yedim sabah çok erken kahvaltı edemiyorum çünkü.
ya zayıfken ne güzel durmustur o göbek :anneadayı:
kahvaltı bende de sorun cünkü uyanamıyorum:işsiz:

bende 4g/4g pıhtılaşması var günlük clexane 0.4 kullanıyorum göbekten yapıyorum. ekstra coraspirin kullanıyorum. ilk hamileliğim pıhtılaşma yüzünden sonlandı aman diyim saatini gününü atlama canım
Benim de 2 düştüğüm oldu heterozigot var bana da fibor verdi ilk defa kullancam.benimkini eşim yanlış vurdu çok acidi.

ya zayıfken ne güzel durmustur o göbek :anneadayı:
kahvaltı bende de sorun cünkü uyanamıyorum:işsiz:

yaa canım top gibi valla belli toparlak olacak.Aslında bebek oldukça küçük ama rahim büyüyor ya sanırım ondan. Bende uyanamıyorum ve şu an kahvaltıdan önce uykunun önemli olduğunu düşünüyorum kahvaltıyı burada da yapıyorum sonuçta zaten o kadar erken içimde almıyor

Oh iyiymiş valla ya bu ülkede mühendisler doktorlar kazanmıyor o kadar para tamam o da eğitimini almış falan ama çok para ya. Üçüzlerle uğraşmakta kolay değildir elbette de anne çalışıyor muydu yoksa sadece yardımcı olarak mı aldı. Tailler falan süper valla.
Hayır anne çocuklardan sonra bıraktı çalışmayı. 45-50 kiloluk da bir kadın nasıl yetişiyor bilmiyorum ama çok memnunlarEn Büyük TÜRKİYE

Hayır anne çocuklardan sonra bıraktı çalışmayı. 45-50 kiloluk da bir kadın nasıl yetişiyor bilmiyorum ama çok memnunlarEn Büyük TÜRKİYE

Yetişir canım onu için eğitim almış bende 40 kiloyum şimdi 41 oldum gerçi.. işyerinde çalış evde çalış dışarı işlrini gör hep bendeydi herkes bana ay senin bünyen zayıftır yok sen çabuk hasta oluyorsundur falan diyordu bende yooo hiçte öyle değil diyordum yorulmam kolay kolay bağışıklığım iyidir vitamin değerlerim de iyi. Ama illa karşıdan öyle bir algı oluyor tabi hedefim hamilelikte birazcık bende de kilo kalması :super::KK45:

günaydın kızçeler. nasılsınız bakalım ? benim bulantıları çok fena hiçbirşey yiyemez hale geldim sütten yumurtadan falan tiksindim içemiyorum yiyemiyorum:( yediğim an hepsi çıkıyor sonra geçeçek mi acaba şu günler. keşke evde uyusam bide çalışıyoruz bu halde sabahları kalkmak kadar zorki. bende bugun saglık ocagına gittim kaydımı henüz almamışlar. yarın tekrar gidicem. hamileyim dedim ama bakalım. bizim işyerinde izin konusu sıkıntı. kırk takla atyorum izin alabilmek için. böyle 9 ay nasıl geçiçek sıkıntıya girdim iyice :(

Yetişir canım onu için eğitim almış bende 40 kiloyum şimdi 41 oldum gerçi.. işyerinde çalış evde çalış dışarı işlrini gör hep bendeydi herkes bana ay senin bünyen zayıftır yok sen çabuk hasta oluyorsundur falan diyordu bende yooo hiçte öyle değil diyordum yorulmam kolay kolay bağışıklığım iyidir vitamin değerlerim de iyi. Ama illa karşıdan öyle bir algı oluyor tabi hedefim hamilelikte birazcık bende de kilo kalması :super::KK45:
Kendim öyleyim çünkü, 168 boya 50 kilo, şimdi 52 benim de :)) çok çabuk yorulurum hemrn elim ayağım titrriyot. Maşallah sana benim değerlerim hep yerlerde gebelikte düzeliyor Allahtan.

günaydın kızçeler. nasılsınız bakalım ? benim bulantıları çok fena hiçbirşey yiyemez hale geldim sütten yumurtadan falan tiksindim içemiyorum yiyemiyorum:KK43: yediğim an hepsi çıkıyor sonra geçeçek mi acaba şu günler. keşke evde uyusam bide çalışıyoruz bu halde sabahları kalkmak kadar zorki. bende bugun saglık ocagına gittim kaydımı henüz almamışlar. yarın tekrar gidicem. hamileyim dedim ama bakalım. bizim işyerinde izin konusu sıkıntı. kırk takla atyorum izin alabilmek için. böyle 9 ay nasıl geçiçek sıkıntıya girdim iyice :KK43:

Canım geçecek inşallah birden bıçak gibi kesiliyor benimde iki gündür yok belli de olmaz gerçi. 2-3 hafta daha sürebilir bu süreçte çok kafana takma bebeğin besleniyor büyüyor ilk 3 ay sorun olmuyor. Gerçekten sabah kalkmak çok zor havalar ısınsa gündüzler uzasa daha rahatlarız. Ben işten gidiyorum yemekten sonra bazen koltukta uyuyakalıyorum. Benim işyerim çok sıkıntılı değil neyse ki izin konusunda ama çok kullanmak istemiyorum doğum iznimden önce kullanıp daha erken ayrılmak istiyorum izine.

yaa canım top gibi valla belli toparlak olacak.Aslında bebek oldukça küçük ama rahim büyüyor ya sanırım ondan. Bende uyanamıyorum ve şu an kahvaltıdan önce uykunun önemli olduğunu düşünüyorum kahvaltıyı burada da yapıyorum sonuçta zaten o kadar erken içimde almıyor
zayıfsan eger iyice belli olur göbegin cıkar ortaya :halay: o zaman senin hamile pantolonu giyme zamanın yaklasıyo demek ki :KK200:
bncede bende uykuya daha cok öenm veriyorum ama senin gibi sandvic hazırlasam iyi olcak simitle pogacayla geçmez 9 ay. mide bulantım geçsede domates biberde yiyebilsem sabahları:işsiz:

Kendim öyleyim çünkü, 168 boya 50 kilo, şimdi 52 benim de :)) çok çabuk yorulurum hemrn elim ayağım titrriyot. Maşallah sana benim değerlerim hep yerlerde gebelikte düzeliyor Allahtan.

Canım geçecek inşallah birden bıçak gibi kesiliyor benimde iki gündür yok belli de olmaz gerçi. 2-3 hafta daha sürebilir bu süreçte çok kafana takma bebeğin besleniyor büyüyor ilk 3 ay sorun olmuyor. Gerçekten sabah kalkmak çok zor havalar ısınsa gündüzler uzasa daha rahatlarız. Ben işten gidiyorum yemekten sonra bazen koltukta uyuyakalıyorum. Benim işyerim çok sıkıntılı değil neyse ki izin konusunda ama çok kullanmak istemiyorum doğum iznimden önce kullanıp daha erken ayrılmak istiyorum izine.

inşallah canım allah bütün hamişlerin yardımcısı olsun.işten çıkma gibi bir lüksümde yok şuan bazen diyorum amann ne olacaksa olsun çıkıp güzel bi dinleneyim. ama hayat şartları işte. geçer inşallah bugünlerimiz

günaydın kızçeler. nasılsınız bakalım ? benim bulantıları çok fena hiçbirşey yiyemez hale geldim sütten yumurtadan falan tiksindim içemiyorum yiyemiyorum:KK43: yediğim an hepsi çıkıyor sonra geçeçek mi acaba şu günler. keşke evde uyusam bide çalışıyoruz bu halde sabahları kalkmak kadar zorki. bende bugun saglık ocagına gittim kaydımı henüz almamışlar. yarın tekrar gidicem. hamileyim dedim ama bakalım. bizim işyerinde izin konusu sıkıntı. kırk takla atyorum izin alabilmek için. böyle 9 ay nasıl geçiçek sıkıntıya girdim iyice :KK43:
gecicek cnm :) izin vermek zorundalar sonucta keyfi almıyosun ki.. bende daha saglık ocagına gidemedim

sende zayıfmışsın evet canım. Ben yorulmam yani yorulmazdım tabi şimdi durum değişti yani yorulmak değil de belim ağrıyor hemen. Benim kan değerlerim iyi folik asit değerim baya yüksek. Bir kere ekimde yumurta toplattığımda zor toplamışlar çok yumurtam vardı karnım sertti kanama olmuş kan değerim diplere gelmiş çok kötüydüm zaten 2 ay dinledim ocakta transfer oldu işte ama 1 ay kan ilacı içtim yerine geldi normalde de iyi olduğu için. d vitaminim düşük ilaç kullanıyorum.

zayıfsan eger iyice belli olur göbegin cıkar ortaya :halay: o zaman senin hamile pantolonu giyme zamanın yaklasıyo demek ki :KK200:
bncede bende uykuya daha cok öenm veriyorum ama senin gibi sandvic hazırlasam iyi olcak simitle pogacayla geçmez 9 ay. mide bulantım geçsede domates biberde yiyebilsem sabahları:işsiz:

Evet canım bir daha ki ayın sonuna hamile pantolonlarına geçerim sanırım biraz bahar gelsin diye bekliyorum. yok canım simit poğaça hiçbir faydası yok ilk başta bende öyle alıyordum şimdi sandviç yapıyorum kahvaltılık kaplar var bölmeli onlardan alıcam domates biber falan da koyucam. bir yumurtada evde yiyorum akşam bir bardaktan fazla muzlu ballı süt içiyorum kuruyemiş yiyorum bak bebeğim 6 günde 2 kat büyümüş 2 cm olmuş 3 gün geriden geliyordu gününün yakalamış.

sende zayıfmışsın evet canım. Ben yorulmam yani yorulmazdım tabi şimdi durum değişti yani yorulmak değil de belim ağrıyor hemen. Benim kan değerlerim iyi folik asit değerim baya yüksek. Bir kere ekimde yumurta toplattığımda zor toplamışlar çok yumurtam vardı karnım sertti kanama olmuş kan değerim diplere gelmiş çok kötüydüm zaten 2 ay dinledim ocakta transfer oldu işte ama 1 ay kan ilacı içtim yerine geldi normalde de iyi olduğu için. d vitaminim düşük ilaç kullanıyorum.
Maşallah sana. Bebiş geliyor o kadar ağrı olsun :)

Ben de haftaya başlayacakmışım d vitaminine buradaki sağlık ocağı söyledi.

inşallah canım allah bütün hamişlerin yardımcısı olsun.işten çıkma gibi bir lüksümde yok şuan bazen diyorum amann ne olacaksa olsun çıkıp güzel bi dinleneyim. ama hayat şartları işte. geçer inşallah bugünlerimiz

Ben çıksam çıkarım canım çok sorun değil benim için ama evde de inan çok halsiz oluyorum sürekli yatıyorum uyuyorum saçımı başımı bile taramıyorum kendimi dinliyorum uyku çok istiyor vücut ama burada zaman geçiyor arkadaşlarla ama doğumdan sonra çalışmayacağım iznimi kullanmak zorunda kalmazsam iznim, rapor hakkım ve doğum iznini birleştirince haziranda ayrılmış oluyorum.

Benden bir iki hafta geride olan bir gebe arkadaşım vardı dün kürtaj olmak zorunda kaldı bebek hala 6 haftalık gözüküyormuş kalp stılı da yokmuş.

Birazdan ona gideceğim ne denir ne yapılır bilmiyorum çok kötü bir durum. Bir daha böyle kötü Haberler almayalım inşallah

Maşallah sana. Bebiş geliyor o kadar ağrı olsun :)

Ben de haftaya başlayacakmışım d vitaminine buradaki sağlık ocağı söyledi.

Valla oturduğum yerden çamaşır katladım yere oturdum bir de koptu belim resmen eşimde dışardaydı gelince söyledim kıyameti kopardı bel ağrısı nedir bilmezdim çok fenaymış. Havalar düzelsin günler uzasın hergün yürüyüş yapmak lazım

Back